esmaspäev, 11. aprill 2016

Valge laev - 18



Kaks kaptenit

Traagilise õnnetusega sündmuses peab ka kapteni kaardis olema viiteid või seoseid sellele. Laeva juhtis sel saatuslikul ööl kapten Arvo Andresson, Hiiumaalt pärit, sündinud 3.veebruaril 1954.aastal. Hukkumise päeva Pluuto täpselt nataali Marsil Skorpionis. Nataalis on Merkuuril opositsioon Pluutoga Lõvis. Hukkumise aja Uraan lähenes nataali Põhjasõlmele.



Kapteni Päike on samas kraadis kui laev „Estonia“ nime all oma esimesele reisilile läks. Tema kosmogrammis on veel see huvitav, et asteroid Stockholm on täpses ühenduses Uraaniga Vähis ja Sverige asub 5 Kaaludes, eelmine kraad oli hukkumise Päikese kraad! Kosmogrammis veel Moira ja Klotho ühendus Kalades, kuid veelgi olulisem on see, et tema Lacrimosa on 19 Sõnnis. Sinna peale jõudis hukkumise Must Kuu ja kevadel (10.05.1994) toimis selles kraadis päikesevarjutus.

Kapteni hukkumine on astroloogiliselt näha järgmiselt: lisaks sellele Musta Kuu ja päikesevarjutusele on sellised seosed. Transiitne Lacrimosa tegi ühenduse Requimiga Neitsis, Requim ise läheneva ühenduse tema Marsiga Skorpionis. Atropos ühenduse tema Uraan-Stockholmiga Vähis. Lachesis lähenes Estoniale, Saturn täpselt tema Charybdisel. Kuu tegi opositsiooni Estoniale. Scylla tegi opositsiooni tema Neptuunile. Merkuur opositsiooni tema Karmale.Neptuun täpse opositsiooni tema Uraanile. Karma ühenduse tema Merkuurile Veevalajas.


Kapteni progressiooni kaardis 28.09.1994 on Päike koos Charybdisega Kalades ja see ühendus teeb opositsiooni laeva vettelaskmise Kuule.Progressiivne Merkuur teeb tema Salliga ühenduse Kalades. Progressiivne Kuu teeb täpse opositsiooni tema Veenusele. Progressiivne Estonia täpse ühenduse tema pandoraga Kaljukitses.
Kaptenil peab olema ka sünastriline side laevaga. Kui see on kole pinges, siis head suhet pole loota. 

Laev                                                                          Kapten
Päike 6 Sõnn                          oposit.                                    Saturn 9 Skorpion
Merkuur 18 Jäär                     sekst.                          Jupiter 16 Kaksikud R
Merkuur 18 Jäär                     kvad.                          Uraan 20 Vähk
Veenus 20 Kaksikud              konj.                           Jupiter 16 Kaksikud R
Marss 28 Lõvi                        konj.                           Pluuto 24 Lõvi R
Marss 28 Lõvi                        kvad.                          Marss 26 Skorpion
Marss 28 Lõvi                        oposit.                         Merkuur 27 Veevalaja
Jupiter 0 Neitsi                       trig.                             Estonia 3 Kaljukits

Saturn 20 Neitsi R                 sekst.                          Uraan 20 Vähk R
Uraan 24 Skorpion                 konj.                           Marss 26 Skorpion
Uraan 24 Skorpion                 kvad.                          Pluuto 24 Lõvi R
Uraan 24 Skorpion                 sekst.                          Põhjasõlm 24 Kaljukits
Uraan 24 Skorpion                 trig.                             Uraan 20, Lõunasõlm 24 Vähk
Neptuun 22 Ambur R             trig.                             Pluuto 24 Lõvi R
Pluuto 20 Kaalud R               kvad.                          Uraan 20 Vähk R
Põhjasõlm 26 Lõvi                 konj.                           Pluuto 24 Lõvi R
Estonia 23 Vähk                    konj.                           Lõunasõlm 24 Vähk

Palju kõneainet tekitanud ja salapärasel kombel kaduma jäänud laeva teine kapten Avo Piht. Sündinud 29.novembril 1954.aastal. 

Avo Piht

Tema nataali Estonia on 5 Veevalajas. Hukkumise Päike tegi sinna täpse trigooni, selle järgi peaks pääsemine olema? Vähemasti on see üks viide. Kapten Andressonil oli Estonia 3 Kaljukitses, hukkumise Päike tegi sinna kvadratuuri. Hukkumise Veenus lähenes nataali Saturnile, Jupiter lähenes Veenusele, Põhjasõlm väga täpselt Veenusel. Huku Marss ühenduses Uraaniga Vähis. Transiitne Karma tegi opositsioonis Pluutole. Tema Kuu on Kaljukitses, arvata võiks, et Uraan ja Neptuun sellest üle või ühenduse tegid. Transiitne Kuu tegi ühenduse Lõunasõlmega Vähis. Requim tegi ühenduse Merkuuriga Skorpionis. Transiitne Charybdis täpselt tema Päikesel.


Progressiivse kaardis Marss ületas tema Leviathani Kalades, progressiivne Saturn täpselt Mustal Kuul ja Must Kuu ise ühenduses Merkuuriga. Progressiivne Merkuur täpselt tema Chironil Kaljukitses. Progressiivne Veenus tegi täpse kvadratuuri tema Pandoraga Kalades. Progressiivne Marss ja Jupiter on omavahel täpses trigoonis. Progressiivne Uraan samas kraadis huku Marsiga Vähis. Progressiivne Estonia kvadratuuris tema Musta Kuuga. 


Tema kosmogrammis on Päikesel ühendus asteroid Lilithiga Amburis. Progressiivne Lilith oli hukkumisel täpses kvadratuuris progressiivse Karmaga Neitsis.
Väga põnev asjaolu minu meelest on see, et mõlemil kaptenil on Marss üksteise suhtes põnevalt asetunud. Arvol Marss 26.23 Skorpioni ja Avol 26.30 Veevalajas. Huvitav, kas nad omavahel rivaalitsesid, kes parem või oskuslikum? Sünastriliselt on Avo Merkuur Arvo Marsil. Planetaarredeli järgi on mõlemil kaptenil esimeseks planeediks Jupiter.Teiseks planeediks mõlemil Saturn. Viimaseks aga Andressonil, kes on ca 9 kuud vanem kui Piht, Merkuur ja Pihtil Marss.

Salapärane kaheksa
Kaheksast laeva meeskonna liikmetest kirjutati peale laevahukku üsna palju. Seepärast ei hakka seda üle kordama ega nende pääsemise või hukkumiase üle spekuleerima. Kaheksa kosmogrammi ehk viitab, kas on mingeid ühiseid astroloogilisi seoseid. Laeva teine kapten Avo Piht, vanemmehhaaniks Lembit Leiger, neljas tüürimees Kaimar Kikas, neljas mehhaanik Agur Targma, laevaarst Viktor Bogdasnov, tax free kaupluse juhataja Tiina Müür, varieteetantsijannad õed Hannika ja Hannely Veide – nemad on need salapäraselt nagu pääsenud ja samas ka kadunud inimesed. 

Saatusel on ikka omad teed ja rajad. Kolm aastat pärast „Estonia“ põhjaminekut hukkus laevakokk Malle Orumaa autoõnnetuses. Malle sõitis ennast surnuks 1984.aasta BMW-ga 27.septembril 1997.a. Raplamaal, teel Tallinna, et panna end kirja „Estonia“ mälestusreisile. Auto sattus külglibisemisse ja lendas vastu kõrgepingeposti. Ta suri teadvusele tulemata järgmisel hommikul haiglas. Perekonna meenutuste järgi oli Malle enne surmasõitu öelnud, et mis temaga ikka juhtuda saab, lühike sõit. Need aastad, mis ta veel elas, olid nagu pikendus. Laevaõnnetusest pääses, autoõnnetusest mitte (Õhtuleht. 28.09.1999.a). Ajalehes „Meremees“ erinumbris on ära toodud laevapere liikmete andmed. Malle sündis 10.aprillil 1969.aastal. Kui nüüd see ajalehe jutt õige on, siis....juhuseid ei ole olemas. Mingi saatusejoon paneb kõik paika ja dikteerib selle kulgu.


Malle kosmogrammis oli Must Kuu 3 Vähis, laeva hukkumise Kuu tegi sinna täpse ühenduse! Tema nataali Kuu võis olla kas Kaljukitses või Veevalajas. Keskpäev annab 0 kraadi Veevalaja. Uraan ühenduses Lõunasõlmega Kaaludes. Tema Estonia oli 5 Jääras, täpselt laevahuku Päikese vastas. Hukupäeva Pluuto tegi läheneva kvinkunksi nataali Saturnile.Huku Neptuun tegi kvadratuuri nataali Päikesele. Mitmed pingeaspektid olemas aga miski siiski säästis uppumisest. Mis?

Kolm aastat hiljem oli 27.septembri transiidis nataali kosmogrammi suhtes nii paigutunud. Päeva Marss täpselt nataali Neptuunil. Päeva Uraan lähenes nataali Karmale. Päeva Saturn täpselt nataali Veenusel. Päike oli ületanud nataali Uraani ja Lõunasõlme.



Merkuur ja Must Kuu lähenes Pluutole. Lahkus siitilmast nähtavasti siis, kui Kuu oli ületanud nataali Karma Veevalajas.Laevahuku ajal oli tal transiitse Marsi kvadratuur nataali Saturniga. Autoõnnetuse ajal tegi transiitne Marss seskvadratuuri nataali Saturniga.


Temal on kosmogrammis Päikese ja Estonia ühendus Skorpion/Ambur piiril. Ühendus kvadratuuris Pluutoga ja trigoonis Uraaniga. Tema Must Kuu oli 7 Kaaludes ja sisuliselt aspektitu. Laeva hukkumisel aga asus Estonia täpselt tema Musta Kuu peale, kolm kraadi enne asus Päike. Huku Uraan tegi täpse opositsiooni nataali Uraanile. Transiitne Karma täpselt opositsioon nataali Pluutoga. Siin küll arvan, et Must Kuu näitas oma kõige karmimat poolt. Must Kuu ise pole tegelikult kurjuse näitaja, ta on ahvatluste, ebaõnne indikaator. Ta fokuseerib inimese isiklikke omadusi. Kui eksid, siis tuleb selle eest maksta. Ta loob ahvatlevaid ja ebameeldivaid olukordi, mille taustal peab inimene otsustama kuidas olla ja käituda, mille poole kalduda, kumba teed valida, head või halba.

järgneb...

Kommentaare ei ole: