pühapäev, 5. mai 2013

Kuuvarjutus 2

Täiskuu kuuvarjutus Skorpionis

See täiskuu Skorpionis toob kaasa intensiivse sensuaalsuse, seksuaalsuse, tunnete sügavuse ja kire. Küsige endalt „Kus on mu kirg“, süüdake see, järgnege sellele, elage seda. OLGE seda! Seda Kuud toetab varjutuse jõud, mis avardab ja täiustab kogu seda intensiivset energiat.

Kolm varjutust reas!

25. aprilli ja 25. mai vahel toimub järjest kolm varjutust – haruldane taevane sündmus. See kuuvarjutus on esimene kolmest. Järgmine on päikesevarjutus 9. mail; ja kolmas on kuuvarjutus 24. mail.

Nagu paljud teist võib olla teavad, on periood, mis jääb varjutuste vahele, võimas manifesteerimise aeg. Järgmise nelja nädala jooksul olge eriti tähelepanelikud, millele te keskendute. Ärge enam andke oma häält sellele, millest te vabaneda soovite. Jälgige oma sõnu ja mõtteid. Rääkige ainult armastusest. Hallake oma energiat. See on valik hetkest hetkesse. See on kuidas elada ’teadlikult’.

Varjutuse energia kordub iga 19 aasta järel ja võib midagi olulist teie ellu tagasi tuua, et te selle üle vaataksite või meisterlikkust üles näitaksite. Et saada selle kohta vihjeid vaadake planeete oma kaardis, mis on 3 kraadi raadiuses sellest varjutusest. Kuna see varjutus on 5. kraadis, siis vaadake planeete, mis asuvad teie kaardis 2-8 kraadi vahel, see annab teile vihje. Näiteks, kui see planeet on Saturn, siis tuleb teil tegemist teha autoriteetidega, struktuuridega, karjääriga, kohustustega, ja nii edasi.

Selle täikuu varjutuse ajal on Saturn opositsioonis Päikese, Marsi ja Veenusega. On aeg võimalikeks konfliktideks seisukohtade erinevuste tõttu, te olete rohkem teadlikud väärtuste erinevustest, põhimõtetest, soovidest ja viisidest, kuidas autoriteeti, võimu, kirge ja seksuaalsust kasutada. Kasutage seda võimalust ära, et vaadata enda kohustusi ja struktuure ja küsige endalt, kas need on joondunud teie Kõrgema Tõega. Teadvustamata programmid, mis ei paku teile enam rõõmu, võivad esile kerkida selleks, et need tervendada. Võib olla olete te valmis muutuseks oma isikliku küpsuse tõttu.

Teil võib ette tulla teemasid, mis on seotud autoriteetidega, kontrolliga ja võimuga. Mis puudutab autoriteete, siis pidage meeles: on parem olla iseenda autoriteet, kui massiga kaasa minna, kuhu iganes massi ka ei juhitaks. Teis on olemas kogu teadmine, mida teil iganes vaja on, et teha tarku otsuseid iga väljakutse suhtes, millega te silmitsi seisate. Mitte keegi kogu maailmas ei tea paremini, mida te vajate, teie olukorda ja teie potentsiaali kõikides elu aspektides rõõmu leida. Kõik taandub põhiliselt nendele sõnadele: ole iseenda autoriteet. ~ Owen Waters ~

Ärge uskuge midagi ainult sellepärast, et seda ütles autoriteet, kui teile öeldakse, et see tuli inglitelt, või Jumalatelt, või inspireeritud allikast. Uskuge ainult seda, mida te olete uurinud oma südames, meeles ja kehas ja leidnud tõe olevat. Leidke enda rada, läbi hoolikuse.

 Gautama Buddha

Samal ajal teeb Neptun trigooni Kuule ja Saturnile. See pakub taipamisi keerukates olukordades, mis on seotud meie emotsionaalse loomuga, meie perekonna dünaamikaga ja kuidas nad mõjutavad meie vaimset teekonda. Pöörake tähelepanu oma unenägudele ja vaimsele juhatusele. Võib minna veidi aega enne, kui unenägude sõnumid ennast paljastavad. Nende kirjapanemine aitab teil selle taipamise tähendust ära tunda, kui aeg kätte jõuab. Vaimne Juhatus tuleb meieni mitmel kujul ja vormis. Kui te sellele alistute ja lubate seda juhatust, siis leiavad teie elus aset sünkroonsused. Olge avatud ja vastuvõtlikud imedele.

Neptuni trigoon Saturniga on positiivne taevane tsükkel, mis jätkab inimkonna mõjutamist 31. märtsist kuni 24. septembrini 2013. See on aeg kui Jumalik Naiselik energia imbub loomulikul viisil struktuuridesse, mis toetavad idealistlikke, kaastundlikke ja altruistlikke inimkonna väljendusi ja kõikide kõige kõrgemat hüvangut.

See on ka eriline aeg, et pühenduda rohkem oma vaimsele teekonnale läbi mingi distsipliini – näiteks meditatsiooni või teiste teenimise.

Vaimse portaali energia, mis avanes 21. detsembril 2012 mõjutab jätkuvalt kõike. Kuna see oli planetaarne nihe, siis mõjutab see sügav energia KÕIKI. Ilma eranditeta!

Millisel imelisel teekonnal me kõik oleme!

Armastuses ja tänutundes,

Govinda ja Janet

Tõlkinud Tiina Hoel

Kommentaare ei ole: