neljapäev, 17. detsember 2020

Veenus ja Ameerika - 5

 

Ronald W. Reagan

Presidendina tunnistas Reagan  kord:“ Ma ei tea, kas ma saaksin selle tööga hakkama, kui ma ei oleks näitleja.“ Selles peitub neljakümnenda presidendi keskne teema. Pärast karjääri B-kategooria filmides koos ahvide ja sõjalise kolaga sai ta viimaks elu rolli: vaba maaima juhi. Tema jaoks oli see järjekordne osatäitmine ja ta võttis sellest viimast.


                                             Valimised 4.11.1980

Carteri tõukas Ronald Reagan. Valimised toimusid 4.novembril 1980. Veenus hommikutäht, teeb ühenduse Saturniga ja ka Jupiteriga. Veel on kvadratuur asteroid Americaga Kaljukitses. Tema kaardis asus Veenus IX majas sekstiilis Musta Kuuga Amburis. Riigi kaardis Veenus X majas sekstiilis Kuu põhjasõlmega. Rivaaliks oli Jimmy Carter. Valimiste Veenus tegi ühenduse tema Päikesega.

Reagani inauguratsioon toimus 20.jaanuaril 1981. Kell 12.00 Washington. Marsil ühendus Merkuuri, America ja Kuu lõunasõlmega Veevalajas. Veenus hommikutäht 11 kraadi Kaljukitses IX majas kvadratuuris Saturn-Jupiter ühendusega Kaaludes. Tema enda kaardis Veenus I majas trigoonis Kuu ja põhjasõlmega Sõnnis. Riigi kaardis Veenus I majas ühenduses Erisega ja opositsioonis Päikesega.


                             Reagan president esimest korda 20.01.1981

Teist korda valiti Reagan presidendiks 6.novembril 1984.Veenus õhtutäht Amburis, teeb ühenduse Neptuuniga ja poolsekstiili Marsiga. Temal endal Veenus XII majas opositsioonis Pluutoga.Rivaal oli Walter P. Mondale, märgilt Kaljukits. Valimiste Veenus tegi ühenduse tema nataali Marsiga.


                                    Valimised, teistkorda 6.11.1984

Reagani teine inauguratsioon toimus 20.jaanuarl 1985. kell 12.00.Washington. Kuul ühendus Jupiteriga MC-l Kaljukitses. Saturnil ühendus Kuu lõunasõlmega Skorpionis. Veenus õhtutäht 17 kraadi Kalades kvadratuuris Uraaniga Amburis. Tema enda kaardis Veenus III maja tipus trigoonis Neptuuniga Vähis ja trigoonis Jupiteriga Skorpionis. Riigi kaardis Veenus III majas ühenduses Sednaga ja trigoonis Päikesega.


                                 Reagan president teist korda 20.01.1985


järgneb...

Kommentaare ei ole: