laupäev, 31. august 2024

August 2024 - 7 ja 8

 


Teisipäeval, 27. augustil kell 10.23 (mõju ca 25-29. august) saavutab oma kulminatsiooni Neitsis liikuva Veenuse trigoon Uraaniga Sõnnis.

1. Uued tuuled ja uus värskus suhetes:

◦ Veenus Neitsis esindab kõike meeldivat ja nauditavat, mis on seotud Neitsi praktilisuse ja detailsusega. Aspekt toob meie suhetesse uut värskust ja uut hingamist.

Võime tunda soovi katsetada uusi lähenemisviise suhetes, olla avatumad ja vastuvõtlikumad muutustele. Suhted, mis tundusid varem rutiinsed või igavad, võivad tõusta uuele elule ja teha läbi noorenduskuuri.

2. Uuenenud väärtushinnangud ja rahalised võimalused:

◦ Veenuse trigoon Uraaniga võib tuua ootamatuid, kuid positiivseid muutusi meie rahalises olukorras või väärtushinnangutes. Võime avastada uusi tehnikaid, kuidas oma raha või ressursse paremini investeerida või hallata.

Paljudel tekib nendes teemades uusi ja huvitavaid ideid.

3. Loovus ja innovatsioon:

◦ Selle aspekti all suureneb loovus ja soov olla innovaatiline - eriti igapäevastes tegevustes ja kõiges töö ja tervisega seonduvas (Veenus Neitsis).

Leiame uusi ja loomingulisi meetodeid, kuidas lahendada probleeme või muuta oma töörutiini (või parandada tervist). Uraani mõjul võime leida väljapääsu igavast rutiinist ja avastada oma elus täiesti uusi ja põnevaid võimalusi.

4. Vabaduse ja sõltumatuse otsimine:

◦ Uraan on seotud vabaduse ja sõltumatuse sooviga, mistõttu see trigoon võib tuua esile vajaduse olla suhete teemades või finantsküsimustes iseseisvam.

Paljud meist tunnevad soovi murda välja piirangutest või rutiinist, mis tunduvad meid tagasi hoidvat - ja leida viise, kuidas väljendada ennast vabamalt ja loomulikumalt.

👉Millele tuleks erilist tähelepanu pöörata

1. Avatus muutustele:

◦ Kuna Uraan toob sageli kaasa ootamatuid muutusi, on oluline olla avatud ja paindlik. See aspekt soosib uute kogemuste omaksvõtmist ja julgustab meid proovima uusi asju, eriti suhetes ja rahaasjades.

2. Loovuse rakendamine praktilistel viisidel:

◦ Veenus Neitsis rõhutab praktilisust ja täpsust, mistõttu on see hea aeg rakendada oma loovust ja innovatsiooni praktilistes projektides. Kasutage seda energiat, et uuendada ja parandada oma igapäevaseid harjumusi, töömeetodeid või elustiili.

3. Suhete värskendamine:

◦ Kui suhted on olnud liiga rutiinsed või igavad, on nüüd suurepärane aeg neid värskendada. Võite planeerida midagi uut ja põnevat, proovida uusi tegevusi koos partneriga või lihtsalt leida uusi meetodeid, kuidas üksteisega suhelda.

Millest hoiduda

1. Liigne sõltumatus:

◦ Kuigi Uraan trigoonis Veenusega soosib iseseisvust, on oluline hoida tasakaalu vabaduse ja lähedaste suhete vahel. Hoiduge liigsest sõltumatusest, mis võib viia partnerluse või suhete jahenemiseni.

2. Riskide võtmine:

◦ Kuigi see aspekt soosib innovatsiooni ja muutusi, on oluline mitte võtta põhjendamatuid riske, eriti finantsküsimustes. Kuigi uued võimalused võivad olla ahvatlevad, tasub siiski teha vajalikud uuringud ja kaalutlused - enne kui nende kasuks otsustada.

3. Kriitilisus ja perfektsionism:

◦ Veenus Neitsis võib mõnikord viia liigse kriitilisuse ja perfektsionismini, mis võib takistada uute ja uuenduslike ideede omaksvõtmist. Hoiduge ülemäärasest kriitikast ja olge avatud uutele lähenemistele, mis ei pruugi kohe tunduda täiuslikud, kuid võivad pakkuda uusi ja huvitavaid võimalusi.

☀☀☀

Veenus Neitsis trigoonis Uraaniga Sõnnis on positiivne ja inspireeriv aspekt, mis toob kaasa uusi tuuli ja vaheldust - loovust ja innovatsiooni nii suhetesse kui ka rahaasjadesse. See periood soosib muutusi ja uut moodi mõtlemist, julgustades meid võtma omaks uusi ideid ja võimalusi.

Kui suudame hoida tasakaalu uute tuulte ja vanade väärtuste vahel, võib see aspekt tuua kaasa märkimisväärseid edusamme ja positiivseid muutusi meie elus.

 

8 osa

 

Kolmapäeval, 28. augustil kell 23.24 (mõju ca 26-31. august) moodustub Neitsi viimases kraadis liikuva Veenuse opositsioon Kalades oleva Neptuuniga.

♓Üldine mõju

1. Segadus suhetes ja ideaalide purunemine:

◦ Veenus Neitsis keskendub detailidele ja igapäevastele vajadustele. Neptuun Kalades seevastu toob esile unistused, fantaasiad ja kõrgemad ideaalid, mis sageli ei vasta reaalsusele. Opositsioon nende kahe vahel võib tekitada suhetes segadust, kus meie ootused ja idealiseeritud pildid partneritest või olukordadest ei vasta tegelikkusele. See võib põhjustada pettumust, kui reaalsus ei vasta meie unistustele ja ideaalidele.

2. Kalduvus idealiseerida või romantiseerida:

◦ Selle aspekti all võime kergesti idealiseerida inimesi või olukordi, näha asju läbi roosade prillide ja ignoreerida reaalseid puudusi. Suhtes või armastuses võime kergesti pettuda, kui avastame, et meie ideaalne pilt ei vasta tegelikule olukorrale. On oht, et langetame otsuseid, mis põhinevad illusioonidel, mitte faktidel.

3. Rahaline segadus ja petlikud investeeringud:

◦ Neptuun Kalades võib tuua kaasa ka rahalisi segadusi, eriti seoses investeeringute või muude asjadega, mis on meie jaoks väärtuslikud. Võime kergesti langeda petlike skeemide ohvriks või teha rahalisi otsuseid, mis põhinevad ebareaalsetel lootustel. On oluline olla ettevaatlik ja vältida liigset riskimist või ebamääraseid finantsotsuseid.

4. Loovuse ja kaastunde suurenemine:

◦ Selle aspekti positiivne külg on suurenenud loovus ja kaastunne. Neptuun võib avada meie südamed suuremale tundlikkusele ja vaimsele ühendusele, võimaldades meil kogeda sügavaid emotsioone ja loovust. See on hea aeg tegeleda kunstiliste ja vaimsete tegevustega, kuid on oluline jääda realistlikuks ja mitte lasta end illusioonidest pimestada.

👉👉👉Millele tuleks erilist tähelepanu pöörata

1. Reaalsuse ja illusioonide eristamine:

◦ Selle aspekti all on eriti oluline eristada tõelist illusioonidest. Olge ettevaatlik, et mitte lasta end kaasa haarata unistustest või idealiseeritud piltidest, mis võivad osutuda petlikeks. Püüdke näha olukordi nii, nagu need tegelikult on - mitte nii, nagu soovite neid näha.

2. Kriitiline ja selge mõtlemine:

◦ Veenus Neitsis võib aidata meil olla kriitiline ja praktiline, kuid Neptuun võib seda segada, põhjustades segadust ja ebaselgust. On oluline praktiseerida selget ja kriitilist mõtlemist, eriti suhetes ja rahalistes küsimustes. Kontrollige fakte ja olge valmis nägema ka seda, mida te ei taha näha.

3. Ettevaatlikkus finantsasjades:

◦ Vältige suuri finantsotsuseid või investeeringuid, mis võivad põhineda ebamäärastel lubadustel või illusioonidel. Olge ettevaatlik võimalike petuskeemide või riskantsete tehingute suhtes ja konsulteerige vajadusel spetsialistidega enne suuremate otsuste tegemist.

4. Suhete idealiseerimine:

◦ Suhetes on oluline säilitada realistlikud ootused ja vältida liigset idealiseerimist. Püüdke näha oma partnereid ja suhteid nende tõelises valguses, mitte läbi fantaasiafiltri. On hea aeg arutada suhteid ausalt ja avameelselt, et vältida hilisemaid pettumusi.

👉👉👉Millest tuleks hoiduda

1. Illusioonide ja fantaasiate ohvriks langemine:

◦ Neptuuni mõju all on oht, et võime kergesti eksida illusioonidesse või elada fantaasiamaailmas, mis ei vasta tegelikkusele. On oluline vältida unistustesse eksimist ja keskenduda reaalsele elule ning faktidele.

2. Petlikud või ebareaalsed ootused:

◦ Selle aspekti ajal on kerge seada endale või teistele liiga kõrgeid või ebareaalseid ootusi. Hoiduge liigsetest lootustest ja püüdke näha asju nii, nagu need tegelikult on, mitte ärge laske end kanda soovmõtlemisest.

3. Segadus rahaasjades:

◦ Neptuun võib põhjustada segadust ja ebakindlust rahalistes küsimustes. On oluline vältida segadust ja ebaselgust oma finantsasjades ning keskenduda selgusele ja kindlusele oma rahalistes otsustes.

♓♓♓

Veenuse opositsioon Neptuuniga toob kaasa pingeid reaalsuse ja illusioonide vahel, eriti suhetes, väärtushinnangutes ja finantsasjades. Selle aspekti ajal on oluline keskenduda reaalsele olukorrale, mitte soovmõtlemisele.

Samas pakub see periood võimalust suurendada loovust ja empaatiavõimet, kui suudame jääda tasakaalukaks ja teadlikuks võimalike ohtude suhtes.

 

1 kommentaar:

Ganesh ütles ...

Neptuuni paiknemine Kalade märgi lõpukraadides on päris kaalukas asjaolu. See tähendab märkimisväärset "udu" ja kummalisust (sh ka valetamist, häma, vosserdamist ja kummalist "transsi") veel hulk aega.

Kuna aeglased planeedid liiguvadki aeglaselt ja teevad periooditi retrograadset tsüklit, on sellist intensiivsemat nõ neptuunlikkust veel 2026.a. alguses.

Kõrgemates kraadides on planeedil suhtkoht identiteeti vormistav mõju, madalates kraadides on pigem selline oponeeriv või nõudmisi esitav seisund.

Kuna Pluuto on hetkel Veevalaja märgist "tagurdades" Kaljukitse märki liikumas (retrograadne tsükkel), siis võib midagi suuremat toimuda. Sõltumata nurkaspekti vaatenurgast, on koos lõpukraadides sarnane või ka täpselt sama kraadiline positsioneerumine pmt konjunktsioon.

Tõsi küll, mitte just klassikaline konjunktsioon, kuid selline tavapärasele konjunkstioonile iseloomulik koostoime on minu arvates küll. Sõltumata nurkaspetide olemasolust või nende iseloomust & koosmõjust (need on loomulikult samuti olulised, kuid loevad ka kraadid, kus planeedid positsioneeruvad).

Ja see pole loomulikult kõik, Uraan on Sõnni märgi lõpukraadides "ilma" tegemas, seega on ansambel üsna... massiivne. Kaheldav, kas ilma mõningate suuremate muutusteta see kõik läheb, midagi tuleb vast küll ette.

"Kaardipakki" segab kraadiliste positsioneerumiste suhtes kõige kiiremini Kuu (kuna liigub üsna kiiresti ja katab järjest kõik kraadid), kuid ka Kuu võtab hetkel märkide lõpukraadides positsioneeruvate nn aeglaste planeetide mõju, ei pääse sellest. Sündiv põlvkond on üsna omapärase "ajastu" templiga.

Kui aeglased planeedid on liikunud järgmistesse märkidesse, on nad päris korraliku fakti esitajad. Inimesed pannakse justkui olukorda, et nüüd on sedasi ja ei huvita, tulge selle kõigega toime.

Meenub, et Abhirama märkis nende (aeglaste planeetide) järgmiste märkide madalate kraadide positsioonide koosmõju ning tundub täitsa loogiline. Inimkond võib ühel hetkel olla massiivse fakti ees küll, iseasi kuidas see täpselt võib välja kujuneda ning millises vormis.

Mõjusid on igasuguseid, saab vaadelda ka deklinatsioone jms, kuid kraadilised positsioonid on üsna massiivsed, kaalukad, kui vaadata Uraani, Neptuuni ja Pluutot.

Pluuto on üsnagi piiridest väljas, seega võimu teemad (väike kollektiiv arutab, mida inimestega üle maailma pihta hakata) on kauaks ajaks aktuaalsed. Isegi kui esmapilgul on aegajalt võibolla midagi stabiliseerumas vms. Siin keeratakse "vinti" ilmselt päris palju peale.