neljapäev, 7. november 2019

Tallinn on ... 4


Sündis Bajuk 2.aprillil 1962.a. Mõrvaril on kosmogrammis mitmeid karme seise, mis vast soodustasid temal ka väärmõtlemist ja käitumist. Luciferil ühendu nii Pluuto kui Musta Kuuga Neitsis. Jupiteril ühendus Klotho ja Lachesisega Kalades. Uraanil ühendus Lilithiga Lõvis ja Atroposel täpne ühendus Põhjasõlmega Lõvis. Moiral täpne ühendus Lõunasõlmega Veevalajas. Ta vahistati 27.augustil 2010.a.Siis Uraan tegi ühenduse tema kosmogrammi Merkuuriga Kalades. Päeva Merkuur tema Mustal Kuul Neitsis.Marss koos Veenusega Kaaludes kvinkunksis Marsiga Kalades.



Bajuki progressiivne asteroid Kristina oli naise surmapäeval ühenduses mehe Päikesega Jääras ja progressiivne Christa ühenduses mehe Karmaga Sõnnis. Bajukil oli Kristina 18 kraadi Kalades ühenduses Marsiga ja Christina ühenduses mehe Päikesega.


Karmid ja pingelised sarnased seisud võivad olla ka positiivsed, edasiviivad ja tugevad, kindlustavad valitud tegevuse. 31.03. sündis Soome poliitik Olli Rehn. Soodustavad näiteks eksreemsporti. Alain Robert üheks näiteks. Mees, kes ilma julgestuseta turnib kõrghoonete väliskülgedel. Sündinud 7.aprillil 1962. 8.aprillil sündis Guns N`Roses kitarrist J.D.Isbell, rohkem tuntud kui Izzy Stradlin. 9 aprillil sündis enam-vähem sama taevase seisuga meil Anu Saagim.Neil kõigil nii öelda kurjad asteroidid umbes saamadel positsioonidel nagu on Bajukil.
Sündmused maailmas. 3 aprillil sai India peaministriks Jawaharlal Nehru.
Ohvri ja mõrvari seosed.


Krista Päike Kalades konj. Batjuki Marss + Kristina
Krista Veenus Jääras konj. Batjuki Päike + Christa + Rip
Krista Jupiter Kalades konj. Batjuki Merkuur
Krista Must Kuu Kalades konj. Batjuki Jupiter

Krista Memnon Veevalajas konj. Batjuki Saturn
Krista Klotho Veevalajas konj. Batjuki Moira
Krista Graves Sõnnis konj. Batjuki Karma
Krista Lilith Lõvis konj. Batjuki Uraan + Lilith

Seosed ütlevad,et midagi olulist jäi neil kahel eelmises või eelmistes eludes lahendamata.Selle loo juures annaks veel sügavamini kaevata. Nii sünastrliliselt kui muid astroloogilisi tehnikaid kasutades. Kahju,et pole teada asjaosaliste sünniaegu.

Kommentaare ei ole: