reede, 4. detsember 2020

Veenus ja Ameerika - 2

 

Dwight D. Eisenhower

Pärast  Teist maailmasõda tema toetajad hakkasid tegema ettepanekuid, et Dwight võiks riigiametisse kandideerida. Oli vaid aja küsimus, kui ajaloo üks suurima sõjalise konflikti üks tähtsamaid kindraleid andis järele survele asuda riigi ülemjuhataja kohale.


                                                     Esimesed valimised 4.11.1952

Trumani järglaseks sai vabariiklane Dwight D. Eisenhower. Märgilt Kaalud, tema Päike tegi ühenduse Kuu-Uraan ühendusega. Valimised toimusid 4.novembril 1952. Veenus Amburis ja oli seega õhtutäht. Valimiste keskpäeva järgi oli Veenusel täpne kvinkunks Jupiteriga. See ehk tagas ka selle,et ta oli president ka teist aega. Nataalis teeb valimiste Veenus ühenduse Kuu lõunasõlmega, kvadratuuri Saturniga Neitsis Tema rivaal valimistel oli Adial E.Stevenson. Märgilt Veevalaja. Tema Päikesel ühendus Merkuuri ja Marsiga. Valimiste Veenus tegi ühenduse tema Kuu põhjasõlmega.


                                         President esimest korda

Eisenhoweri inauguratsioon toimus 20.jaanuaril 1953. kell 12.00 Washingtonis. Veenus õhtutäht ja on Marsiga omavahelise täpse ühendusega Kalades. Paar trigoonis Uraaniga Vähis. Tema enda horoskoobis asus Veenus VII majas opositsioonis Saturniga. Riigi kaardis Veenus III majas ühenduses Sednaga ja trigoonis Päikesega. 


                                                     Teiskordsed valimised 6.11.1956


                                                                     President teist korda

Teistkordne inauguaratsioon toimus 20.jaanuaril 1957. kell 12.00 Washingtonis. Kuu ühenduses Jupiteriga Kaaludes. Päikesel ühendus Karmaga ja nad opositsioonis Uraaniga. Veenus hommikutäht 9 kraadi Kaljukitses täpses trigoonis Americaga Neitsis. Tema enda kaardis asus Veenus V majas ühenduses Marsiga. Riigi kaardis Veenus I majas ühenduses Erisega opositsioonis Jupiteriga.

 

järgneb...

Kommentaare ei ole: