reede, 1. november 2019

Tallinn on ... 3


Huvitav on järgmine traagiline lugu. Seda sünastriliselt. Meteoroloogi Krista Odakivi saatus. Naine mõrvati Shnelli tiigi ääres 23.nov. 2009.a.Suri kaks päeva hiljem, 25.novembril. Krista sündis naistepäeval 8.märtsil 1975.aastal. Päikesemärgilt Kalad. Päike trigoonis nii Saturniga kui Neptuuniga.Tema kosmogrammis on kaks täpset aspekti. Saturnil Vähis kvinkunks Neptuuniga Amburis ja Estonial vastasseis Neptuuniga Kaksikutes.

Asteroididest enam olulisust teeb Rip ühendus Uraaniga Skorpionis (võimalik ootamatu surm) ja Requimi ühendus Saturniga. Asteroid Christa ka ühenduses Requimi ja Saturniga. Asteroid Kristina Kaaludes täpses ühenduses Memoriaga. Kuusõlmed on kvadratuuris Musta Kuuga.
Mõrvamise hommikul oli Kuu Veevalajas ja ühenduses tema kosmogrammi Klothoga. Ja Päike lähenevas ühenduses tema Põhjasõlmega Amburis.



Surma päevaseisu (25.11.2009) seosed kosmogrammiga. Päike ühenduses tema Põhjasõlmega Amburis.Transiitne Jupiter ja Requim täpselt tema Merkuuril Veevalajas.Pluuto Kaljukitses teeb kvadratuuri tema Musta Kuuga Kalades. Merkuur teeb opositsiooni Estoniale Kaksikutes.Tallinn teeb opositsiooni tema Pluutole.Rip ja Must Kuu teevad ühenduse tema Marsiga (surm läbi mehe).Kuu tegi kvadratuuri tema Estoniale.Krista suri õhtul, Kuu Kalades tegi täpse kvadratuuri tema Neptuunile Amburis.Pingeid üksjagu.



Surmapäeva seisud. Estonia ühenduses Klothoga Kaljukitses. Veenusel ühendus Karmaga Skorpionis.Marsil ühendus Atroposega Lõvis. Selle seisuga suri päev varem meil näitleja Vello Rummo. Kuu oli siis Veevalajas.Asteroid Kristina oli ühenduses Uraaniga Kalades.Nende päevade seis kui Tallinn tegi opositsiooni Mustale Kuule oli ehk üheks aiendiks kuritegevusele või oli puhtalt seotud mõrvari endaga. Selleks osutus restorani kokk V. Bajuk. Täpsemalt leiab kogu loo teabe kirjelduse vikipediast.

Surmapäeval tegi transiitne Päike opositsiooni Krista prenataalsele Kuuvarjutuse kraadile Kaksikutes.Progressiivne Kuu oli 26 kraadi Jääras ühenduses Bajuki Veenusega.Ning täpses kvadratuuris mehe Uraaniga Lõvis.

järgneb ...

Kommentaare ei ole: