kolmapäev, 6. august 2014

Esimene maailmasõda - 11



1918 aasta 15. juulis teeb Saksamaa viimase suurrünnaku: teine Marne`i lahing; liitlasvägede vasturünnak. Jupiter 0 Vähis ühenduses Pluutoga, Marsil ühendus Kuu ja Musta Kuuga Kaaludes.

Saksa keisririik


Natuke ka sellest, kuidas haakus sõja puhkemine peamiste riikide kaartidega. Saksamaa kaardiks oleks Saksamaa ühinemine 18.jaanuril 1871.a. kell 13.00 Versailles. AC 11.49 Kaksikutes ja MC 10.02 Veevalajas. Neli planeeti maamärkides. See tähendab majanduslikku mõtlemist, praktilisust, materiaalsust (palju õhu- ja maaenergiat, Päike-Merkuur MC Kaljukitses). Kaljukitse Päike ka IC valitseja. Sõlmed ka 2/8 majades Vähk-Kaljukitse telg. Saturn valitseb nii Päikest kui MC-d. Sealt siis täpsus, konkreetsus, rangus, distsipliin, edasipüüdlikus ja valitsemissoov. Jupiter I majas ühenduses AC-ga., laienemistahe ja kasvamise soov. Veevalaja MC viitab nähtavasti tehnika ja tehnoloogia kaudu tuntusele, teadusele. Saksamaa hakkas jõudsalt majanduslikult arenema, suurt rõhku hakati panema sõjatööstusele. Veenus MC-l fikseeritud õhumärgis – raha asjad läbi mõeldud ja kindlalt fikseeritud ja oskavad ka teistele nõu anda (sealt võib olla see juutide vihkamine, kes tugevat konkurentsi pakkusid?).

Veenus valitseb VI maja – tubli, töökas rikas tööstusriik. Teiselt poolt on Veenus XII maja kaasvalitseja ja valitseb aspektitud Pluutot XII majas sulustatud Sõnnis – see võib viidata, et selle planeedi energia on üsna ettearvamatu ja kui käivitub, siis ekstra võimsalt ja kusagilt sügavalt rahva alateadvusest. Marsil ühendus Osirisega Kaaludes.

Uraan III majas ja Vähis võib viidata ka tugevale propagandistlikule riigile, mille ideed võivad aegajalt üsna illusoorsed olla (Uraanil kvadratuur Neptuuniga Jääras). Uraani täpne kvinkunks Kuuga VII majas võib viidata sellele, et kokkuleppeid partneritega võivad olla üsna muutlikud ja ootamatute tagajärgedega. Pluutol on ühendus Habsburgiga Sõnnis, viitab nagu Habsburgerite dünastia ohtudele ja muutustele. 

AC ja ühtlasi kogu kaardi valitseja Merkuur ühenduses Päikesega IX majas ja Päikesel trigoon ka Marsiga viitab tugevale ja jõulisele riigile. Ohuks ja probleemiks on suur kardinaalne rist Marsi ja Chironiga ning Saturni ja Põhjasõlmega. Marss tahaks kakelda ja sõdida ja siis jälle see haavatud ravitseja, kes nende haavadega peab hakkama saama. I MS alguse transiitne Pluto (Sõda) tõmbas Suure Risti  Põhjasõlmele jõudes käima, tehes kvadratuuri radixi Marss-Chironi opositsioonile ja opositsiooni radixi Saturniga. Samalaadne oli ka Teise maailmasõja lahtimineku seis. Siis oli käivitajaks progressiivne Päike/Merkuur täpselt ühes kraadis ja pool kraadi vähem progressiivne Chiron siis radixi Chironi poolses tipus.

Selle kaardi progressiivne Kuu jõuab suve hakul 2014 Jäära – siis võib oodata, et Saksamaa muutub ka kuidagi aktiivsemaks. 23.septembril 2014.a., kui Pluuto ennast radixi Lõunasõlmel direktiivseks keerab, on progressiivne Kuu jõudnud täpselt radixi Chironile, mis käivitab selle risti juba 2- st tipust korraga. Progressiivne Päike, mis on praegu I majas 19.25 Kaksikutes, teeb täpse sekstiili radixi Neptuuniga XII maja tipus. See, mis plaanid Saksamaal on ja kelle liitlaseks tema hakkab, võib veel väga segane ja ähmane olla. Nemad oma majandust kindlasti kõigutada ei taha.

Jutt läks natuke teemast kaugemale aga kindlasti see keisririigi kaart töötab täiega ka tänapäeval ja seda saab kasutada edaspidistes prognoosides täiesti edukalt.


Saksa keisririik                                                        Sõja algus

Päike 28 Kaljukits .................konj. ......................Damocles 3 Veevalaja
Päike 28 Kaljukitses...............oposit.................. .Neptuun 28 Vähis
MC 10 Veevalaja.....................konj. ................... Uraan 9.52  Veevalaja R
Kuu 24 Ambur ........................konj. ....................Europa 25 Ambur R
Merkuur 27 Kaljukitses............oposit................. .Neptuun 28 Vähis
Veenus 7 Veevalaja .................konj. .....................Uraan 9 Veevalaja

Marss 5 Kaalud .......................konj. ....................Kuu Kaalud
Berolina 4 Lõvi ........................konj. ....................Päike 4 Lõvi
Uraan 24 Vähk .........................konj. ................... Alemannia 21 Vähk
Uraan 24 Vähk .........................kvad. .................. Must Kuu 26 + Orcus 24 Jäär
Uraan 24 Vähis.........................konj......................Amistriciaga 24 Vähis

Neptuun 28 Vähk ....................oposit. .................Päike 28 Kaljukits
Jupiter 17 Kaksikud .................kvad. ...................Marss 19 Neitsi
Jupiter 17 Kaksikud..................konj......................Srbija 17 Kaksikud
Versaille 18 Veevalaja .............. konj. .................. Jupiter (R) 19 + Chaos 19  Veevalaja
Saturn 4 Kaljukits ..................... oposit. ............... Pluuto 1 Vähk

Põhjasõlm 10 Vähk ....................trig. ................... .Põhjasõlm 6 + Varuna 9 Kalad
Põhjasõlm 10 Vähk ....................konj. ...................Pandora 7 Vähk
Põhjasõlm 9 Vähis......................konj.....................Rip 10 Vähis
Alemannia 20 Kaljukits ..............oposit. ................Alemannia 21+ Amisticia 24 Vähk
Germania 18 Neitsi......................konj.....................Marss 19 Neitsi
Berolina 4 Lõvi............................konj.....................Päike 4, Tantalos 5 Lõvi

Saksa keisririik moodustati ajal, mil eelmisel aastal (1870) oli kokku 6 varjutust, kaks neist kuuvarjutused. See kindlasti jättis oma pitseri riigi edasile arengule. Bismarck oli see kantsler, kes viis lõpule riigi moodustamise. Temanimeline asteroid asus 5 Jääras ühenduses Chironiga ja tegi täpse trigooni 28.07.1870.a. toimunud päikesevarjutuse 5-le kraadile. Riik moodustati aasta peale seda, kui 17.jaanuaril 1870 toimunud kuuvarjutuse 27-le kraadile jõudis Päike koos Merkuuriga. Saksamaad loetakse Neitsi riigiks oma pedantsuse ja täpsusega ja tema valitseja Merkuur sobib igati siia. Koos Päikesega on nad opositsioonis Uraaniga Vähis. Opositsioon loob olukorras, kus isemeelne ja sõltumatu riigil ei ole head läbisaamist teiste naabritega. Riigikaardi T kvadratuur, mille tipuks on Neptuun ja aluseks Päike-Uraan, viitab sellele, et tahetakse omada lisamaid, kolooniaid. Neptuun tähistab võõraid territooriume. Samuti tahtmine arendada oma sõjalaevatik uuele tasemele.

Saksamaa alustas sõda siis, kui transiitsed Orcus ja Must Kuu tegid kvadrtuuri radixi Uraanile. Transiitne Marss tegi täpse kvinkunksi radixi Neptuunile. Transiitne Pandora tegi täpse ühenduse radixi päikesevarjutuse 7-le kraadile (28.06.1870) Vähis. Ja transiitne Päike tegi ühenduse radixi Berolinale ning päikesevarjutuse 5-le kraadile (28.07.1870). Transiitne Paris tegi täpse ühenduse radixi päikesevarjutuse 0 kraadile (22.12.1870) Amburis. 
 
Prantsusmaa III vabariik

Prantsusmaa III vabariik, sai oma alguse 4.septembril 1870 ja kestis kuni 22.juuni 1940. (moodustamise kellaaega kahjuks ei leidnud). Natuke enne seda kuulutas Prantsusmaa sõja Preisimaale. Vaen oma naaberiigi vastu on jäänud püsima pikaks ajaks, nii Esimese ilmasõja kui ka Teise maailmasõja näol. Kolmas Vabariik tekkis Jupiter-Saturn vastasseisude ajal. Radixis on suur tuletrigoon, mille moodustavad Neptuun Jääras, Veenus Lõvis ja Saturn Amburis. Päike Neitsis on ühenduses asteroid Franziaga, opositsioonis Karmaga ja trigoonis Musta Kuuga Sõnnis. Marsil ühendus Uraaniga Vähis.


Saksamaa kuulutas Prantsusmaale sõja 3.augustil. Kuul oli siis opositsioon Pluutoga ja ta oli ületanud 22.12.1870.aastal toimunud päikesevarjutuse  0 kraadi Kaljukitses ning oli ühenduses Prantsuse radixi  kaugete Chaos-Varunaga. Marsil ühendus Bellonaga ja kvadratuur Saturniga. Päikesel opositsioon Uraaniga. Sõja transiitne Veenus oli ületanud radixi Päikese ja aktiveeris läbi trigooni radixi Musta Kuu ja  Pluuto Sõnnis. Transiitne Marss tegi opositsiooni radixi Bellonaga, transiitne Uraan radixi Amistricial. Transiitne Armiticia ja Neptuun radixi Uraanil. Transiitne Merkuur radixi Berolinal. Ja transiitne Berolina radixi Veenusel. 


järgneb...

Kommentaare ei ole: