reede, 9. august 2024

August 2024

 FB, Peeter Tammela. 7.08.2024

Lähematel päevadel on meid ees ootamas murrangulised ajad – kõigepealt tekib 12. augustil Kaksikutes liikuva Marsi kvadraat Orcusega (mõju ca 7-17. august) ja Marsi poolteistkvadraat Pluutoga (11-13. august).

👉Järgmisena lähevad 14. augustil Kaksikutes ühendusse Marss ja Jupiter (mõju ca 7-22. august)

👉Siis järgneb 16. augustil Marsi kvadraat Saturniga ( 11-21. august) ning 20. augustil Jupiteri kvadraat Saturniga (väga laias laastus ca 6-31. august).

* Põhiline nende aspektide koosmõju jääb siis ajavahemikku 7-22. august, Jupiteri kvadraat Saturniga mõju on hajusam ja mõjub rohkem tausta energiana.

👉👉👉12!, 14 ja 16 august on siis nende aspektide kulminatsioonid.

☀Nagu me teame, astroloogia ja planeedid ei „mõjuta” meie elu siin Maa peal. Lihtsalt on tegemist „sünkroonsusega” ehk siis „samaaegsusega”, kus planeetide asendid taevas ja teatud sündmused siin Maa peal toimuvad lihtsalt korraga.

☀Näide – kui kell saab hommikul kell 9, siis läheb suur osa inimesi tööle ja kell 17 saabub paljude jaoks tööpäeva lõpp.

Kas siis kella sihverplaat või seierid „kiirgavad” mingit müstilist mõju, mis sunnib inimesi tööle minema ja töölt koju tulema.

Loomulikult mitte – lihtsalt aegade jooksul on selline vastavus ehk siis sünkroonsus välja kujunenud.

☀Planeedid ei mõjuta meie elu ja meie elu ei mõjuta planeete – me kulgeme lihtsalt koos, Universumi kõige paremas rütmis!.🙂

☀Sest astroloogilisi mõjusid tuleb alati „tõlkida” reaalse elu keelde – pole võimalik teha mingeid astroloogilisi prognoose (täpseid!) teadmata kellegi elu asjaolusid või maailmas valitsevat olukorda.

******************************************************************

Ja antud juhul tuleb teha prognoose selles võtmes – et kas Lähis-Idas läheb suuremaks sõjaks või mitte.

Nüüd siis tõlgendus puhtalt võimaliku sõja aspektist.

⚡Kõige olulisem on nendest aspektidest muidugi Marsi-Jupiteri ühendus Kaksikutes!

Marsi (sõda) ja Jupiteri (laienemine) ühendus Kaksikutes (kiirus) viitab otseselt võimalusele et tekib kiire ja kontrollimatu eskalatsioon.

Samas on sellel ühendusel kvadraat Saturniga (piirang, pidurdus, takistus, reeglid) ja Orcusega (vanad lubadused, vanded ja tõotused).

⚡Siin on nüüd laias laastus kaks võimalust – kas sõda läheb alguses suure hooga käima ja siis Saturn paneb piduri peale ehk siis terve kaine mõistus (Saturn) lõpuks ikkagi võidab.

⚡Või tulevad mingid muud takistused (reeglid, kokkulepped), mis ei luba sellel Marsi-Jupiteri plahvatusohtlikul energial edasi areneda.

Orcuse mõju võib ka sundida asjas osalevaid riike kinni pidama mingitest vararematest kokkulepetest (mis muide võivad olla salajased ja mitte avalikud).

⚡⚡⚡Kolmas võimalus on muidugi kõige hullem – et sõda laieneb kiiresti ja toob kaasa Saturni Kalades negatiivsed teemad - masendus, depressioon, piirangud, puudus, kannatused jne.

*Marsi-Pluuto ja Marsi-Orcuse aspektid on ka kõik väga äärmuslikud ja halval juhul vägivaldsed. Aga positiivsel juhul soosivad läbimurret ja uuele tasandile tõusmist.

☀Aga meie igaühe võimalik panus on tegelikult lihtne – mõelgem positiivselt, mitte negatiivselt!

Aga positiivne mõtlemine ei tähenda "jaanalinnu mängimist" ehk siis lapsikut võltsoptimismi - vaid ikka teadlikku ja loovat positiivset visiooni kõige selle negatiivsuse juures.

☀☀☀Negatiivsus on muidugi halb energia – see toidab meie hirme ja kahtlusi, meie Hinge Tumedat Ööd – aga ka sellisel juhul vaatame talle ikka selgete ja siiraste silmadega otsa!

Me oleme lõpuks Jumalikud Olendid! 🙂

🌄🌄

Marsi-Jupiteri ühendus Kaksikutes: See duo toob kaasa suurenenud soovi suhelda, õppida ja jagada ideid. Kaksikud lisavad sellele kombinatsioonile veelgi rohkem liikuvust ja intellektuaalset uudishimu.

• Kvadraat Saturniga: See aspekt toob pingeid ja takistusi, mis võivad pidurdada Marsi-Jupiteri energilist loomust. Võime kogeda vastupanu muutuste vastu, bürokraatlikke takistusi või piiranguid.

• Kvadraat Orcusega: Orcus sümboliseerib antud lubadusi ja tõotusi, samuti varjatud alateadlikke teemasid. See kvadraat võib tuua pinnale varjatud hirme ja ebakindluse, mis võivad saboteerida meie edasiminekut.

Kuidas see meid kõiki mõjutab?

• Suhtlemisrevolutsioon: Võime olla tunnistajaks uute suhtlusviiside ja -platvormide tekkimisele. Samas võib see kaasa tuua ka suurenenud infomüra ja desinformatsiooni.

• Globaalsed muutused: Võime kogeda olulisi muutusi poliitikas, majanduses ja ühiskonnas. Need muutused võivad olla nii positiivsed kui ka negatiivsed.

• Konfliktid ja võimuvõitlus: See aspekt võib esile tuua võimuvõitlusi erinevate ideoloogiate ja kultuuride vahel.

• Individuaalne tase: Meie isiklikul tasandil võime kogeda sisemisi võitlusi oma soovide ja kohustuste vahel. Võime tunda vajadust eneseväljenduse järele, kuid samas ka hirmu ebaõnnestumise ees.

Millele peaksime erilist tähelepanu pöörama?

• Tõe otsimine: Oluline on kriitiline mõtlemine ja võime eristada fakte fiktsioonist.

• Emotsionaalne intelligentsus: Õppige oma emotsioone tundma ja neid mõõdukal viisil väljendama.

• Koostöö: Otsige koostöö võimalusi, et ületada ühised väljakutsed.

• Isiklik kasv: Kasutage seda aega omaenda arenguks ja eneseteadvuse süvendamiseks.

Millest hoiduda?

• Impulsiivsus: Enne tegutsemist mõelge hoolikalt läbi.

• Konfliktid: Vältige tarbetuid konflikte ja püüdke leida kompromisse.

• Desinformatsioon: Ärge uskuge kõike, mida kuulete või loete. Kontrollige allikaid.

See on intensiivne ja transformeeriv periood, mis võib tuua kaasa nii väljakutseid kui ka võimalusi. Kui oleme teadlikud selle aspekti mõjust, saame paremini navigeerida keerulises maailmas ja kasutada seda aega omaenda kasvuks.

☀☀☀

* Marsi-Jupiteri ühendus Kaksikutes kvadraadis Saturniga ja Orcusega: Globaalne mõju

• Kommunikatsiooni revolutsioon: Meedia, sotsiaalmeedia ja infovahetus võivad läbida kiireid muutusi. Võivad tekkida nii uued võimalused kui ka oht desinformatsiooni laienemiseks.

• Konfliktid ja pinged: Marsi-Jupiteri energia koos Saturni ja Orcuse kvadraatidega viitab võimalikele konfliktidele ja võimuvõitlustele, eriti seoses ideoloogiate, uskumuste ja ressurssidega.

• Sotsiaalsed muutused: Võime olla tunnistajaks suurtele ühiskondlikele muutustele, mis võivad põhjustada nii proteste kui ka uusi algatusi.

Poliitilises plaanis võib see aspekt avalduda järgmiselt:

• Ideoloogilised lõhenemised: Ühiskond võib jaguneda erinevate ideoloogiate järgi, mis võivad põhjustada poliitilisi võitlusi.

• Uued poliitilised liidrid: Võivad tekkida karismaatilised poliitilised liidrid, kes lubavad radikaalseid muutusi.

• Rahvusvahelised suhted: Suured riigid võivad olla sunnitud tegelema üksteisega seotud probleemidega, mis võivad põhjustada nii koostööd kui ka konflikte.

Ühiskondlikes protsessides võib see aspekt avalduda järgmiselt:

• Uued uskumused ja ideoloogiad: Võivad tekkida uued uskumused ja ideoloogiad, mis võivad mõjutada inimeste maailmavaadet.

• Aktiivsem kodanikukond: Inimesed võivad muutuda aktiivsemaks ja nõuda muutusi ühiskonnas.

• Kultuurilised muutused: Võime olla tunnistajaks suurtele kultuurilistele muutmistele, mis võivad mõjutada meie väärtushinnanguid ja eluviisi.

Mida me saaksime teha?

• Hoida end kursis: Oluline on jälgida sündmusi maailmas ja olla teadlik erinevate seisukohtade kohta.

• Kriitiline mõtlemine: Õppige eristama fakte fiktsioonist ja vältige manipuleerimist.

• Dialoog: Otsige võimalusi dialoogiks erinevate inimestega, et paremini mõista nende seisukohti.

• Koostöö: Ühendage jõud teiste inimestega, et luua positiivseid muutusi.

See on väga võimas astroloogiline kombinatsioon, mis võib kaasa tuua nii positiivseid kui ka negatiivseid muutusi. Meil kõigil on võimalus mõjutada seda, kuidas need muutused meie ümber

toimuvad.

 

Kommentaare ei ole: