esmaspäev, 11. märts 2013

Saturni retrograadne liikumine Skorpionis

Astroloog Salvador Russo
Tõlkis Tiina Hoel

Kuldse Ajastu koidikul leiame me endid esimese Saturni retrograadse liikumise alt. Kuna Saturn jõustab globaalset alkeemiat, mis on maiste asjaolude järkjärguline muundumine, oleme me varsti tunnistajaks globaalsete proportsioonide sügavale arvestamisele ja taassünnile, mille mõjusid võib tajuda kui prohvetlikke ja üleloomulikke. Selle perioodi südamikus, mis on aktiivne 18. veebruarist kuni 8. juulini, asetseb Paabeli Apokalüpsis, see kurjuse süsteem, mis on juba mõnda aega Maa peal võimu hoidnud. Vastupidiselt üldlevinud hirmudele Saturni transiidi suhtes, nuhtleb see tagurpidi liikumine vaid neid, kes on kurja teenistuses, kuid neid, kes teenivad Jumalat, õnnistatakse, tervendatakse ja jõustatakse. Ja nüüd alustagem teekonda külastades mineviku ettekuulutusi …

Paabeli hoor

Sellel retrograadsel perioodil on maailmale piibellik tähendus, sest sel perioodil näeme me teatud ettekuulutuse täideminekut. Paabeli hoora müsteerium, mida esimesena tutvustas maailmale Püha Johannese Ilmutuste raamat, asetseb Roomas. Nagu Püha Johannes kirjutas, istub see „hoor“ „elaja“ seljas, kellel on „seitse pead“ nagu „seitse küngast“ ja et sellel „elajal“ on kümme sarve, mis on „kümme kuningat“ ilma kuningriigita. Rooma seitse küngast, mida nimetatakse Aventinus, Caelius, Kapitoolium, Esquilinus, Palatium, Kvirinaal ja Viminal, on „elaja“ seitse pead. Rooma Koguduste kirikuvürstid on selle „elaja“ „kümme kuningat“. Need kardinalid on „kuningad“ moodustades Vatikani valitseva nõukogu, mida Ilmutustes kirjeldati kui „suurt linna, mis valitseb Maa kuningate üle“. On kolm võltskogudust, mille Vatikan lõi tõe varjamiseks, et selle avastamist ära hoida, kuid sellest polnud kasu. Tõde on see, et Paabeli hoor on Rooma Katoliku Kirik.

Paavstide ettekuulutus

Aegade algusest peale on teada kõikide eales elanud paavstide nimed. Sajandeid varem anti ilmutus auväärsele Iirimaa pühakule Malachy’le, kes sai jumalikus inspiratsioonis kõikide tulevaste paavstide nimed. See püha teadmine heideti kõrvale. Vatikan mõnitas ja kartis seda, kuid on tulnud aeg selle suureks täideminekuks. Oma ettekuulutuses kirjutas Püha Malachy, et viimane paavst, kes tuleb peale Benedictus XVI, kannab nime „Peter“. Ta kirjeldas seda meest kui „roomlast“. Praegu tunneb maailm aukartust, et Benedictus XVI ootamatult oma tagasiastumisest teatas. Püha Malachy ennustas, et Benedictuse paavstlus sel aastal lõpeb – paljud ei tea seda. Suurim maailmasündmus, mille tunnistajaks me selle Skorpioni Saturni retrograadse liikumise ajal oleme, on Peter’i tõusmine järgmiseks ja viimaseks Rooma Katoliku Kiriku paavstiks. Selle olulisus on kirjeldamatu, sest nagu ennustus ütleb, on Peter see, kes lõpetab Kiriku ja alustab Paabeli Apokalüpsist. Kas te nägite pikselööki?

Tulevased muutused

Nende 141 retrograadse Saturni päeva jooksul näeme järgmisi asju maailmas juhtumas: globaalse finantssüsteemi süstemaatilised kokkuvarisemised; majanduslike blokkide ümberstruktureerimine; massiline võlgadest vabastamine, eriti kolmandas maailmas; kriminaalse orientatsiooniga poliitika avalikustamine; tähtsate isikute väljatõrjumine; kaos valuutaturul; religioossete institutsioonide hülgamine grotesksete paljastuste tõttu; despootlike geopoliitiliste liitude lagunemine; surm vabamüürlaste juhtkonnas; rahanduse, toidu ja meditsiiniga seotud suurte konspiratsioonide paljastamine; kuulsate valuutaturgude halvamine; taaselustatud usk Jumalasse tähelepanuväärsete maiste märkide ilmnemise tõttu; totalitaarsete režiimide, agentuuride ja isikute kukutamine. Kõik need asjad kannavad endas rasket hirmutunnet, eriti asjaosaliste hulgas, äärmuslikel juhtudel kuni nende teovõimetuseni. Päevad, mil tumedad asjad märkamatult edenesid, on möödas.

Mikrokosmos

Isiklikul tasandil on meil kogemused, mis keskenduvad järgmistele arhetüüpsetele teemadele: transformatsioon, paljastamine, kuritegevus, konspiratsioon, hirm, võimuvõitlused, samaga tasumine, manipulatsioon, kättemaks, psühholoogia, haigused ja korratused, ressursside jagamine ja vahetamine, võlg, salatsemine, pettus, ellujäämine, seks ja seksuaalsus, narkootikumid, sõltuvus, kinnisideed, regeneratsioon, puhastumine, jõustamine, ilmutused, otsene ja metafooriline surm ja taassünd, paranormaalne ja üleloomulik, püha, initsiatsioon ja enesemeisterlikkus. Nendes valdkondades meid testitakse, arvestatakse ja pühitsetakse teadvuse kõrgematesse seisunditesse. Meie kogemuste iseloom ja ulatus peegeldavad meie oma vibratsiooni, sest kosmos peegeldab meile meie elukogemusse tagasi selle, kes me oleme. Võttes väljakutsed omaks ja kasutades neid, et võimaldada hämmastavalt positiivset elutransformatsiooni, on ideaalne suund. Pole saladuseks, et elukatsumused võivad meid teenida sügavalt kaunitel viisidel.

Ärge kartke

Esimene õppetund, mida me õpime kui Saturn läbib Skorpioni märki, on see, kuidas muundada valgust pimedusest, meist endist, oma eludest ja meie maailmast. Meid testitakse, et teeksime seda piiratud vahenditega, et kindlustada, et me täielikult integreeriksime need kogemused osana oma hinge arengust. Saturni transiiti pole vaja karta, kuid seda on vaja austada läbi vabatahtliku kohanemise erakorraliste asjaoludega. Tegelikkuses on vaid väikesel protsendil inimestest piisav tahe ja vastupidavus, et neid katsumusi läbida. See on saatuslik vaimne viga ja üks nendest, mis läbib seda elu ja kandub üle teistesse. Mõned veedavad mitmeid elusid läbides sedasama testi rumalalt mõeldes, et Jumal aktsepteerib poolikuid pingutusi testidele, mida Tema on pidanud vajalikuks nende hinge arenguks. Me peame kõik Saturni ja tema sünkroonseid teste tunnistama kui Jumala nõudmisi, et tõusta Tema kuningriiki. Sel põhjusel on Saturni transiit ja tema mõju meie eludele ülimalt tähtis.
 
järgneb...

Kommentaare ei ole: