pühapäev, 13. detsember 2020

Veenus ja Ameerika - 4

 

Richard M. Nixon

1968. aasta sügisel lõi Richard Nixon valimistel Hubert Humphreut peaaegu niisama napilt nagu ta oli 1960.aastal kaotanud Kennedyle. See oli halastamatu ja räpane kampaania, kus räpsed trikid olid tavalised mõlemal poolele. Ja see tõi Valgesse majja mehe, kes tegi presidendiametis rohkem kahju kui keegi teine Ameerika ajaloos.


                                             Valimised 5.11.1968

Järgmine president oli järjekorra numbrika 37 Richard Nixon. Märgilt Kaljukits. Tema Päike teeb opositsiooni Uraaniga.Tema valmise päev oli 5.november 1968. Veenus õhtutäht Amburis, teeb trigooni Saturniga Jääras. Rivaal valimistel oli Hubert H. Humphrey, märgilt Kaksikud. Valimiste Veenus tegi täpse ühenduse tema Musta Kuuga. Inauguratsioon toimus 20.jaanuaril 1969. kell 12.00 Washinton. Päike trigoonis Uraan-Jupiter ühendusega Kaaludes Veenus õhtutäht 17 kraadi Kalades. Riigi kaardis Veenus III majas ühendus Sednaga ja trigoon Päikesega.


                                     Nixon president 20.01.1969

President, kes läks ajalukku Watergate afääriga. Astus tagasi 8.augustil 1974. Tema asemel sai presidendiks Gerald Ford.

Gerald R. Ford

Gerald Ford sai asepresidendiks ja siis presidendiks, saamata Ameerika kodanikelt kunagi ainsatki häält. Ta on Ameerika ajaloos ainus inimene, kes on olude sunnil riigi etteotsa tõusnud – kaks korda. Esimene kord oli siis, kui Nixoni asepresident S. Agnew oli sunnitud pistisesüüdistuse tõttu 1973.aastal tagasi astuma. Teistkorda siis seoses Nixoni tagasiastumisega. Ford oli ainus, kellel polnud Kongressis vaenlasi.


                                         Ford president 9.8.1974

Ford valitses ühe ametiaja. Vande andis 9.augustil 1974. Saturnil täpne ühendus Americaga Vähis. Veenus oli hommikutäht 23 kraadi Vähis. Tema enda kaardis Veenus III majas ühenduses Päikesega. Riigi kaardis Veenus VIII majas ühenduses Merkuuriga Vähis.

Jimmy E. Carter

Oma inauguratsioonipäeval 1977.aastal Võttis James Carter oma naise Rosalynni ja väikese tütre Anni käekõrvale ja kõndis poolteist miili Valgesse Majja, selle asemel et sõita sinna kuulikindlas limusiinis. See ajas salateenistuse hulluks, kuid oli Carterile tüüpiline. 


                                             Valimised 2.11.1976

Valimised 2.novembril 1976. Võitis oli Jimmy Carter.Veenus õhtutäht Amburis, teeb ühenduse Neptuuniga ja trigooni Saturniga Lõvis.Tema enda kaardis Veenus III majas ühenduses Jupiteriga. Riigikaardis Veenus I majas ühendus AC-ga. Inauguratsioon toimus 20.jaanuaril 1977. kell 12.00 Washington. Marsil täpne ühendus Americaga Kaljukitses. Veenus õhtutäht 17 kraadi Kalades trigoonis Uraaniga Skorpionis ja sekstiilis Jupiter-Must Kuu ühendusega Sõnnis.Tema kaardis Veenus V majas ühenduses Uraaniga. Riigi kaardis Veenus III majas ühenduses Sednaga ja trigoonis Päikesega. Ka tema valitses ühe ametiaja. Rivaal oli Gerald Ford, valimiste Veenus tegi opositsiooni tema nataali Saturnile Kaksikutes.


                                         Carter president 20.01.1977

Vahepealne tähelepanek kirja. Täheldasin,et igal mehel, kes sai presidendiks asus Veenus nataalis V majas ja aspektis Uraaniga. Kordub ka seis kui Veenus on riigi kas I või III majas ja aspektis kas Erise või Sednaga.

Kommentaare ei ole: