pühapäev, 31. märts 2013

2013 - aprill

Marsi liikumine Jääras tõi esile planeedi printsiipide jõulisema väljenduse. USA-s toimus plahvatus sõjaväelaos, tulistamine sõjaväe baasis, Ukrainas läksid parlamendisaadikud kättpidi kokku. Küprose finantskriis, üks tingitud põhjus on Marsi kvadratuur Pluutoga.Sõjaähvardus Põhja-Korea poolt ja Israeli ähvardused Iraani vastu. Kõik see ja palju muudki on seotud Jääras asuvate planeetide ülekonsentreeritusega. Tõusis rahva aktiivsus. Rohkem on meil tulekahjusid. Pea üle päeva on lugeda, et kusagil põleng ja inimene hukkus. Endalgi tuli ette aktiivsemat tegevust ja rohkem suhtlemist.


12. aprillil Pluuto pöörab retrograadsesse liikumisse. Ei ole soovitav alustada millegi uuega.13. aprillil on täpne Saturni ja Uraani kvinkunks. 5-15 aprill oleks hea leida kuldne kesktee suhetes, püüda rohkem harmoonia poole.

Üheks tähtsamaks sündmuseks sel kuul on Kuuvarjutus Skorpionis, mis toimub 26. aprillil. Mäletate, 6 aastat tagasi algas sel kuupäeval operatsioon „Pronkssõdur“ ja järgnes mäss. Kuuvarjutus Skorpionis on eriti eriline, sest märgiga on seotud mitte ainult müstika vaid ka kriminaalse maailma tegutsemisega, aktiivsemad on igasugused kurikaelad ja muidu ühiskonna reegleid eirvad isikud. Vältida massiüritusi, eriti, mis toimuvad maaalustes ruumides. Ei soovitata tegeleda maagilise praktikaga. Sel ajal Päikese ja Marsi ühendus, mis veel opositsioonis ka Saturniga, võib suurendada ühiskonna agressiivsust. Põhjusteks on rahulolematus materjaalse elu valdkonnas.

28. aprill on päev mis toimub hea ja kurja vaheline võitlus. Päev loob alguse, on eelteade sündmustele, mis võivad esile kerkida alles poole aasta pärast. Aprilli lõpus on suurem ka tehnogeensete avariide võimalikus.

Kommentaare ei ole: