esmaspäev, 25. aprill 2016

Imeline pääsemine



Loo pealkirjaks võiks olla ka ....
kukkuda alla 5200 meetri kõrguselt ja jääda ellu või....
Tähtsam on siiski lugu ise, kui  pealkiri 

Selline tõestisündinud lugu juhtus Kaug-Idas 24.augustil 1981.aastal. Reisilennuk AN-24 startis Komsomolskist ja põrkas õhus kokku pommitaja TU-16-ga. Reisilennukis oli 38 inimest, kõik nad hukkusid peale noore naise, kelle nimi on Larissa. Lähemalt on sellest juttu vene keels siin:


Meid huvitab kindlasti selle omapärase ja vahest ka uskumatu loo astroloogiline taust. Larissa sündis 11.jaanuaril 1961 Balgovescenskis Amuuri oblastis. Sünniaega pole teada, kahjuks. Aga mingi pidi see siiski annab.


Päike Kaljukitses ühenduses Karma, Saturni ja Merkuuriga. Kosmogrammis suur veetrigoon, Veenusel opositsioon Pluutoga. Kuu keskpäeva järgi Skorpionis trigoonis Marsiga Vähis.
Tema kosmogrammis on elu pikkust sümboliseerivad asteroidid, mida ma kasutan elu-surm kaartides, Atropos (vältimatu surm), Klotho (elulõnga pikkuse ketraja) ja Lachesis (eluea pikkuse määraja) on järgmiselt kaardi teiste elementidega seotud.

Atroposel opositsioonis Neptuuniga Skorpionis. Klotho, asub Amburis, peamisi aspekte ei tee. Lachesis Amburis kvadratuuris Veenusega Kalades. Kuna tegu oli lendamisega, siis on naise kosmogrammis omal kohal ka lendamist sümboliseerivad kolm asteroidi – Icarus, Phaeton ja Daedalus vaja ära tuua ning seosed kirja panna. 

Icarusel Kaljukitses on täpne ühendus Merkuuriga. Ehk on see üheks teguriks, et lendamine ei toonud kaasa traagilist lõppu vaid jäi imekombel ellu. Phaeton on 0 kraadi Jääras kvadratuuris Marsiga Vähis. Daedalus on samuti ühenduses Merkuuriga ja täpses opositsioonis Musta Kuuga Vähis. Veel pean oluliseks Pluuto täpset ühendust Põhjasõlmega Neitsis, mis opositsioonis Veenusega. Võimalik, et Jupiteri ühendus Karmaga Kaljukitses ühenduses Päike-Saturniga kinkis ka katastroofist ellujäämise võimaluse.

Lennukite kokkupõrge toimus 24.augustil 1981.aastal Venemaal, tollases NSVL-dus Amuuri oblastis 70 km Zavintski linnast idas. Päevakaardis on Neptuunil ühendus Karmaga Amburis, Veenusel ühendus Saturniga Kaaludes. Uraanil ühendus Musta Kuuga Skorpionis. Jupiteril ühendus Osirisega, viimane on Egiptuse surmajumal. Osirist kasutavad lääne astroloogid surmakaartides üheks näitajaks. Ja olen ise ka hakanud seda kasutama ning see toimib.  Kuul ühendus Phaetoniga Kaksikutes. Marsil ühendus Icarusega Vähis. Võiks ka nii tõlgendada, et sõjalennuk (Marss) sai kokku teise lendajaga (Icarus). Merkuuril ühendus Daedalusega Neitsis. Kõik kolm lendamist sümboliseerivat taevakeha ühenduses planeetidega. Ega seda just sageli juhtu. Päike oli just sisenenud Neitsi märki. Jällegi see asi, et kui planeet vahetab märki, siis miski kusagil ikka toimub ja enamasti mitte meeldivat.

Õnnetuse päeval tegi Marss koos Icarusega täpse opositsiooni 17.juulil 1981.a. toimunud Kuuvarjutuse kraadile Kaljukitses ja ühtlasi ka kvadratuuri päeva Pluutole Kaaludes. Täiskuu enne õnnetust toimus 15.augustil 22 kraadi Veevalajas. See kraad oli täpses trigoonis õnnetuse Pluutoga.

Samal päeval (24.aug.) sai John Lennoni mõrvar Mark Chapman 20 aastat vangistust. See nagu ei seostu päevaseisudega. Teistsugused tegurid, mõrvari ja ohvri kaartide elementide seosed on viitadeks. Aga kaks päeva varem 22.augustil toimus lennukatastroof Taiwanis Boeng 737-ga, hukkus 110 inimest. See juhtum juba raudselt seotud nende päevade seisudega. Ka 29.augustil oli lennuõnnetus, Jak 40-ga Amuuri oblastis. 34-st pardal olnud inimestest õnneks hukkus vaid 3. Sarnased asjad toimuvad ikka sarnaste seisudega. Nendeks olid siis Merkuuri ühendus Daedalusega, Marsi ühendus Icarusega ja Uraanil ühendus Musta Kuuga. Need seosed ja aspektid mööduvad ja lakkavad ka lennuõnnetused. Üksikuid muidugi tuleb ette aga kui ikka taevas loob lennunduse jaoks pinget, siis võib väita, et õnnetus on kohal.



Õnnetuse seosed kosmogrammiga. Ega täpseid ühendusi suurt polegi. Ehk oli see ka üheks teguriks, et transiit ei teinud kosmogrammi suhtes otseseid pingelisi seoseid. Kuid üks siiski on, transiitse Päikese ühendus nataali Requimiga, mis siiski oma toimelt ei olnud fataalne. Sel päeval, enne AN 24 hukku, tegi Kuu ära ühendused Requimi ja Phaetoniga Kaksikutes ja läheneva opositsiooni päeva Neptuunile.  Muid aspekte siiski on, transiitne Päike lähenev opositsioon Veenusele, Veenus tegi täpse kvinkunksi Veenusele. Marss opositsiooni Kaljukitses asuvatele Icarusele, Merkuurile ja kaugeneva Saturnile. Kolm surma ja elu pikkust sümboliseerivad ei tee ka suurt kurja midagi. Transiitne Atropos Skorpionis trigoonis Veenusega ja trigoonis Marsiga. Klotho trigoonis Päikesega, Lachesis kvinkunksis Päikesega. Oleks teada täpne sünniaeg, siis saaks juba palju täpsemini välja tuua need tegurid, mis naise elu pääsemisele taeva poolt kaasa aitasid.

Kui vaadata kosmogrammi planeetide keskpunkte, siis on mitmeid, mis nagu ei eelda, et omanik sellest õnnetusest eluga pääseb. Või siiski. Neptuuni/Põhjasõlme keskpunkt on 10 Kaaludes, sinna jõudis õnnetuse päeva Jupiter. Planeet naise kosmogrammis on üldse heas suhetes teiste planeetidega. Oli see ehk üheks õnnetoovaks teguriks? Aga näiteks Jupiter/Must Kuu keskpunkt on 22 Kaalud. Selles kraadis asus õnnetuse päeva Pluuto. Uraan/Pluuto keskpunkt on 1 Neitsis, sinna kraadi asus õnnetuse Päike. Ja selliseid seoseid on ikka päris palju.

Ilma varjutuste osalemiseta ei toimu siin ilmas midagi. Enne õnnetust oli 17.juulil 1981 Kuuvarjutus 24 kraadi Kaljukitses naise Merkuuril. See võis juba viidata, et reisimisega võib kaasneda sündmus. Larissa sünnijärgne Päikesevarjutus toimus 15.veebruaril 1961.a. 26 kraadi Veevalajas olles opositsioonis nataali Uraaniga.  Õnnetusele eelnenud täiskuu toimus 22 kraadi Veevalajas 15.augustil. Üsna siis sünnijärgse Päikesevarjutuse kraadi lähedal. Solaarmajade järgi on Lõvi märk naisele 8 majamärk. Transiitne Päike ületas märgis asuva Uraani ja käivitas võimaluse ootamatuks ja samas imeliseks sündmuseks. Pealegi transiitne Uraan koos Musta Kuuga tegi kvadratuuri nataali Uraanile, mis tõi naise ellu olulise muutuse. 

Nähtavasti olid ellujäämist soosivad tegurid ülekaalus ja naise hukkumine ei pidanud toimuma. Eks neid tegureid on veelgi aga selleks oleks vaja täpset horoskoopi, mida aga pole. Vaadake kaarte ja ehk leiate veel mingeid huvitavaid seoseid ja viiteid, miks ikkagi võimatuna näivas olukorras, kus lõpp oleks pidanud olema vältimatu, toimus pääsemine.



Kommentaare ei ole: