reede, 1. aprill 2016

Valge laev - 15











Teine mitte vähem kuulus laev oli „Queen Mary“. Tema vettelaskmise kaardis on pingeid küllaga, kaks T kvadratuuri, mille tipuplaneetideks on Pluuto ja keskpäeva järgi ka Kuu. Merkuur-Jupiter ühendusel Kaaludes opositsioon Uraaniga. Marss Saturniga vastasseisus Veevalajas. Ehk on seegi näitaja, et Selena, kui kaitseingel on koos Musta Kuuga Lõvis. Eks oleneb ka sellest, millistes märkides asteroidid on, kuidas omavahel aspekteeritud ja palju muid nüansse, mis vajaksid lähemat vaatlust, et aru saada, miks üks laev on uppumatu ja teine jällegi traagilise lõpuga.
 
„Queen Mary“ sünd ja asteroidid

Päike konjunktsioonis Ixioni, Leviathani, Karma ja Stormiga Neitsi/Kaalud
Merkuur konjunktsioonis Pandoraga Kaaludes
Veenus konjunktsioonis Mnemosypega Neitsis
Poseidon opositsioonis Leviathaniga Kaaludes

Scylla konjunktsioonis Saturni ja Leukotheaga Veevalajas
Pluuto konjunktsioonis Lacrimosaga Vähk
Põhjasõlm konjunktsioonis Lachesisega Veevalajas
Atlantis trigoonis Requimiga
Sedna trigoonis Achillesega



Teise maailmasõja ajal vedas laev sõjaväelasi Austraaliast Punase mere kaudu Põhja-Aafrikasse, kusjuures nii mõnelgi reisil oli pardal 15 000 sõdurit. Sõja ajal juhtus aga palju inimelusid nõudnud katastroof, mis kahjustas laeva mainet. 1942.a.septembris olles Ameerikast teel Iirimaale, pardal 11 000 ameerika sõjaväelast, põrkas kokku talle vastu saadetud kergeristleja „Curacaoga“ Suur lainer lõikas oma terava tääviga kergeristleja pardasse. Kokkupõrke tagajärjel uppus ristleja koos 331 inimesega 430-st. Juhtus see 2.okt.1942. 

Sel päeval oli Scylla ja Charybdise ühendus Amburis kvadratuuris Karmaga Neitsis. Queen`s tegi opositsiooni laeva Veenusele. Päeva Marss ja Päike tegid ühenduse laeva sünni Leviathanile Kaaludes. Nädal varem sai laeva solaaraasta täis ja oli alanud just uus.

„Queen Mary`ga“ on seotud ka järgnev lugu. Laev, mis kunagi oli üks prestiižikamaid laineid kündnud liinilaevu, on pälvinud maine kui enim kummitavaid. Laeva esimse klassi basseini ümber lustivaid vaime esineb nii ohtralt, et laeva pardal korraldatakse pidevalt tondijahte. Laeva töötajad on näinud basseini ümber ilmumas lapse märgi jalajälgi, kuigi näha pole kedagi. Kuigi bassein on tühi, kuuldakse veest siiski veidraid helisid. Kui basseinis on tõesti kummitused, näivad nad kuuluvat laeva esimese merereisi aega 1936.aastal ning laeva sõjaaegsesse teenistusse, mis algas 1940.aastal.

Samast perioodist pärinevad ka teated Valge Daami vaimust, kes kaob samba taha, kui teda silmatakse. Mõned ebamaised laevast kerkivad helid arvatakse olevat aga hilisemat päritolu ning seotud 17-aastase John Pedderiga, kes hukkus pardal puhkenud tulekahjus 1966.aastal, vaid aasta enne laeva käigust mahavõtmist. Praegu asub „Queen Mary“ alaliselt Californias Long Beachil, kus ta on turistide tõmbenumber, küllap osalt ka kuulduste tõttu paranormaalsetest nähtustest laeva pardal.

Mäletate veel uutmisajal Mustal merel Novorossiskist väljunud reisilaeva „Admiral Nahhimovi“ hukkumist (31.08.1986), milles 1243-st laeval viibinutest hukkus 398 inimest (või 423). Sadamast väljudes põrkas laev kokku tankeri „Pjotor Vasev`ga“.  Päike tegi ühenduse Merkuur-Scylla ühendusega Neitsis opositsioonis Poseidoniga. Leviathan ühenduses Lõunasõlmega Kaaludes. Neptuunil opositsioon Charybdisega Vähis. Väljumissadama asteroid Novorossisk ühenduses Uraaniga, mis opositsioonis Musta Kuuga. Kokkupõrke momendil ( kell 23.20) Venemaad esinadav asteroid Russia asus MC-l. Kõik kolm „laevade õgijat“ osalised.

Viimaseks näiteks „Estonia“ sõsarlaeva „Diana II“ vettelaskmise seisud. Algselt anti laevale nimeks „Diana II av Slite“. Laeva lasti vette aasta varem „Estoniast (Viking Sally) samas verfis, kus ka „Estonia“. Laev oma konstruktsioonilt natuke erines „Viking Sally“ `st aga siiski loetakse sõsarlaevaks. Vettelaskmine toimus 31.03.1979.aastal.
5.02.1989.a tegi laev avarii, sõites Kapellskäris kaljudele. Tõmmati lahti ja viidi dokki.Päeva Kuu oli ühenduses Veenuse ja Scyllaga Kaljukits/Veevalaja piiril. Hetke Päike tegi opositsiooni laeva vettelaskmise Mustale Kuule. Transiitne Leviathan ühenduses laeva Marsi ja Merkuuri ühendusega Kalades. Transiitne Pandora opositsioonis laeva Leviathaniga Jääras. Incidentia Kaljukitses sisuliselt suurema orbiga laeva Scylla ja Charybdise keskpunktis.

Avariile eelnenud kuuloomine (17.22 sag) toimus laeva Neptuunil. Avariile eelnenud päikesevarjutus (11.09.1988) toimus 18.40 Neitsis laeva Põhjasõlmel ja opositsioonis laeva Poseidoniga. Ja avariile eelnenud kuuvarjutus (27.11.1988) toimus laeva Veenusel Kalades. Järjekordne näide, et varjutustel on oluline roll sündmuste kujunemisel.

järgneb...

Kommentaare ei ole: