reede, 6. detsember 2019

Tallinn on ....8


Katkenud koolitee
Veronika Dari lugu. 16-aastane koolitüdruk, kes sai 7.oktoobril  umbes kell 7.45 hommikul Kreutzwaldi tänaval Kesklinna Vene Gümnaasiumi poole minnes lasu oimukohta, kui väidetavalt sihiti Tiit Ottist.
Dari suri saadud vigastustesse Mustamäe haigla intensiivraviosakonnas 11. oktoobril teadvusele tulemata. Tema vanemad annetasid tütarlapse neerud abivajajatele. 5.mail 2008  mõistis Harju Maakohus tulistamisega seotud neli meest vangi.
Täpsem selle hommiku kirjeldus siit: https://ekspress.delfi.ee/kuum/tana-10-aastat-tagasi-roim-kooliteel?id=68990347
Veronika sündis 9.august 1989.a. Päikesemärgilt Lõvi, ühenduses Estoniaga, opositsioonis Moiraga. Jupiteril täpne opositsioon Uraaniga. Kaljukitse alguses kolmikühendus – Uraan, Saturn ja Neptuun. Kuu Skorpionis ühenduses Pluutoga ja Lilithiga. Atroposel (vältimatus) ühendus Põhjasõlmega Veevalajas. Jupiteril ühendus Rip Vähis. Asteroid Veronika 9 kraadi Amburis. Perenimele häälduse lähedane Darius 5 kraadi Sõnnis ühenduses Memnoniga. Clematis (elulõng) 5 kraadi Neitsis Marsi ja Merkuuri vahel. Merkuur esindab noorust, Marss võimalikku vägivalda läbi Marsilike printsiipide. Veenus Neitsis kvadratuuris Tallinnaga Kaksikutes.Requim on opositsioonis Lachesisega Veevalajas. Lucifer opositsioonis Karmaga.

Tulistamise päeva seisud. Kell 07:44, hetke AC 13 kraadi Lõvis, MC 20 kraadi Vähis. Hetke valitseja Veenus ühenduses Kuu ja Lacrimosaga Skorpioni viimastes kraadides, olles kvadratuuris ootamatuse Uraaniga Kalades. Päike täpses trigoonis Neptuuniga Veevalajas. MC valitseja Kuu Skorpionis ühenduses Veenusega. Marss saatuse sõrme tipuplaneet! Planeet on tugevasti pinges.Päikesel ühendus Lõunasõlme ja AC-ga Kaaludes ning asub hetke VIII majas retrograadne. Neptuunil ühendus Estoniaga Veevalajas. 
7.oktoober oli vägagi karm ja pingeid täis päev. Saturnil kvinkunks Uraaniga ja seskvadratuur Pluutoga. Oma osa andsid asteroidid. Mnemosyne ja Memoria täpses omavahelises ühenduses ja ühendus ka Marsiga. Neitsis on koos Memoria ja Graves. Hetke MC-l täpselt Rip Vähis. Kesktaeval ühendus ka Tallinna ja Atroposega. Estonial täpne opositsioon Musta Kuuga Lõvis. Ei saa väita, et päev just harmooniline ja pingevaba oleks.
3.oktoobril toimus Päikesevarjutus 10 kraadi Kaaludes.Varjutuse kraad täpses kvadratuuris Neptuuniga Kaljukitses.24.aprillil Kuuvarjutus 4 kraadi Skorpionis. Veronika 12.51 Kaaludes ühenduses Jupiteriga. Selles kraadis toimus tulistamise hetke AC. Varjutuse Saturn kvadratuuris sõlmedega. Tulistamise päeva sõlmed AC-DC-ga täpses ühenduses.
Oktoobri alguse päevad olid samuti täis traagikat. Suur maavärin Pakistanis, milles ametlikult teatati 70 tuhande inimese hukkumisest! Väiksematest õnnetustest ja pingetest rääkimata. Oli ka häid toimumisi. Nagu ikka, hea ja vähem hea käivad käsikäes.
Tulistamise päeva seosed Veronika kosmogrammiga.Karma tema Pluutol Skorpionis. Kuu ja Veenus tema Karmal. Skorpionis. Lachesis tema Uraanil Kaljukitses. Neptuun tema Lachesisel Veevalajas. Uraan täpses opositsioonis tema Merkuuriga.
Veronika täpset surmaaega ei tea, kirjutati, et umbes kell 18 õhtul. Selle ajale tehtud kaardis on AC 0 Jääras ja MC 0 Kaljukitses ühenduses Lachesisega (eluea määraja). Kuu Kaljukitse viimases kraadis. 

Mõrvar Dmitri (20.07.1988). Temal on saatuse sõrme tipuplaneediks Saturn Amburis. Planeet üldiselt pinges. Moiral ühendus Veronikaga Kaaludes.Päike opositsioonis Dariusega.

Pea alati on ohvri ja kurjategija vahel side. Tulistajaks oli narkomaan Dmitri  tšerbakov. Veronika ja Dmitri olid ühe põlvkonna esindaja, mees aasta vanem kui Veronika. Omavahelised energeetilised seosed kosmogrammi järgi. Veronika Merkuur täpses ühenduses Dmitri Musta Kuuga Neitsis. Veronika Tallinn ühenduses Dmitri Veenusega Kaksikutes.Veronika Jupiter ühenduses Dmitri Chironiga Vähis. Veronika Veenus ühenduses Dmitri Karmaga Neitsis.

Väidetavalt taheti tappa kinnisvara tegelast Tiit Otti. Vaatame, kas on Veronika ja Tiidu vahel mingeid energeetilisi seoseid. Tiidu Põhjasõlm Veronija Mustal Kuul Kaaludes.Tiidu Marss ühenduses neiu Luciferiga Kaksikutes. Tiidu Tallinn neiu Klotho ühenduses Vähis. Mehe Veenus Veronika Veenusel.

Seoseid leiame ka Tiidu ja Dmitri vahel. Võimalik, et Tiidu Kuu asub Jääras, siis on Kuul ühendus Dmitri Marsiga. Tiidu Marss Jupiteril Kaksikutes. Tiidu Päike mehe Veronikal Kaaludes.

Kommentaare ei ole: