kolmapäev, 23. detsember 2020

Veenus ja Ameerika - 7

 

Bill J. Clinton

Noorel Clintonil oli peale saksafoni mängimise veel kolm kirge: poliitika, valetamine ja seks.


                                                 Valimised 3.11.1992

Järgmine president oli Bill Clinton, märgilt Lõvi. Tema Päike teeb sekstiili Uraaniga Kaksikutes. Valimised toimusid 3.novembril 1992. Veenus õhtutäht Amburis, teeb ühenduse Kuu põhjasõlmega. Temal valimiste Veenus III majas ühenduses Kuu lõunasõlmega. Riigi kaardis Veenus I majas opositsioonis Päikesega ja kvadratuuris Neptuuniga. Rivaal oli Bush vanem. Valimiste Veenus tegi temal ühenduse tema nataali Jupiteriga.


                             Clinton president esimest korda 20.01.1993

Inauguratsioon toimus 20.jaanuaril 1993. kell 12.00 Washingtonis. Uraan-Neptuuni ühendus Kaljukitses Veenus õhtutäht 17 kraadi Kalades trigoonis Marsiga Vähis. Tema enda kaardis Veenus VI majas sekstiilis Kuuga Sõnnis. See et Veenus VI majas ja pole V-das on ehk erand?


                                             Valimised 5.11.1996

Teistkordselt sai ta presidendiks kui võitis valimised, mis toimusid 5.novembril 1996. Veenus hommikutäht Kaaludes, teeb ühenduse Kuu põhjasõlmega. Juba teist korda on temal võites Veenus otseselt seotud Kuu põhjasõlmega. Riigi kaardis Veenus III majas ühenduses Sednaga ja opositsioonis Neptuuniga ning võib lugeda ka trigoon Päikesega. Tema rivaaliks oli seekord Robert J. Dole, märgilt Vähk, Dole Päike teeb ühenduse Merkuuriga. Valimiste Veenus tegi ühenduse tema nataali Saturniga ja kvadratuuri Pluutoga. 


                             Clinton president teist korda 20.01.1997

Teine inauguratsioon toimus 20.jaanuaril 1997.kell 12.00 Washington. Jupiter-Neptuun ühendus Kaljukitses. Veenus hommikutäht 13 kraadi Kaljukitses teeb sekstiili hetke DC-ga Skorpionis. Tema enda kaardis asub Veenus IV majas kvadratuuris enda Veenusega Kaaludes.

 

järgneb...

Kommentaare ei ole: