neljapäev, 10. oktoober 2019

ESB - 5


Pommitaja rammimisega torni on seotud ka üks omapärane lugu. Liftitöötaja Betty Lou Oliver oli ainus õnnetuse hetkel 80. korrusel viibinud inimestest, kes ellu jäi, ehkki ta sai põletushaavu. Päästetöötajad otsustasid ta liftiga alla viia, teadmata, et liftikaablid on katkemiseni kahjustada saanud. Kui Oliver oli liftis ja uksed sulgusid, katkesid kaablid ja Oliver kukkus 75 korrust allapoole keldrisse.
Uskumatu, kuid naine pääses eluga, sest liftišahti põhja selleks puhuks paigutatud hiiglaslikud terasvedrud leevendasid lifti kukkumishoogu. Hiljem selgus, et tegelikult pääses naine tänu nn jalgrattapumba efektile. Kuna lifti ja šahti seinte vahel oli väga vähe ruumi, siis tekitas langev lift enda all õhku kokku surudes õhkpadja, mis kukkumise hoogu kõvasti vähendas.Guinessi rekordite raamatu andmetel on ta kõige kõrgemalt koos liftiga kukkumise üle elanud inimene. Ta paranes. Hoolimata kahjustustest, mida hoone oli saanud, algas paljudel korrustel juba järgmisel esmaspäeval taas tööpäev.




Betty Lou Oliver (16.07.1925). Temal on Päikesel täpne ühendus Musta Kuuga Vähis. Põlvkondlik seis kui Uraan oli ühenduses Varunaga Kalade kolmandas dekaadis. Pluutol ühendus Karmaga Vähis. Lõvis on tal Marsi, Veenuse ja Merkuuri kolmikühendus. Lennundusohtu kujutab Icaruse ja Daedaluse omavaheline opositsioon. Asteroid Oliver Amburis kvadratuuris Icarusega Kalades.

Õnnetuse Päike ja Daedalus täpselt tema põhjasõlmel Lõvis. Kuu tegi ühenduse tema Icarusega Kalades. Marss koos Phaetoniga tegi ühenduse tema Phaetoniga Kaksikutes. America ühenduse tema Pluutoga Vähis. Saturn tema Karmal Vähis olles opositsioonis tema Jupiteriga Kaljukitses. Mingisugused tegurid ei lubanud talle hukku. Pole ju täpset horoskoopi, et sealtkaudu seda otsida.
Võrdluseks. ESB lennuk rammis torni kell 09.40. AC 19 Neitsis ja Jupiter tõusmas horisondile ning MC Kaksikutes ühenduses Uraan-Lucifer ühendusega. Siis WTC põhjatorn sai esimese löögi kell 08.45. AC Kaaludes Merkuur tõusmas ja MC Vähis ühenduses Jupiteri ja Pandoraga.

ESB AC 19 kraadi Neitsis – WTC Päike 18 kraadi Neitsis. ESB MC 18 Kaksikutes kvadratuuris AC-ga. WTC MC 16 Vähis kvadratuuris AC-ga.Riigi Neitsi märgis on 19 kraadi Must Kuu.Ning WTC AC 14 Kaaludes täpselt riigi Saturnil. Seos ka selline, et ESB AC on ühenduses WTC huku Päikesega.
ESB Kuu seis oli kahanev, WTC Kuu seis kahanev.

See näide viitab, et pilvelõhkuja olemusse oli sisse programmeeritud ka võimalus,et torn võib saada ka kokkupõrke lennukiga. Seda siis näitavad lennunduse asteroidid, Merkuur, Marss ja Uraan. Kuigi ka leina ja surma asteroidid on tegevuses võib siiski öelda,et need ei ole primaarsed, on teisejärgulised tegurid ja ESB-le ohtu ei kujutanud. Eks neid tegureid ole veelgi.

Kommentaare ei ole: