teisipäev, 1. mai 2007

Päevakajalisi mõtteid Vikkerilt

Taevas ja Põrgu on meie oma igapäevase elu tulemus. Riikide Taevad ja Põrgud on loodud nii tema elanike poolt. Kas siis otseselt siinses Loos või Eelmistes. Kõik grupid on mingite eelmiste gruppide taaskehastused, samammoodi ka Riik(kui teaks mis riigi taaskehastus on Eesti, saaksime teada, mis meid oodata võiks ), Maa ja Päikesesüsteem. Ja see mis ilmneda saab, see ju kogutud. On retrograadseid tegelasi toimimas, tuleks juuri otsida väga kaugelt, et teada, mis on võimalik. On nn. otseliikuvad, siis on see kui järjerkordne ülesanne Teadvuse Teadlikuse loomisel. Pluuto keedab välja solgi, ilma inimese käest küsimata, kas ta tahab( Pluuto pensionile minek ilmselt pärandas töö Erisele osaliselt)

On valik - kas jõuga kuni kiireloomuliste ja paranemisele mittealluvate haigusteni või siis Teadlikus kasutab võimalust eemaldada enda jaoks arenguks oma aja äraelanud ja sobimatu. Pakuks, et oma aja on äraelanud mingid mõttevormid, mis on juureks meie süütunnetele, hirmule, ängile ja mis omakorda mõjutavad tervist. Kui me rahvana ei suuda mõttevormile jälile saada, laskub jäänukenergia tunnetesse ja kogeme siin üleelamisi ja edasi laskub ja juba konkreetselt meie enesetundesse ja füüsilisse tasandisse. Ja füüsilises tasandis on märgid küll vägagi "vähkkasvaja" eemaldamise hõngulised. Ehk saame hakkama "keemia" raviga ja "nuga" pole vaja, aga sõltub see sellest, et kas nüüd ollakse valmis mõttevorme minema viskama, seda siis terve rahvana. Sisuliselt mõjutame tänu meediale kõike otse. Kus on teadvus sellega on meil side, "ammutame" sellest energiat ja samal ajal ise OTSE MÕJUTADA.

Ja kui me eestimaalastena arvame, et see "seal " ei mõjuta ju mind, on minust eraldi ja uurime seda nähtust kui midagi iseenesest olevat, oleme olukorras, kus käed ütlevad, et neil pole seedimisega mittemingit pistmist, et las "lõigatakse päriselt ära", mis mul sellest - edasi võib ju ise edasimõelda, kui kaua need käed veel käed olla saavad. Taaveti täht andis võimaluse kõigel Heal, mis kogutud ilmneda. Ehk tuleb välja kellegi "Andekus", mis saab ilmneda ainult harmoonilistel aegadel. Ja eks need kvadraadid toovad jällegi selle Põrgu kohale, mille juured siis nii nn "eelmistes eludes" kui ka otseselt meie igapäevaelu hetkedes.

Olen väga tähelepanulelikult jälginud Saturni Neptuuni vastaseisu ( Aktiveerib ta mul Päikese-Saturni vastaseisu) ja võin väita, et selle 4 kuujooksul olen avastanud Saturni printsiibi, mis on väga kannatlik, mõistev, kõigi "jamasid" väga pikalt ettevalmistav ja alles "viimases hädas" pidurile vajutav. Teda huvitab ainult Teadlikkus, ei karistamine, ega "karmaseaduse" täideviimine pole esmane(depressioonidest rääkimata), vaid justnimelt Teadlikkus. Nagu tuleb avar taipamine, annab Saturni surve, depressiivne seisund järgi ja mingeid "depressiivseid hullumisi ;kontidemurdimisi ja ägedaid hambapõletikke ja radikuliite ei peagi tekkima ", aga kui taipamist pole siis läheb ta "viimaseni" välja, niikaua kui "magaja" on "vastu maad surutud, käed kinniseotud ja viidud täielikku liikumisvõimetusse" ja ikka andes võimaluse - Ehk Taipas?

Tasuks mõtelda, mitu korda jõuab Marss oma aktiivsuse ühest punktist üleminna, enne kui sinna jõuab Saturn, kes näitab väga selgelt, kuidas me elame. Teised inimesed võib ärapetta, aga mitte Saturni, kes toob välja selle, mis pole Olemasolu Seadustega lubatud. Kogu see seis puudutab meid kõik. Meis igaühest on ausammas Ebaeetilisele elule /Valele/Pettusele, mis nüüd lihtsalt "viiakse oma õigesse kohta" ja kogu madalam pool ärkab selle kaitseks ja sõltuvalt siis kogutud võimalustest - me kas üritame minna kokkulepetele - "küll on korraprintsiib liiga jõuline, küll üritatakse mingeid muid kokkuleppeid korraldada" ja vastavalt sellele me siis end ka tunneme või siis taipame - Ebaeetilisega/Vale/Pettusega mittemingid kompromissid pole võimalikud. Ja see mis meis enestest toimub , seda on võimalik siis läbi meedia kohe jälgida....sest tänu teadvusekiirele koguaeg meist läheb sinna ühisesse katlasse meie "seisundi kogum" Nii et meie oma hingesolk on toodud tänavatele - vaadake ometi ja tehke midagi ja ärge öelge, et sealtoimuv mind ei puuduta, oleme kõik üks terve organism!Selliseid suurepäraseid võimalusi pakub Elu siis Puhastumiseks !Armastust Meile KÕIGILE!e.

Vikker

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Hetk tagasi kirjutatud mõtted

Üks mis saab teha, on leida võimalus rahuneda. Pinged otseselt kestavad enamasti mingi üsna lühikese aja, edasi toimub juba “ketramine ” ja “töötlemine” , millele meie enesetunne ja tervis reageerivad otseselt. Sisuliselt on enesearenguga veidigi kokkupuutunud inimesel võimalik näha, mida ta suudab. ISE ja ILMA ABITA. Igasugused praktikad ja kenad mõtted on väga head, kuid kas suudame neid kasutada . Saame proovida. Õhus on ärevust, ketrame oma seisundeid kui palveveskit ja ise ei aimagi et sellest palveveskist “see puslik” toitubki. Lõpeb toit, vaibub ka tegevus….Nii et mõelgem välja, kuidas hoida endale sobivat meeleseisundit , mis ei toodaks viha, rahutust, hirmu, ängi. Tuletaks meelde Armastus ja Tarkus on koguaeg meiega. Maa armastus Õhuna on meil olemas. Mitu korda me minutis sissehingame ? Saades sellise koguse Armastust kogu aeg , kas saab keegi väita, et teda ei armastata. Kui meid enam “keegi” ei armasta, on seda ometi võimeline tegema oma kiirgusega Kivi, Taim, Loom, Pühak, Kristus/Odin/Merkuur/Budhha ja armastus on ainult ühe otsustuse kaugusel. On võimalik lõpetada toetumine hirmule, ängile , eraldatusele, vihale ja toetuda Armastuse ja Tarkusele ja selle otsusega oleme kohe Kaitstud , Hoitud ja ka Õpetatud kui vaja juba seestpoolt. Meil on võimalus vaadata oma südamesse ja leida oma õnnetuolemise allikas ja vahetada see allikas välja. Me ei pea tootma solki välisesse maailma, me võime olla Õnnelikud ka hoolimata välistest oludes. Kui tuleb mõte pähe, ei saa , ei suuda , ei saa, siis tuletagem meelde, et Armastus ja Tarkus, meie Lunastaja , on ühe Otsuse kaugusel, mis tuleb meil endal tehda. Lunastaja elab koguaeg meis, aga ootab Otsust. Kindlat ja vankumatut.
Armastust ja Tarkust Kõigele Elavale!