laupäev, 23. november 2019

Tallinn on ....6


Trepist alla kukkudes ja sedavõrd viga saades,et inimene sureb, on varemgi juhtunud. Näiteks Rein Helme hukkumise lugu. Mees oli Mart Helme noorem vend, Peeter Helme isa. Ta kukkus Saue mõisas peetud vana-aasta peol kukkudes trepist alla.Komistas või tõugati alla, ei tea. 



Rein Helme. 21.02.1954 – 31.12.2003.Sõjaajaloolane. Päikesemärgilt Kalad, ühendus Veenusega. Kuu Kaaludes. Õnnetus juhtus küll väljaspool Tallinnat aga toon selle juhtumi ära,et vaadata, kas on mingeid sarnaseid seise Hardo hukkumisega.Nii Hardol kui Reinul olid Päikesel vastasseis Pluutoga. Helmel küll suurema orbiga kui Hardol. Saturnil ühendus Lilithiga Skorpionis.Helmel Saturnil täpne opositsioon Karmaga, Hardol ühendus Lachesisega. Seega mõlemil Saturn pingestatud. Helmel muud surma ja leina sümboliseerivad ei ole eriti silmatorkavalt esindatud, pole ühendusi planeetidega. Küll on aga surmapäeval mitmetel seda printiipi esindavatel pingelisi aspekte. Päikesel ühendus Mnemosynega Kaljukitses. Päikesel ka täpne opositsioon Saturniga. Jupiteril opositsioon Luciferiga Kaaldes. Lachesisel opositsioon Moiraga. Pluutol ühendus Memoriaga Amburis, Merkuuril ühendus Atroposega Amburis.Klothol ühendus Lõunasõlmega Skorpionis.




Hukkumise Päike tema Estonial Kaljukitses. Graves ja Lucifer tema Merkuuril Kalades. Hel tema Pluutol Lõvis. Mõlemi mehe hukkumise aegne Kuu asus Jääras.Transiitne Rip täpselt Helme prenataalse Päikesevarjutuse kraadis Kaljukitses!Karma tema Uraanil.
Surm külastas aasta viimasel päeval ka raadiomaja töötajat. Helmega samal päeval suri vähki raadioajakirjanik Terje Soots. Transiitne Uraan tema Päikesel.

Kommentaare ei ole: