neljapäev, 28. november 2019

Tallinn on ....7


Traagiline oli Jüri Aarma elutee lõpp. Inimene on sageli harjumuste ori. Nii ka Jüri, sõit rattaga, ilma kiivrita. Pole teada, kas kuulas muusikat või parajasti rääkis telefonis. Kõrvaklappe ei leitud. Tähelepanu on siis sageli hajutatud ja ei anta endale aru,et nii sõites kaob sageli see enesealalhoidev instinkti faktor ära. Äkiline surm. On see saatus või karma või veel midagi??Või siis elutee programm selline,et lahkud tavatul moel, läbi õnnetuse. Iga lahkumine on vägagi individuaalne. Taevaste vägede asetus sünnikaardis aitaks rohkem aru saada tekkepõhjustest kui oleks teada ka sünni kellaaeg. Antud juhul on teada hukkumise aeg – 10:34. Kahjuks meil siin seda sündimise aega millegi pärast väga kardetakse avaldada. Arusaamatu miks.Nähtavasti delikaatsete andmete kaitse seadus seda ei võimalda. Sellega on liiale mindud, selle kaitsega. Absurdist puudu mõni samm – katame hauakivide kirjad-numbrid ära! Seepärast tuleb leppida kosmogrammi variandiga.



Tema kosmogrammis on ainult mõned surm-lein asteroidid ühenduses planeetidega. Klothol ka Karmal ühendus Saturniga Neitsis. Mnemosynel ühendus Pluutoga Lõvis. Vähis on kolmene ühendus - Memoria, Moira ja Lucifer. Ja see kooslus opositsioonis Gravesiga. Kas seda võiks lugeda ohtlikuks. On ju selline kaart kõigil, kes sündinud 1951 aasta kevadel.

Transiitne Kuu (Amburi viimases kraadis) lähenemas tema Chironile Kaljukitses. Transiitne Karma tema prenataalsel Päikesevarjutusel Kalades. Transiitne Uraan täpselt tema Rip`il Sõnnis. Marss tegi läheneva ühenduse tema Uraanile, orb küll 4 kraadi. Transiitne Põhjasõlm Vähis ühenduses tema Moira-Lucifer ühendusega. Hukkumise tegurid olid siis jalgratas, kommunikatsioon ja rong – Merkuur ja Uraan.



Hukkumise aja Karma oli ühenduses tema prenataalse Päikesevarjutuse kraadiga Kalades. Enne hukkumise Päikesevarjutus toimus 6.jaanuaril 2019 15 kraadi Kaljukitses Saturni lähedal. Selle kraadi lähedal oli Jüril kosmogrammis asteroid Graves.Prenataalne Päiksevarjutus toimus 7.märtsil 1951 16 kraadi Kalades Põhjasõlmel, saaros 129. Selle varjutuse initsiaalvarjutus sai alguse 3.oktoobril aastal 1103 15 kraadi Kaaludes. Sinna kraadi kõrvale tuli Jüri sündimise Neptuun. Prenataalne Kuuvarjutus toimus 23.märtsil 1951 1 kraad Kaaludes saarose seeria 141. Selle seeria esimene toimus 25.augustil 1608 2.  kraadi Kalades. Päikesel ühendus Neptuuniga. Selle kraadi lähedale tulid õnnetuseagsed Must Kuu ja Tallinn. 

Jüri progressiivne kaart. Veenus oli ületanud ühenduse Neptuuniga Kaaludes. Prog. Marss täpselt Veenusel Vähis.Neptuun siis mitmel korral on olnud esiplaanil. Ju ta siis oli neptuunlik inimene, näitleja, laulja hea jutumees, saatejuht.

Minult on küsitud, et miks ma kirjutan sageli surmast. Kes siis veel kui mitte Skorpion! Eks ka selleks,et näidata neid pingelisi ja ohtlike olukordi, mis võivad kaasa tuua surma. Aga samas ju paljudel teistel hukkunuga samal ajal sündinutel ei juhtu midagi. Või siis toimuvad ainult kerged ja vähe kahju tegevad õnnetused.Seda fenomemi tahakski tähtede abil selgeks teha.
Iga inimene siin maakeral on unikaalne ja tema ülesanne samuti vägagi individuaalne, mida ta peab selles kehastuses ellu viima. Nii on ka tema lahkumine siitilmast väga isiklik.

Kommentaare ei ole: