neljapäev, 21. märts 2013

Sila - Nunam 5

Kanada Artika

1. juulist 1867 sai Kanadast Suurbritannia dominioon, Sila-Nunam 14 Veevalajas täpses sekstiilis Neptuuniga ja kvadratuuris Pluutoga. Päikesel ühendus Uraani ja Ixioniga Vähis ja opositsioon Varunaga. Saturnil opositsioon Pluutoga Sõnnis.Karmal täpne opositsioon Musta Kuuga Kaljukitses. Asteroid La Canada väga väga täpselt Põhjasõlmel Neitsis! Päikesel ühendus Ixioniga Vähis ja opositsioon Varunaga, Sednal kvadratuur Musta Kuuga.

Kanada on riik, millest suurema osa moodustab Arktika, tema pealinn Ottowa sai pealinnaks kui Sila-Nunam oli täpses sekstiilis Sednaga. Seegi on sümboolne, et põhjamaa taevased sümbolid osalevad selle maa pealinna kinnitamisel, kus elab palju põhjamaa põliselanikke. Ega see pealinna staatuse saamine ilma teiste taevaste tegurite abil teoks saanud, Saturnil ühendus Quaoariga Kaksikutes, Varunal ühenduse Chaosega Amburis ja Jupiter -Pluuto omavahel kvadratuuris.
7.novembril 1885. aastal valmis Kanada transkontinentaalne raudtee, mis ühendas Ida-Kanadat Briti Columbiaga Vaikes ookeni rannikul. Sila-Nunam 4 Kalades täpses poolsekstiilis Sednaga.

Island on kindel põhjamaa riik. Saareriik sai iseseisvaks 1. detsembril 1918.a. Sila-Nunam 15 Jääras ühenduses Sednaga, kvadratuuris Marsiga Kaljukitses ja Jupiteriga Vähis. Asteroid Islandica täpses ühenduses Uraaniga Veevalajas.

9. mail 1926. aastal Richard Byrd ja Floyd Bennet lendasid esimestena lennukil üle põhjapooluse. Sila-Nunam 26 Jääras ühenduses Merkuuriga. Saturnil Skorpionis täpne trigoon Geographosega Vähis. Päikesel ühendus Scientia ja Orcusega Sõnnis, Marsil ühendus Chaosega Kalades, Uraanil ühendus Varuna ja Erisega Jääras.
Lennundus samuti esindatud, Icarosel ühendus Jupiteriga Veevalajas, Daedalus ühenduses Geographosega Vähis.

17. septembril 1954. aastal loodi Novaja-Zemlja saartel tuumapoligon. Sila-Nunam 2 Kaksikutes sekstiilis Russiaga Jääras. Merkuuril ühendus Quaoariga Kaaludes, Veenusel ühendus Saturniga Skorpionis, Pluutol opositsioon Pandoraga. Ohuks kogu regioonile. Sellel polügonil lõhati 30. oktoobril 1961. aastal megapomm, mille võimsuseks oli 50 megatonni. See on seni ajaloo kõige võimsam tuumapommi lõhkamine. Sila-Nunam 10 Kaksikutes kvadratuuris Pluutoga Neitsis.
Seisud ka vastavad: Päikesel ühendus Neptuuniga Skorpionis, Veenusel ühendus Pandoraga Kaaludes, Merkuuril ühendus Quaoar-Ixioniga Kaaludes, Jupiteril ühendus Saturniga Kaljukitses mis oposisioonis Kuuga. Veel oli Chaosel ühendus Erisega Jääras Siin „mängivad“ veel pearolli kindlasti ka teistsuguse printsiipidega taevakehad kui põhjamaa omad.

USA aatomallveelaev Nautilus jõudis poolusele 3. augustil 1958. aastal. Sila-Nunam 6 Kaksikutes trigoonis Scientiaga Veevalajas. Päikesel ühendus Uraaniga Lõvis, Discoveryl ühendus Pluutoga Lõvi/Neitsi piiril.America opositsioonis Geographose-Varuna ühendusega Sõnnis. Sedna täpses kvadratuuris Poseidoniga.

Põhjpooluse teemat on kajastanud Jules Verne oma raamatus Kapten Hatterase seiklused. Ulmekirjanikul oli Sila-Nunam ühenduses Discoveryga Amburis. Samas märgis veel Scientia ja Skepticu ühendus. Ja kui siia lisada veel Uraani ühendus asteroid Vernega Kaljukitses, siis juba on viiteid kirjaniku fantaasia ja mõttelennukusele. Asteroid Fanatasia on Skorpionis ühenuses Valge Kuu vastaspunkti Nessiga.

17. augustil 1975. aastal jõudis N Liidu aatomjäälõhkuja Arktika põhjapoolusele. Sila-Nunam 28 Kaksikutes trigoonis Uraaniga Kaaludes, Varuna opositsioonis Neptuuniga Amburis. Merkuuril ühendus Veenusega Neitsis, Saturnil ühenus Orcusega Vähis, Sedna oposisioonis Quaoariga. Eks ta üks propaganda oli, näidata suurriigi võimsust ja jõudu ka raskete oludega koha vallutamisel.Päikesel täpne kvadratuur Russiaga,

Esimene inimene, kes mootorsaanil poolusele jõudis oli jaapanlane Shipji Kazama 26. septembril 1950. aastal. Sila-Nunam 26 Sõnnis ühenduses Musta Kuuga. Merkuur, Veenus, Saturn ja Scientia koos Neitsis. Sednal täpne kvadratuur Nordiga.

2. augustil 2007.a Vene Föderatsiooni poolt organiseeritud grupp jõudis poolusele ja nad lasksid merepõhja vimpli. Sila-Nunam 7 Lõvis täpne kvinkunks Põhjasõlmega. Russia opositsioonis Scientiaga Kaaludes, ega see nüüd mingi teaduslik ettevõtmine ei olnud, ikka võimu ja üleoleku näitamine, masside meelega manipuleeriminseks ette võetud asi.

Saksa uurimislaev Polarstern oli esimene alus, mis läbis ühe navigatsiooni jooksul nii Loodeväila kui Põhjaväila, tehes seega väikese ümbermaailmareisi Põhja-Jäämere vetes ja ühtlasi täisringi ümber pooluse. Toimus see 2008. aasta. Laev ise lasti vette 22. veebruaril 1981. aastal Kielis. Sila-Nunam 2 kraadi Vähis trigoonis Päikesega Kalades.

järgneb...

Kommentaare ei ole: