neljapäev, 9. mai 2013

Päikesevarjutus

Päikesevarjutus 10. mail
Kümnendal mail, kui Kuu varjutab lühikeseks ajaks Päikese, avaneb maailma jaoks külluse värav. Läbi selle varjutuse tsükli, mis kulmineerub täiskuuga Sõnnis 17. novembril, naaseb küllus meie ellu viisidel, mida me kõige rohkem vajame. Jumal hoolitseb selle eest, et kõik meie vajadused saaksid kaetud sellise suuremeelusega, mis võib tulla ainult läbi Tema.
35 lubadust
Kogu selle võimsa varjutuse tsükli jooksul oodake järgmisi asju manifesteerumas: tohutud materiaalsed kasumid; kiired ehitused kõikides kujudes ja suurustes; kasinuse kõrvaldamine; teenimisvõimaluste avardumine; järsud tõusud tootmises ja toodangu väärtuses; ülalpidamisvormide tagasitulek; õnnistused isiklikus tervises; ülla töö säästev kasv; ligipääs küllusele ja tulule; transformatsioonid, mis on seotud finantsidega; äärmiselt väärtuslikud objektid; taimede ja mineraalide küllus; lagunenud asjade taastamine; kaua vajatud ostud; varjatud ande avastamine; isikliku võime tulutoov väljendamine; kogukondade taastamine; suured rikkuse jaotamised; infrastruktuuri täiustamine; linnade uuendamise projektid; võla kergenemine või sellest vabanemine;
elumuutvad ilmutused; soodsad elukoha vahetused; materiaalse omandi kvaliteedi paranemine; majanduse tugevnemine; küllusele orienteeritud geoloogilised avastused; sotsiaalsed ja ametialased edutamised; dramaatilised muutused valuutaturul; lubaduse seemnete istutamine; enesehinnangu transformatsiooniline tõus; sotsiaalsete väärtuste soodsad kohandamised; uus kaubanduslik kasv; varastatud rikkuse suured tagasisaamised; valgustavad sisenemised mineraalide kuningriiki; ja vastupidavuse, suuremeelsuse ja kannatlikkuse vaimne areng.
Jumalikud ootused
Kui see külluse, jõu ja tervenemise tsükkel edasi areneb, oodatakse meilt meie elude parandamist vaimselt kõige väärtuslikemal viisidel. Mida see tähendab? See tähendab kasutada küllust, et taastada elu, olla suuremas teenistuses maailmale, tegeleda asjadega, mis on takistanud vaimset kasvu ja töötada koos üksteisega, et tõsta ühiskonda ja oma tulevikku kõige targemal ja kestvamal võimalikul viisil. Sõnn on oma loomult järjepidev. Kindlustagem siis kõik, et me kasutame seda varjutuse energiat nii, et ka meie elud läbiksid pika tee.
Skorpion kui katalüsaator
Kuna see varjutus toimub Skorpioni maja vastas, siis toimuvad katalüütilised muutused üle kogu elu spektri, mis lasevad hädavajalikel transformatsioonidel toimuda. Sellele varjutuste lainele järgnevatel nädalatel ja kuudel oodake drastilisi ja elu paremaks muutvaid muutusi. Meil oleks mõistlik ära tunda uusi külluse sissevoolusid, võimalusi ja loovat energiat, mis on kõik suunatud taasleitud elu stabiilsusele, külluse loomisele, vaesuse vormide hajumisele ja uuele kasvule meie eludes aladel, kui seda kõige rohkem vaja on.
Uue Maa küllus
Praegu toimuvad maise rikkuse kohandamised nii, et see, mida keegi omab või on võimeline teenima, peegeldaks paremini nende vaimset ülesehitust, nii heas kui halvas. Uuel Maal peegeldab maine küllus vaimset küllust ja aja edasi arenedes saab see tõde ilmsiks. Nüüd, kui see teada on, siis need, kes soovivad nautida jõukust, peaksid tegelema sellega, et arendada enda vaimseid väärtusi, mida nii väga hindab meie Looja. Sõnnis on kannatlikkus, lahkus, sihikindlus, suuremeelsus, tundlikkus, usaldusväärsus ja vankumatus. Need voorused on võtmed sellesse Majja, kasutage neid siis oma elus uste avamiseks, kui need kuud lahti rulluvad. Need uksed viivad teid küllusesse.
Ümberhindamine
Me peame muutma oma väärtusi nii, et peegeldada esilekerkivat maailma. Sõnni suureks puuduseks on see, et me võime harjumuspärastesse asjadesse kinni jääda. See võib meid nii kiiresti muutuvas maailmas ja muutuvates aegades hävingusse või häbisse juhtida. See toob meid tagasi väärtuse juurde. Mis on meie eludes nüüd tõeliselt väärtuslik? Mis on oma väärtuse kaotanud ja mis tuleb muundada millekski, millel on väärtus? Kuidas mõõta kaotust ja kuidas mõõta kasu? Need on kõik olulised küsimused, mille üle mõtiskleda selle Kuldse Ajastu esimese päikesevarjutuse ajal ja peale seda. Juhtnöörina pidage meeles seda: kui millelgi on tõeline väärus, siis ta juba oma olemuselt loob rohkem väärtust.
Pull
Ajaloo jooksul on kirja pandud palju legende ja müüte, mis seostavad Sõnni pulliga. Võite küsida, miks on see nii levinud? Kas polnud pull antiikses maailmas mitte väärtuse sümbol? Kui palju antakse au saagikuse eest pullile, kes oma adraga töötab? Mitu inimest said söönuks tänu pullile ja tema tööle? Kui paljud said peavarju, läbi jõukuse, mida ta toota aitas? Pull on produktiivse jõukuse sümbol, protsess, mis kuulub Sõnni südamesse. Seepärast ülistati pulli, asjata muidugi. Igas horoskoobis leiame me Sõnni ja 19ndas kraadis näeme me, kus on jõudnud kätte kosmiline aeg, et toota suurt jõukust, sest sellessamas kraadis on ka see päikesevarjutus.
Te võite mu peale loota,
Astroloog Salvador Russo
Tõlkinud Tiina Hoel

Kommentaare ei ole: