esmaspäev, 7. detsember 2020

Veenus ja Ameerika - 3

 

John F. Kennedy

Kuidas saada kõige aegade üheks armastatumaks ikooniks, kuigi oled olnud president vaid kolm üsna ebaproduktiivset aastat? Alustada tuleb isast, kes on uskumatult ambitsioonikas, täiesti südametunnistusetu ja pööraselt rikas. Abiks on sarm, huumorimeel ja filmitähelikult hea välimus. Ei tee ka paha kui snaiper su maha niidab, enne kui Kongress jõuab su seaduseeelnõudele vee peale tõmmata. Johb Kennedyl oli see kõik olemas – ja mingit tõde, kuitahes inetu, ei suuda eemaldada tema mälestuselt aupaistet. (siin ja edaspidi mõned lõigud Cormac O`Brien raamatust USA presidentide salaelu).

Eisenhoweri järglaseks sai John. F. Kennedy. Märgilt Kaksikud, tema Päike tegi sekstiili Neptuuniga. Tal on üldse Päikesel vähe aspekte, pigem aspektitu Päike. Valimised toimusid 8.novembril 1960. Veenus Amburis, õhtutähena, teeb trigooni Uraanle Lõvis. Õhtutäht Veenus 21 kraadi Amburis langeb kokku täpselt tema nataali Veenusega! Ja tordile kirsi paneb see asjaolu, et asteroid Karma on samuti täpselt valimiste Veenusel. Veenus trigoonis Uraaniga ja poolkvadratuuris Neptuuniga.


                                             Valimised 8.11.1960

Kennedy rivaal oli Richard Nixon. Märgilt Kaljukits, Päike teeb opositsiooni Neptuuniga. Valimiste Veenus teeb suure orbiga opositsiooni tema Pluutole.


                                 Kennedy presidendiks, 20.01.1961

Kennedy inauguratsioon toimus 20.jaanuaril 1961. kell 12.00 Washington. Veenus õhtutäht. Päike kujundi saatuse sõrm tipus, aluse teevad Marss ja Pluuto. Pluutol ühendus Kuu põhjasõlmega. Saturnil täpne ühendus Karmaga.Veenus 17 kraadi Kalades ühenduses Kuuga. Kennedy enda kaardis Veenus V majas kvadratuuris enda Veenusega Kaksikutes. Riigikaardis Veenus III majas ühenduses Sednaga ja kvadratuuris Marsiga Kaksikutes.

Lyndon B. Johnson

Kui Kennedy Dallases mõrvati, sai Johnsonist esimene Ameerika president, kes viibis oma eelkäija mõrvamise juures. Temast sai ka esimene president, kes vannutati ametisse lennukis, kus ta naine piiblit hoidis. Tema esimene käsk presidendina oli „Tõuseme õhku“. Air Force One tõusis õhku ja Johnsoni administratsioon alustas teekonda.


                             Johnson esimest korda president, 22.11.1963

Pärast Kennedy mõrva sai presidendiks senine asepresident Lyndon Johnson.Märgilt Neitis, tema Päike tegi ühenduse Marsiga. Vannutati lennukis. Päevaseis – Päikesel ühendus Musta Kuuga Skorpionis. Kuul ühendus Saturniga Veevalajas. Veenus 21 kraadi Amburis olles õhtutäht. Tema enda kaardis asus Veenus V majas ja tegi opositsiooni Pluutole. Riigi kaardis asus Veenus I majas kvadratuuris Neptuuniga.

Teistkordselt sai Johnson riigipea olla valimiste tulemusena, mis toimus 3.novembril 1964. Veenus hommikutähena, teeb suure orbiga ühenduse asteroid Americaga. Veel on Veenusel kvadratuur Musta Kuuga Kaljukitses. Tema rivaal teistel valimistel oli Barry M. Goldwater, märgilt Kaljukits. Päike teeb ühenduse Uraani ja Merkuuriga. Valimiste Veenus teeb täpse opositsiooni tema nataali Saturnile Jääras.


                                             Valimised 3.11.1964

Teistkordne inauguratsioon toimus 20.jaanuarl 1965. kell 12.00 Washington. Veenus hommikutäht 10 kraadi Kaljukitses ühenduses Merkuuri, Musta Kuu ja Karmaga. Nelik trigoonis Kuu, Uraani ja Pluuto ühendusega Neitsis.Tema enda kaardis asus Veenus V majas ühenduses Uraaniga. Riigi kaardis Veenus I majas ühenduses Erisega ja opositsioonis Päikesega.  


                                                Johnson teist korda president, 20.01.1965

 

järgneb...

Kommentaare ei ole: