laupäev, 16. november 2019

Tallinn on .... 5


Hardo Aasmäe. 11.02.1951 – 29.12.2014. Tallinn. Hukkus kummalistel asjaoludel, kukkudes trepist alla. Päikesemärgilt Veevalaja ja Päike oli trigoonis Neptuuniga Kaaludes ning seskvadratuuris Uraaniga Vähis ja opositsioonis Pluutoga Lõvis. Estonia Jääras opositsioonis Saturniga ja Tallinn Kaljukitses. Saturnil ühendus Karmaga Kaaludes.Veenusel täpne ühendus Jupiteriga Kalades ja ühendusega liitub ka Marss.



Hukkumise aegsed planeetide seosed kosmogrammiga. Marss ja Estonia ühenduses tema Päikesega. Karma tema Tallinna peal. Transiitne Chiron täpselt tema Jupiteril Kalades.Transiitne Lacrimosa tema Requimi peal Skorpionis.
Transiitsel Neptuunil täpne ühendus Klothoga Kalades ja see ühendus tema kosmogrammi Rip peal. Transiitne Rip ise ühenduses transiitse Karmaga Kaljukitses.Kui mängus on Neptuun siis jääbki saladuseks täpsed hukkumise asjaolud. Kuulujutte oli mitmeid,et tõugati alla, oli liiga palju napsi võtnud, komistas jms.


Transiitne Memnon tema Musta Kuu peal Kaksikutes.Kukkumine kõrgemalt peaks olema Saturn. Transiitne Lachesis tegi ühenduse tema sünni Saturnile Kaaludes. Hardo sünni Kuu oli arvatavasti Jääras. Hukkumise Kuu samuti Jääras täpses trigoonis Jupiteriga Lõvis.Progressiivne Päike võis samuti olla sünni Kuu peal.

Kommentaare ei ole: