esmaspäev, 29. aprill 2013

Kuuvarjutus

Kuuvarjutus Skorpionis 25. aprillil

Esimene Kuldse Ajastu kuuvarjutus on toimunud. See oli osaline kuuvarjutus Skorpioni majas. Selle varjutuse raskus on üks sügavamaid. Selle järel paljastatakse ja harutatakse lahti peidetud asjad, mis on elu keerulisemaks muutnud, mõjutades kõiki tervenemise vorme ja transformatsiooni ning jõustamise toimumist. Uskuge, et pimedus taganeb varsti, kus iganes ta ka veel ei eksisteeriks, sest see varjutus toimub tema majas.

Tulevik

Oodata on järgmist tüüpi Skorpioni kuuvarjutuse sünkroonsusi: võimsad kodused transformatsioonid; varade likviidseks muutumine; kontrolli kaotamine või ülekandmine; salajane initsiatsioon; takerdumisest vabanemine; psüühiliste võimete täiustumine; dramaatiline tervise taastumine; toksiinidest puhastumine; hirmust üle arenemine; kuritegude avastamine; põrutavad psühholoogilised uudised; läbimurded uurimistes; enneolematud üleloomulikud kogemused; elu päästmine surmast; kohtumised inglitega; vabanemine köidikutest; mürkide väljatõmbamine; ennasthävitava käitumise suurenemine; päranduste saamine; sisemise teekonna sügavnemine; Jumalale pühendumise tugevnemine.

Varjutuse laine

Algamas on elu transformatsiooni suur protsess, mis kestab kuni 3. novembrini, ajani, mil on järgmine noorkuu Skorpionis. Oleks mõistlik, et kõik inimesed alustaksid transformatsioonilisi tegevusi, mis on suunatud elu parendamisele ja edendamisele. Kuna see varjutus on ühenduses Saturniga, siis peaksime keskenduma oma elu kõige raskematele küsimustele. Pange tähele seda lainet ja voolake sellega, nagu kerge lainetus tiigis, mis kaugele edasi liigub. Selgeks saab asjade varjatud loomus nii, et on võimalik teha vastavaid tegevusi ja vastu võtta otsuseid. Ärge laske pimedusel korrigeerimata jätkuda, sest on viise ja vahendeid, mis endid meile kõigile manifesteerivad.

Hoiatus ja võimalus

Haigus on vorm, mis elab Skorpionis. Haigus kulgeb meie tänases maailmas ohjeldamatult. Neil, kes elavad haigusega, tuleb teha kriitilised valikud. See on valik elu ja surma vahel. Skorpion ei andesta ja see tähendab seda, et väljakutsed, millega me silmitsi seisame, võivad olla meie jaoks viimased. Kahtlemata eelneb surmale haigus, seega on siin prognoos selle varjutuse tsükli jaoks: muundage haigus kiiresti või saate võetud tulevaste kosmiliste jõudude poolt. See varjutus on nii hoiatus kui ka võimalus. Läbi ajaloo on paljud inimesed lahkunud nende tormiliste kosmiliste joondumiste ajal. Meie, praegusel ajal, ei ole erinevad.

Püha Graal

Suurimad transformatsioonid elus saavad oma jõu armastusest. Mineraalide kuningriigis on olemas teatud legendaarne vääriskivi, mille energia toetab iga armastusele orienteeritud elu transformatsiooni: smaragd. Lisaks sellele ühendab smaragd meid müstilise Elu Jõega, millest voolab tervenemine, elu ja õnnistus. Smaragd on üks kaheteistkümnest vääriskivist, mis kaunistavad Taeva Väravaid. Need väravad on ausalt öeldes sodiaagi majad. Smaragd on Skorpioni tõeline sünnikivi, seega on see suurepärane valik igaühele, kes tahab oma elu jumalikul viisil transformeerida. Smaragd aitab meil ka avastada ja nautida Püha Graali, jumaliku armu allikat, mis voolab läbi ärganud südame. Neile, kes on uudishimulikud, see on Elu Jõgi, mis täidab Graali, mida igaüks meist võib endale teenida.

Ellujäämine

Skorpioni majas testitakse meid, et me jagaksime ja vahetaksime selleks, et ellu jääda. See hirmuäratav maja võib meid tuua lähedale surmale, piina sügavustesse ja läbi transformatsioonide, mis on imede piiril. Paljude jaoks on sel ajal kaalul ellujäämine. Vahendid, millele me tuginesime, on kadunud, seades ohtu oma endise omaniku. Neil päevil on põud paljudel aladel. Jumal ootab meilt, et me jagaksime rikkust, mida me omame, harmooniliselt teistega, selleks et me kõik transformeeriksime oma elud kõige positiivsemal võimalikul viisil. Kui me seda ei tee, siis peame me üksi Saturniga võitlema ja ainuüksi see võib olla õudusunenäoks.

Kameeleon

Kohanemine on oluline võti selleks, et manifesteerida kõrgeimat tulevikku, kui varjutuse laine läbi meie elude tulvab. Looduses on kameeleon läbi kohanemise ellujäämise ikooniks. Ta muudab oma värve vastavalt uuele olukorrale. Selles on tarkus; pidage siis tulevatel nädalatel ja kuudel meeles kameeleoni. Kuid ainult ellujäämine pole jumala tahe. Tema tahe on, et me kõik transformeeruksime ja õitseksime Uuel Maal, mille ta läbi meie ehitab. Me teeme targasti, kui kohaneme asjadega, mis arenevad või mis on juba meile tulnud, kuid millele me vastupanu osutame. Skorpioni kinnistumine võib meid surma viia.

Pahaendeline sümbol

Skorpioni sümbol on pahaendeline, sest ta sisaldab endas saatana saba. Te võite küsida, miks on see nii. Kõigist kosmilisest mõjutustest viivad need, mis kuuluvad Skorpionile, meid kõige kergemini kurjusele. Seepärast on neil, kes on sündinud Skorpioni planeetide all, nii intensiivne loomus – sest kui nende elud lahti rulluvad, peavad nad silmitsi seisma ja võitlema kõige mustemate asjadega. Kuid Jumal oma lõputus tarkuses, armastuses ja võimus teab neid hingi ja saadab neile kergendust läbi sellesama varjutuse tsükli. Halastage oma Skorpionidele, sest seda märki kandvate planeetidega inimestel on elud, mis pole mõeldud neile, kel kergesti paha hakkab. Lõppude lõpuks on nad üks kaheteistkümnest kosmilisest hõimust.

Fööniks

Kõige mustematel öödel on oma aeg, nii nagu ka rõõmul on oma aeg. Me siseneme nüüd aega, kui pimedus katab mõned, et nad võiksid surra ja uuesti sündida. Fööniksi legend elab läbi paljude elude sel aastal, kui inimesed võitlevad suurimate hirmudega. Halastage neile, kes selliste asjadega silmitsi seisavad. Olge neile halastuse ja jõu esindajad, sest Jumal peab arvet kõikide elude üle ja jagab tulevikku vastavalt Valgusele. Illusioon on hirm ja hirm on illusioon. Ärgu üksi vari varitsegu teid, kui te oma teekonnal edasi liigute.

Pühendunult

Astroloog Salvador Russo

Tõlkinud Tiina Hoel

Kommentaare ei ole: