esmaspäev, 21. detsember 2020

Veenus ja Ameerika - 6

 

Georg H. W. Bush (sen)

Kui G.H.W. Bush 1988.aastal presidendiks kandideeris, ei olnud ühtki ametisolevat asepresidenti pärast Martin Van Burenit 1837.aastal Valgesse Majja hääletatud. Kui Bushi kasuks rääkis kaks asja: Reaganil õnnistus ja asjaolu, et ta kandideeris liberaal Michael Dukakise vastu ajal, mis liberaalist oli saanud sõimusõna.


 Valimised 8.11.1988

Reaganile järgnes G.H.W.Bush, märgilt Kaksikud. Tema Päike teeb trigooni Marsile Veevalajas ja trigooni Saturnile Kaaludes, seega ilus suur õhumärkide trigoon nataalis. Valimised toimusid 8.novembril 1988. Veenus hommikutäht Kaaludes, teeb kvadratuuri Neptuuniga Kaljukitses. Bush vanem valitses ühe ametiaja. Rivaal valimistel oli Michael S.Dukakis, märgilt Skorpion, Dukakise Päike teeb täpse kvadratuuri Saturniga Veevalajas. Valimiste Veenus tegi täpse ühenduse tema nataali Jupiteriga ja trigooni tema Saturniga.

                                Bush seenior president 20.01.1989
 

Bushi inauguratsioon toimus 20.jaanuaril 1989. kell 12.00 Washington. America tõusmas horisondi kohale. Uraan-Saturn-Neptuun-Veenus kolmikühendus Kaljukitses ja see opositsioonis Kuuga Vähis. Veenus hommikutäht 12 kraadi Kaljukitses , neliku liige, sekstiilis Pluutoga Skorpionis. Tema enda kaardis asub Veenus V majas teeb opositsiooni Pluutole. Riigi kaardis Veenus I majas opositsioonis Päikesega.

 

järgneb....

Kommentaare ei ole: