kolmapäev, 18. detsember 2019

Surm kaupluses




Sel külmal talvepäeva hommikul ärkas Mihkel, nimetame seda meest tinglikult nii, üles teadmisega, et täna algab tema kui spordisõbra jaoks oluline sündmus: Lillehammeri taliolümpia. Et oleks mõnusam istuda   ekraani ees ja jälgida talispordialasid, selleks tuleks tal poes ära käia ja õhtuks head paremat tuua. Elades Marja kaupluse lähedal Kuldnoka tänaval arvas Mihkel, et küll päeva teisel poolel jõuab ostud ära teha. Pärast lõunat ka rahvast vähem. Ja nii ta siis kell kolm poodi tõttas, et õhtuks väike õlu ja midagi õllekõrvast võtta. Aga saatus tahtis teisiti ja meie spordisõber ei jõudnud iialgi tagasi koju, et sportmänge nautida. 

Marja kaupluse laevaring 12.veebruaril 1994. aastal kell 15.15. Asteroid Tallinn 3 kraadi Jääras IX majas kuid ühenduses hetke MC-ga. Kuu Kalades trigoonis Jupit
eriga Skorpionis. Pluutol ühendus Põhjasõlmega Skorpion/Ambur piiril.Kaks päeva varem toimus Kuuloomine 21 kraadi Veevalajas koos asteroid Moiraga. Seoseid tuleks otsida vast riigi, linna, kaupluse avamise kaartide abil.

Riigikaardi ja juhtunu vahelised seosed. Varingu Päike riigi (24.02.1918) Uraanil Veevalajas VI majas. Päike on ka riigi Lacrimosal (itk, lein, taganutmine) ja asteroidil Chaos. Kuu riigi täpselt DC-l Kalades. Varingu Merkuur riigi Päikesel Kalades. Veenus Estonial. Marss Veenusel Veevalajas.Asteroid Linda ja Graves riigi MC-l Kaksikutes.Merkuur (kaubandus) ja Rip riigi Hylonomel Kalades. Marss riigi asteroidil Angel Veevalajas.Transiitne Karma riigi asteroidil Rip Kaljukitses.
Seos linna kaardiga, transiitne Lachesis (eluea pikkuse määraja) ühenduses linna Põhjasõlmega Amburis. Kaupluse avamise täpset aega ei tea, aasta oli 1977.

20.august 1991.a. Eesti riigikaardis varingu Kuu XII maja tipus Kalades.Samuti on Kuul täpne ühendus EW kaardi DC-ga Kalades. Õnnetuse Estonia asub EW kaardi Neptuun/Saturn keskpunktis Lõvis. Asteroid Memnon EW Musta Kuuga ühenduses Neitsis. Marss EW Veenusel Veevalajas. Päike teeb ühenduse EW Merkuur/Uraan ühendusele Veevalajas. 

Nagu alati siis sellistes õnnetustes on teguriteks mitmed leina ja surma ning hukku sümboliseerivad väikeplaneedid. Antud juhul olid kokku Kalades saanud Menmosyne, Memoria, Cerberus ja Lucifer. Kalade alguses aga Apophis ja Rip. Nemad ühenduses Saturniga. Uraan ja Neptuun ühenduses Karmaga. Amburis koos Lachesis, Nemesis ja Lilith. Atroposel ühendus Musta Kuuga Jääras.Graves (haud või mälestusmärk) täpses ühenduses Lindaga Kaksikutes. Asteroid Linda sümboliseerib meie rahva esiema. Kalevala täpses ühenduses Lacrimosaga Vähis

Sama päeva õhtul avati Norras Lillehammeri taliolümpiamängud. Asteroid Olympia Jäära viimases kraadis opositsioonis Olympiadaga. Surm ja elu käivad käsikäes.

Kaupluse lae ja katuse varingus hukkus kohapeal viis inimest ja üks päästetu suri hiljem haiglas. Orvuks jäi poiss nimega Rasmus, kes ise pääses imekombel.Jalutas vanemates eraldi ja see teda päästis. Internetis leiab ka vanemate andmed. Ema Kert sündinud 23.aprillil 1968 Tallinnas ja isa Urmas sündinud 23.septembril 1964 Pärnus.

Urmas Päikesemärgilt kas Neitsi või Kaalud, Päike kahe märgi piiril. Must Kuu ühenduses Lõunasõlmega Amburis. Musta Kuu selline seis kõigil, kes sündinud 1964 aasta sügisel. Lisaks oli Atroposel ühendus Põhjasõlmega. Veel oluliseks pean Moira ühendust Gravesiga Vähis, Lachesise täpne ühendus Marsiga Lõvis ja Memoria ühendus Neptuuniga Skorpionis ning Klotho ühendus Rip`ga Kaaludes. 



Õnnetuse Päike tegi läheneva kvadratuuri Urmase Jupiterile Sõnnis. Kuu tema Chironil ja opositsioonis Merkuur-Pluuto ühendusega Neitsis. Veenus täpselt tema Saturnil. Saturn koos Apophisega tema Saturnil. Õnnetuse päeval transiitne Estonia tegi ühenduse mehe Lachesise ja Marsi ühendusega seda aga kaugeneva aspektina. Hylonome tema Päikesel. Jupiter tema Neptuunil. Pluuto ja Põhjasõlm tema Karmal Skorpionis. Milline taevakeha omas õnnetuses peaosa on raske öelda, vast nad kõik kokku, sest täpsema pildi annaks kui teaks sündimise kellaaega.
Progressiivne Päike jõudis tema asteroid Rip`iga Kaaludes ühenduse ära teha.
Muideks, selliste taevaseisudega hukati Venemaal sarimõrvar A. Tshikatilo.

Kert (23.04.1968 Tallinn). Päikesemärgilt Sõnn, mis ühenduses Merkuuriga, trigoonis Jupiteriga ja seskvadratuuris Pluutoga. Päikesel ja Merkuuril ühendus Lacrimosaga. Atroposel ühendus Marsiga Sõnnis. Jupiteril ühendus Mnemosynega Lõvis. Sellise taevaseisuga on sündinud näiteks suusataja Jelena Välbe. Aga ka terrorist Timothy McVeigh.



Õnnetuse päeval tegi Päike ja Kuu arvatavasti ühenduse tema Kuuga Kalades. Transiitne Gorgo ühenduse tema Tallinnaga Sõnnis.Lacrimosa ühenduse tema Memoriaga Vähis. Memnon ühenduse Pluutoga. Progressiivne Veenus tegi täpse ühenduse tema Marsiga Sõnnis

1994.aasta oli üldse paljude raskete dramaatiliste sündmuste aasta.Arvan, et see oli seotud Uraani ja Neptuuni ühendusest Kaljukitses. Sama pingeline oli ka aasta varasem aeg. 1994 - 16 juulil komeet Shoemaker-Levy 9 langemine Jupiterile. 2.augustil avarii Ida-Virus kus varahommikul sõitis BMW teelt välja, hukkus 5 inimest.  23.oktoobril toimus avarii Jägala-Käravete teel kus põrkusid kokku kaks sõiduautot, hukkus 5 inimest. 28.september hukkub parvlaev Estonia. 15.detsembril Mäo teeristis hukkus kaks politseinikku. 17.detsembril suur avarii Ida-Virus Narva maanteel Vaivara lähedal kus põrkusid kokku Volvo buss ja Niva.

Headest ehk positiivsetest sündmustes märgiks ära järgmist. 16.aprillil toimus esimene Maaema mess. Vene armee lahkumise 31.augustil. 

Kui vaadata kuupäeva 12.veebruar,et millised sündmused Eestis on toimunud ja kas see kuupäev eristub tugevasti või mitte, siis pilt on üsna tagasihoidlik.12.veebruaril (2016) avati Mustamäe keskus. Päike 23 kraadi Veevalajas kvadratuuris Marsiga Skorpionis, kvinkunksis Jupiter-Must Kuu ühendusega Neitsis. Rohkem olulist 12 kuupäeval ei toimunud. Marja kauplusega sarnane aga palju mastaapsem õnnetus toimus Riias Maxima kaupluse laevaringuga.Sellest saame lähemalt lugeda ja teada juba uuest artiklist.

Kommentaare ei ole: