reede, 5. aprill 2013

2013 - aprill 2


10. aprillil on Kuuloomine Jääras. Seda päeva oleks parem veeta rahulikus õhkkonnas ja midagi uut ei maksaks alustada. Järgmine päev aga võiks juba alustada pikemaajaliste tegemiste planeerimisega. Päev paar hiljem saaks neid juba realiseerima hakata. Kuid hoiduda impulsiivsetest tegevustest.

Pluuto seisak ja pööre tagasi, mis toimub 12.aprillil puudutab eelkõige neid, kes tegelevad oma bioenergeetika arendamisega, hüpnotiseerimisega ja alternatiivsete ravimeetoditega. Pluuto tagurpidi liikumine seda tegevust ei soosi, raskendab ja häid tulemusi on keerulisem saavutada.Lõppeb retrograadsus 20. septembril.

14. aprillil suhete ja mõtlemise planeet Merkuur siseneb Jäära märki. Hea aeg, mis seotud kommunikatsiooniga, kaubandusega ja äri reisideks. Kes niigi tavaliselt terava keelega, see peaks end rohkem kontrolima ja end tagasi hoidma, vabalt võib mõne hea suhte ära rikkuda. Kes aga on kidakeelene, see võiks oma arvamuse vabamalt esile tuua. Merkuur lahkub Jäärast 1. mail. Äris tuleks kontrollida oma impulsiivset tegutsemist ja liigset otsuste vastuvõtmist.

Järgmine päev lahkub Veenus Jäärast ja jõuab oma kodumärki. Oma kodu jätab ta maha 9. mail. Periood on hea kodukaunistamiseks, ümbersättimiseks, remondiks, uute riiete või igapäeva asjade ostuks. Kergem on sel ajal kaalus juurde võtta, nii et igasugune magusa tarbimine tuleks kontrolli all hoida.
Igasuguste toimingute tegemisel, mis ka koduga seotud, poleks paha jälgida ka Kuu liikimist ja oma sünnikaardi seost igapäevaste planeetide seisuga.

20. aprillil Päike siseneb Sõnni märki ja lahkub sealt 21. mail. See aeg on rahuliku tegutsemise periood. Tööandja peaks siis mitte oma alluvaid tagant kiirustama vaid laskma neil rahulikumalt tegutseda.Maamärk ei taha, et tehakse kiirustades ja uisapäi. Et aga töötempo liialt ei langeks, tuleb distsipliini tugevdada. Samal päeval Marss jõuab oma pagenduse märki Sõnni. Sealt ta lahkub mai viimasel päeval. Arvestades seda, et Päike ja Veenus on juba Sõnnis, siis Marsi jõudmine sinna kustutab üksjagu tegutsemise indu. Et midagi saavuatad tuleb rohkem pingutada kui muidu.

Arvestama peab ka seda, et pea terve aprilli on Päike ühenduses Marsiga. Kuni 20. aprillini see paar liigub Jääras, pärast aga juba Sõnnis. Jääras liikudes suureneb energeetilisus, positiivus aga ka liigne resursside kulutamine.Tegutsemine on sirgejoonelisem, kompromisse vähem ja sihi saavutamisega kaasneb liigse jõu rakendamine. Sõnnis liikudes aga võib tekitada asjatu mure oma materiaalse seisu pärast ja viia ahnusele. Veenus küll märgis soosib finantsseisude paranemist, kuid Marsi nõrkus omajagu tekitab vastupidise energeetilise effekti.

22.aprillil on Veenusel vastasseis Saturniga, sel päeval ei maksa teha suuremaid väljaminekuid ja rahadega liialt riskida. Meesülemustel võib naiskollektiivis ette tulla konflikte. 25. aprillil on täiskuu aeg ja öösel veel kuuvarjutus Skorpionis. Pole just eriti harmooniline aeg, võimenduvad foobiad, närvilisus, agressiivsus. Kõik tähtsad toimingud võiks edasi lükata. Enesekontroll on hädavajalik, liigne kiirustamine viib vigadeni. Tähelepanu all hoida oma tervis.

27. aprillil on Kuu Maale kõige lähemal. Instiktiivne elu võimendub. Tundliku psüühikaga inimesed võivad end tunda ebakindlalt. Liikluses tuleks olla veelgi tähelepanelikum, mehhanismide käsitlemisel olla samuti ettevaatlikum. Pealegi on Päikesel vastasseis Saturniga ja Kuu Skorpionis.

Tervikuna annab aprill igaühele mitmeid võimalusi oma energia rakendamisel kui mõistlikult käituda ja oma energia õiges voolus hoida.

Kommentaare ei ole: