kolmapäev, 14. märts 2012

Vastutus ja arengud 3

Tänaseks päevaks on maakerast saanud Globaalküla, milles mistahes arengud haaravad kaasa kõiki riike ja rahvaid.
Seetõttu on tänaste valitsejate ja otsustajate õlul tohutu vastutuse koorem, millest sõltub kogu tsivilisatsiooni edasine käekäik.
Kas nad seda ka tunnetavad? On nad ju täpselt samasugused ekslikud inimesed, nagu me kõik, vaevlevad oma nõrkuste ja skandaalide küüsis, vilistavad vastutusele, ahnitsevad, kuritarvitavad oma võimu ja tahavad lihtsalt isiklikku elu hästi elada ja elumõnusid nautida.
Missioonitunnet ja vastutuse suutust inimkonna ees, on neis vähe või see üldse puudub. Mõned erandid välja arvates.

Tunnistades arengute tsüklilist kulgu tõusude ja paratamatute langustega, võib ette aimata, et tsivilisatsiooni kuldaeg lääne ühiskondades on suuresti murenenud.
Kuldaeg kestis kogu selle perioodi, mil meie N-liidu rahvaste vanglas vaevlesime ja terrorit talusime.
Seega pole N-liidu rahvad seda kuldaega üldse kogenud, peale nomenklatuurse kliki. Neil oli küll kuldaeg, suur võim kaasinimeste elu üle käes ja täielik vabadus igasugusest vastutusest. Lisaks kõik tavakodanikule kättesaamatud hüved kasutada.
Orjastatud rahvas oli täiesti ilma igasuguste inimõigusteta....
Kuid, tunnistades maailma seadusi, tasutakse ülekohus ja võimu kuritarvitused väljateenitud katsumustega. Mis kindlasti tabas ja tabab tollaseid kurjameid.
Kuid, seda destruktiivset perioodi saab ka käsitleda ka, kui vajalikku ja möödapääsmatut ettevalmistust mingiks täiesti uueks kvaliteediks....

Tänapäeva maailm on vastutuse, moraali ja eetika puudumise raskes kriisis. Moraal ja eetika seadis tuhandeid aastaid inimkonda ratsionaalsetesse raamidesse, mis tagas vajalikud arengud kuni tänase päevani.
Aga, aja kulg on alustamas uut tõusu uuele kvaliteedile ja uutele ühiskonnamudelitele, mis eeldab vanade tõdede lammutamist.
Praegusel ajal on kõik lagunemas ja suunatud allakäigu spiraalile. Kõik igikestvad inimlikud väärtused on devalveeritud ja naeruvääristatud.


Tehnika on tunginud kõikidesse eluvaldkondadesse, kuni tehislihaste ja närvide loomiseni, kuni küborgideni ja tehisliku elu loomiseni, milleni on jäänud vaid üks samm. Juba on suudetud luua kunstlikku DNA ja seda algloomadesse sisestada, muutes algloomade geneetikat ja luues uusi liike.
Inimese bioloogiline olemus ja mentaalse olemuse tuunimine on järgmisena sihikul, väärtushinnangutest rääkimata.
Ilmselt on plaanis luua uus inimtõug, kes muutuks osaks kõrgtehnoloogilisest maailmast, kellel puuduvad isiklikud tundeid ja mõistus.
Võimalik, et tulevased inimkonna arenguid juhitakse superaju poolt ja inimolendid tajuvad vaid seda, mis superaju lubab või käseb....

Kui sellele teadmisele läheneda kiretult, siis on täiesti mõistetav, et supertehnoloogia nõuab koostööks superinimest. Bioloogiline inimkeha ja aju ei pruugi olla kunagi sellise võimekusega, et toime tulla supertehnoloogiaga.
Ei ole ka kaugel aeg, mil supertehnoloogia võib hakata ennast ise taastootma ja kujundama uusi täiustatud mudeleid, mis luust ja lihast inimest segava ja ebatäiusliku faktorina sellesse protsessi üldse enam ei vaja.....
Tõepoolest, hirmutavad perspektiivid, kuid sellekohaseid materjale on internetis saadaval olnud.

Eks ulme on ju alati käinud paar sammu eespool tegelikkusest.
Jules Verne romaanis oli allvelaev ’Nautilus’ loodud ammu enne selle idee tegelikuks saamist. Sarnaselt võib juhtuda palju pöörasemate ideedega.
Kõige selle superarengu juures tekib koheselt küsimus: ’Kes koordineerib ja kes vastutab tulemuste eest?’

Niipalju, kui on olnud kättesaadavat informatsiooni, on kaasaegse inimkonna saatuse juhtimise oma kätesse koondanud nn. illuminaatide vabamüürlaste väike seltskond, kelle kohta igasugune info isikkoosseisu ja konkreetse tegevuse on blokeeritud laiemale ringile. Teadaolevalt kuuluvad sellesse superseltskonda kõik kaasajal suuremal võimu või rahapositsioonil olevad isikud (riikide liidrid, pankurid, miljardärid, kuningliku pere liikmed jne.)
Välja on imbunud ka mõned nende kavatsused inimkonna suhtes, mille lugemine tõstab juuksed peas püsti. Neist siinkohal juttu ei tahaks teha, see oleks päris omaette teema, kuid iga huviline võib leida sellekohast materjali guugeldades internetis.

Kui jällegi kiretult läheneda sellele kõigele, mis maailmas toimub, siis võibolla saab selgemaks vajadus lagundada olemasoleva maailma seni kehtinud struktuure ja alustugesid, et järk järgult üle minna täiesti uuele supertehnoloogilisele maailmakorraldusele, mis omakorda avab planeedile Maa ennenägematud võimalused nii ühtlustatud arenguteks inimkonna, tehnoloogia kui kommunikatsiooni osas, sealhulgas ka võimalust suhelda ka teiste supertsivilisatsioonidega kosmose avarustes....Kas see on ulme? Jah, praegu küll!
Aga kes vastutab tegelike tulemuste eest? Kas see ei või väljuda kontrolli alt ja viia inimkonna enesetapuni...?


Ja veel: maailma hulgalistes salalaborites on tehtud süvauuringuid bioloogias ja teistes teadustes, mille tulemusi avalikkuse eest hoolikalt varjatakse.
Toimuvad otsingud võimalusteks manipuleerida inimteadvusega, kontrolli saavutamiseks hulkade üle, aju võimekuse tõsmiseks, immuunsüsteemi mõjutamiseks, haiguste ravi ja uute seninägemata haigustekitajate disainimiseks....jpm.

Me ei tea ka seda, kas müüt tulnukate varasematest külaskäikudest ja inimkonna harimisest ühel või teisel maal (N: Kristuse isik) on tõsi või väljamõeldis.
Kuid võib ka olla, et jäävad seljataha surm ja haigused, muutub võimalikuks liikuda ajas edasi ja tagasi, liikuda mistahes universumi punkti läbi kosmiliste ’ussiaukude’ , olla mistahes ruumi punktis mistahes kiirusega, suhelda endast targemate ja arenenumate tsivilisatsioonidega, areneda piiritult ja kogeda ennenägematut ilu ja harmooniat...kes teab, kes vastutab?

Keegi tavainimestest ei tea, kas läheb nii ja kas üldse säilime liigina kuni selle fantastilise ajani? Keegi ei tea, ka kes vastutab tulemuste eest.
Igatahes on selge, et mateeriaga olemuslikult toimuvaid protsesse ükski surelik inimene Maal peatada või kõrvale kallutada ei saa.
Kuid kõike vastu taevast lasta tuumakatastroofis saab ilmselt küll, kui mõistust napib või tuumanupp mõne ajupuudelise näpu alla satub.....
Kes juhib ja kes, kontrollib, kes vastutab? Kas keegi teab? Mina küll ei tea.

Võibolla illuminaatide salaorganisatsioon teab, kes seni väga kiivalt varjab nende kasutuses olevat infot ja oma salaplaane inimkonna tuleviku suhtes. On kirjutisi, mis väidavad, et maavälised tsivilisatsioonid on sekkunud nähtamatu ja hoomamatuna inimkonna arengutesse, püüdes blokeerida inimkonna enesehävitust....võibolla, see oleks ju neist kena! Kas mingi salajane valitud kõrgseltskond maalasi (illuminadid?) on pühendatud sellesse koostöösse...
Aeg näitab, mis saab, kes vastutab ja kuhu liigutakse.


Seni, kuni üldiste arengute rajad selginevad, on igaühel meist vajalik jääda mõistuslikuks inimeseks, täita oma kohust pere, kaasinimeste, kogu inimkonna ja kogu maakera eluslooduse suhtes, et jääks alles keskkond, milles bioloogiline elu on võimalik.

järgneb...

Kommentaare ei ole: