laupäev, 17. august 2024

August 2024 - 3

 

August 2024 – 3

Kolmapäeval, 14. augustil kell 16.03 (mõju 13-15. august) moodustab Neitsis liikuv retrograadne Merkuur kvinkunksi Pluutoga Veevalajas.

Retrograadne Merkuur Neitsis kvinkunksis Pluutoga Veevalajas mõjutab meid kõiki sügava eneseanalüüsi ja intensiivsete mõtteprotsesside kaudu.

See aspekt toob esile sügavaid, varjatud teemasid ja mõttemustreid, mida peame ümber hindama ja transformeerima. Merkuuri retrograadsus Neitsis keskendub detailidele ja analüüsile, kuid kvinkunks Pluutoga Veevalajas lisab sellele intensiivsust ja vajadust laskuda pinnapealsete arutelude ja ideede juurest sügavamale tasandile.

*** Üldmõjud

• Sisemine pinge ja vajadus kohanemiseks: Võime tunda sisemist pinget ja rahutust, kuna kvinkunks nõuab tasakaalu leidmist detailide ja hetkel valitsevate muutlike vibratsioonide vahel. See võib tekitada ebamugavust, kuna peame käigu pealt kohanema näiteks mingi uue infoga.

• Kommunikatsiooni ja mõtlemise väljakutsed: Informatsiooni täpne edastamine võib olla raskendatud, mis võib viia segaduste ja väärarusaamadeni. Vana informatsioon võib taas pinnale tulla, sundides meid tegelema teemadega, mida oleme varem vältinud või ignoreerinud.

• Sügav eneseanalüüs: See aspekt julgustab meid vaatama sügavamale oma mõttemustritesse ja alateadlikesse uskumustesse. Võime leida, et oleme kinni vanades mõtteviisides, mis ei ole antud hetkes enam vajalikud.

👉👉👉Millele pöörata tähelepanu

• Vältige kriitilisust ja enesekriitikat: Neitsi energia võib soodustada liigset kriitilisust enda ja teiste suhtes. Vaidlused ja sõnasõjad on kerged tekkima.

• Olge ettevaatlik oluliste otsuste tegemisel: Retrograadse Merkuuri ajal on soovitatav vältida kiirustamist ja oluliste otsuste tegemist, kuna informatsioon võib olla puudulik või ebaselge. Oodake, kuni asjad selginevad.

• Kohanemine muutustega: Pluuto nõuab sügavaid muutusi ja transformatsioone. Selle asemel, et neile vastu seista, proovige kohaneda ja võtta need omaks, sest see viib teid lõpuks suurema selguse ja tugevuse poole.

• Vandenõud ja propaganda: Selle aspektiga esineb kalduvus minna kaasa mingite vandenõuteooriatega või siis langeda kellegi propaganda või valeuudiste ohvriks.

• Liiklus: Ettevaatust liikluses ja liikumisel ühest punktist teise. Võimalus ära eksida või kohata oma teel takistusi.

• Tehnoloogia: Tehnika võib tõrkuda – eriti just peen elektroonika, arvutid ja sidevahendid.

Kommentaare ei ole: