neljapäev, 24. oktoober 2019

Tallinn on .... 2


Teisena vaatame spordimaailmas tuntud motosõitja Joey Dunlopi hukkumise kaarti. Juhtuse see Kalevi suursõidul 2.juulil 2000.aastal. 



Kosmogrammis on Tallinn null kraadi Jääras täpses ühenduses Lilithiga.Päike Kalades ühenduses Gravesiga. Klotho (elulõnga pikkuse ketraja) asub Amburis ja on vastasseisus Rip`ga. Pluutol ühendus Memoriaga Lõvis. Merkuuril ühendus Gravesiga Kalades.
Hukkumise päeval tegi Neptuun täpse ühenduse tema Veenusele Veevalajas.Päike ja Marss täpse ühenduse Uraanile Vähis. Kuu ühenduse asteroid Dunlap`ile. Estonia ühenduse tema Atroposele Kaljukitses.Teisiti öeldes Eesti oli temale kohaks, mida oleks tulnud vältida.



Seosed tema kosmogrammiga. Mnemosyne tegi ühenduse tema Rip asteroidiga Kaksikutes. Päike ja Marss täpselt ja Rip tema Uraanil Vähis. Karma tema Pluutol Lõvis. Pluuto tegi opositsiooni tema Estoniale Kaksikutes.
Hukkumise päevakaardis selline seis. Luciferil ühendus Merkuur-Veenus ühendusega Vähis ja täpne opositsioon Musta Kuuga Kaljukitses. Päikesel täpne ühendus Marsiga Vähis ja ühendus ka Rip`ga. Lachesisel ühendus Uraaniga Veevalajas ja Klothol täpne ühendus Pluutoga Amburis. Õnnetus juhtus kell 14.00. Neptuun ühenduses IC-ga Veevalajas ja täpne on Atropose asumine IC-l. Selline oli siis planeetide ja asteroidide päevaseis.Selle seisuga suri meil helilooja Ülo Vinter. Päev varem näitleja Walter Matthau.

Aastal 2001 29.juunil avati Rummu teel tema nimelisse kurvi Pirita-Kose-Kloostrimetsa ringraja äärde mälestuskivi. Päevaseis, Päiksel ühendus Gravesi ja põhjasõlmega Vähis. Ühendus tema Uraanil.Tallinn polnud hukkumise „peasüüdlane“ vaid asukohaks, mis võis olla elule üheks paljudest, mis sisaldas ohtu.

järgneb....

Kommentaare ei ole: