esmaspäev, 26. august 2024

August 2024 - 5 ja 6 osa

 

Neljapäeval, 22. augustil kell 0.29 moodustab Lõvi viimases kraadis liikuv Päike kvinkunksi Neptuuniga Kalades (mõju 21-22. august) ning kell 22.34 (mõju 22-23. august) tekib juba Neitsisse jõudnud Päikese kvinkunks Pluutoga Veevalajas.

Kuna need aspektid toimuvad praktiliselt ühel ajal, siis nende ühine sünergiline mõju võib kesta kolm päeva - 21-23. augustini.

☀☀☀Päike Lõvis kvinkunksis Neptuuniga Kalades ja Päike Neitsis kvinkunksis Pluutoga Veevalajas on astroloogiline muster, mis toob esile sügavaid ja keerulisi pingeid, millega peame kõik toime tulema.

Need aspektid toovad esile konflikti meie eneseväljenduse, ideaalide, kontrolli ja transformatsiooni vajaduse vahel.

Kuna kvinkunks on aspekt, mis nõuab kohanemist ja kompromisse, võivad need paar päeva olla täis väljakutseid, mis sunnivad meid kohanema ja otsima tasakaalu.

☀Üldine mõju

• Identiteedi ja ideaalide konflikt (Päike Lõvis kvinkunksis Neptuuniga Kalades):

◦ Päike Lõvis sümboliseerib meie enesekindlust, soovi särada ja olla nähtav. Neptuun Kalades esindab unistusi, fantaasiaid ja sageli ebamäärasust.

See kvinkunks toob esile konflikti meie ego ja idealistlike unistuste vahel. Võime tunda, et meie püüdlused eneseväljenduse ja isikliku välise sära (Lõvi) suunas ei ole kooskõlas meie vaimsete või emotsionaalsete vajadustega (Neptuun), mis võib tekitada sisemist segadust ja rahulolematust.

• Suurema kontrolli ja muutuste vajadus (Päike Neitsis kvinkunksis Pluutoga Veevalajas):

◦ Päike Neitsis keskendub praktilisusele, täpsusele ja detailidele - samas kui Pluuto toob esile transformatsiooni ja vajaduse muudatuste järele.

See kvinkunks toob kaasa pingeid, kus meie soov hoida asju kontrolli all ja kindlalt paigas võib olla vastuolus vajadusega muuta sügavalt juurdunud mustreid või kohaneda ettetulevate muutustega.

👉Millele tähelepanu pöörata

• Kohanemine ja paindlikkus:

◦ Nende aspektide ajal on oluline olla valmis kohanema ja olema paindlik. Kvinkunksid viitavad sageli vajadusele kohaneda ja otsida tasakaalu, kus oleme sunnitud tegema kompromisse oma soovide ja tegelikkuse vahel. Püüame leida viise, kuidas ühendada oma eneseväljenduse ja ideaalid praktilise elu nõudmiste ja muutustega, mida Pluuto võib esile kutsuda.

• Illusioonide ja reaalsuse eristamine:

◦ Päike Lõvis kvinkunksis Neptuuniga Kalades võib tuua esile kalduvuse ajada segamini fantaasia ja tegelikkus. Oluline on olla teadlik, et mitte lasta end eksitada ebareaalsetest ootustest või illusioonidest. Samas on see hea aeg süüvida oma unistustesse ja vaimsetesse vajadustesse, kuid seda realistlikust perspektiivist lähtuvalt.

• Kohanemine muutuste ja pingehetkedega:

◦ Päike Neitsis kvinkunksis Pluutoga Veevalajas nõuab, et me leiaksime praktilisi lahendusi, mis aitavad meil kohaneda muutuste ja pingeliste olukordadega. See võib tähendada näiteks vajadust töötada oma hirmude või sundmõtete kallal või leida leevendust oma kontrollivajadusele ja perfektsionismile.

👉👉👉Millest tuleks hoiduda

1. Liigne idealism ja fantaasiatesse sukeldumine:

◦ Neptuun Kalades võib tekitada kalduvuse unistada ja elada fantaasiamaailmas. Oluline on vältida reaalsusest eemaldumist ja liigselt idealistlikke ootusi, mis võivad viia pettumusteni, kui reaalsus ei vasta unistustele.

2. Eskapism ja reaalsuse vältimine:

◦ Neptuuni energia võib suurendada soovi põgeneda reaalsusest, eriti kui seisame silmitsi ebameeldivate või raskete olukordadega. Tuleks vältida reaalsuse eest põgenemist alkoholi, narkootikumide, mängurluse või muude eskapistlike tegevuste kaudu.

3. Võimuvõitlused ja manipuleerimine:

◦ Pluuto võib tuua esile võimuküsimusi, mis võivad põhjustada konflikte või manipuleerimist. On oluline hoiduda võimuvõitlustest ja salakavalast käitumisest, mis võib viia pikaajaliste pingete ja suhete kahjustamiseni.

4. Liigne kriitika ja perfektsionism:

◦ Päike Neitsis võib suurendada kalduvust perfektsionismile ja liigselt kriitilisele suhtumisele enda ja teiste suhtes. See võib tekitada tarbetut stressi ja pingeid, mistõttu on oluline mitte lasta end liialt kaasa haarata mõttest, et kõik oleks täiuslik.

5. Impulsiivsed ja läbimõtlemata otsused:

◦ Päikese ja Pluuto vahelised pinged võivad viia impulsiivsete ja drastiliste otsusteni, eriti kui tunneme sisemist survet või võimuvaakumit.

On oluline vältida kiirustavaid ja läbimõtlemata tegusid, mis võivad hiljem kaasa tuua probleeme.

👉👉👉Millele tuleks erilist tähelepanu pöörata

1. Realistlikud eesmärgid ja ootused:

◦ Nendel päevadel on eriti oluline hoida oma ootused ja eesmärgid realistlikena. Püüame eristada fantaasiat reaalsusest ja keskenduda saavutatavatele eesmärkidele, mis toetavad meie tegelikke vajadusi ja unistusi.

2. Selgus ja läbipaistvus suhtlemises:

◦ Segaduse ja väärarusaamade vältimiseks tuleks pöörata erilist tähelepanu selgele ja läbipaistvale suhtlemisele. Oluline on olla aus ja otsekohene, et vältida arusaamatusi ja konflikte, mis võivad tekkida ebaselgete sõnumite tõttu.

3. Puhkuse ja töö tasakaal:

◦ Pluuto energia võib esile tuua vajaduse sügavateks muutusteks meie tööelus ja tervises. Selle perioodi jooksul on oluline leida tasakaal töö ja puhkuse vahel ning olla valmis kohandama oma rutiini, et säilitada hea tervis ja produktiivsus.

4. Võimu ja vastutuse tasakaalustamine:

◦ Päikese kvinkunks Pluutoga rõhutab vajadust teadlikult tegeleda võimu ja vastutuse küsimustega. On oluline mõista oma rolli ja mõju teistele ning leida tasakaal isikliku vastutuse ja kollektiivsete vajaduste vahel.

5. Võimalikud intriigid, loobumine, reetmine:

• Samuti on selle topeltaspektiga seotud võimalus intriigideks või olukordadeks, mis sarnanevad reetmisele. Pluuto energia võib esile kutsuda varjatud motiive ja manipulatsioone. Neptuuni energia omakorda võib suurendada kalduvust loobuda raskuste ees või otsustaval hetkel "alt ära hüpata".

On oluline olla teadlik nendest tendentsidest ja püüda hoida suhted läbipaistvad ja ausad, et vältida pingeid ja arusaamatusi.

 

6 osa

Pühapäeval, 25. augustil kell 16.27 (mõju 24. august – 2. september) moodustab Lõvis liikuv retrograadne Merkuur poolteistkvadraadi Kuu Põhjasõlmega Jääras.

1. Kommunikatsiooniprobleemid ja arusaamatused:

◦ Retrograadne Merkuur on juba iseenesest tuntud segaduse, viivituste ja arusaamatuste põhjustajana, eriti kommunikatsiooni ja tehnoloogia valdkonnas.

Kui see on Lõvi märgis, võivad meie sõnumid olla dramaatilisemad ja emotsionaalselt laetud. Poolteistkvadraadis Kuu Põhjasõlmega Jääras võib see põhjustada konflikte, kuna me võime väljendada oma mõtteid liiga otsekoheselt või agressiivselt, mis võib tekitada vastuseisu või arusaamatusi.

2. Pinge oma eesmärkide poole liikumisel:

◦ Kuu Põhjasõlm Jääras esindab meie elu suunda ja eesmärke, eriti seoses julguse ja iseseisvuse arendamisega.

Selle aspekti mõjul võime tunda sisemist pinget, mis tuleneb raskustest oma eesmärkide poole liikumisel. Me tunneme, et meie suhtlemisstiil või mõtteviis ei toeta meie kasvu või takistab meid saavutamast oma eesmärke.

3. Minevikumustrite kordumine:

◦ Kuna Merkuur on retrograadne, võib see aspekt tuua esile minevikus lahendamata jäänud probleeme või mustreid, eriti seoses suhtlemise ja eneseväljendusega.

Me võime kogeda olukordi, kus peame uuesti läbima vanu õppetunde - eriti neid, mis on seotud julguse ja initsiatiiviga, mis on Kuu Põhjasõlm Jääras teema.

4. Kalduvus impulsiivsetele otsustele:

◦ Kuu Põhjasõlm Jääras julgustab meid olema iseseisvad ja enesekindlad, kuid selle pingelise aspekti tõttu võime tunda end sunnitud tegutsema kiirelt ja impulsiivselt, eriti kui kommunikatsioon või plaanid lähevad sassi. See võib viia tormakate otsusteni, mis ei pruugi olla hästi läbimõeldud.

Millele tuleks tähelepanu pöörata

1. Mõtte ja sõnade selgus:

◦ Selle aspekti ajal on eriti oluline pöörata tähelepanu sellele, kuidas me oma mõtteid ja tundeid väljendame.

Olge teadlikud oma sõnade mõjust ja püüdkem vältida liigset dramaatilisust või emotsionaalset ülepingutamist, mis võib tekitada pingeid või arusaamatusi.

2. Minevikumustrite läbivaatamine:

◦ Kuna Merkuur on retrograadis, on see hea aeg vaadata üle minevikumustrid, eriti need, mis on seotud suhtlemise ja eneseväljendusega. Püüame õppida varasematest vigadest ja tegema vajalikke parandusi, et liikuda edasi oma eluteel.

3. Kannatlikkus ja enesedistsipliin:

◦ Jäära energia võib soodustada impulsiivsust ja kiirustamist, kuid selle aspekti mõjul on oluline praktiseerida kannatlikkust ja enesedistsipliini. Peaksime vältima kiirustamist otsuste tegemisel ja püüdma enne tegutsemist olukord hoolikalt läbi mõelda.

Millest tuleks hoiduda

1. Impulsiivsed sõnavõtud ja tegevused:

◦ Selle aspekti mõjul võib tekkida kiusatus öelda või teha asju impulsiivselt, eriti kui tunneme frustratsiooni või pingeid. Hoiduge kiirete ja läbimõtlemata otsuste tegemisest!

2. Mineviku lahendamata küsimuste ignoreerimine:

◦ Retrograadse Merkuuri ajal on oluline mitte ignoreerida minevikus lahendamata jäänud küsimusi. Selle asemel, et neid edasi lükata või vältida, on parem nendega nüüd tegeleda ja leida lahendused.

3. Ego probleemid:

◦ Lõvi ja Jäära energiad võivad soodustada vajadust panna maksma oma Ego energiad - seega võib selle aspekti mõjul liigne soov domineerida põhjustada konflikte ja arusaamatusi. Püüame olla leebed ja avatud kompromissidele.

♌♌♌

Retrograadne Merkuur Lõvis poolteistkvadraadis Kuu Põhjasõlmega Jääras loob pingelise ja keerulise energia, mis võib mõjutada meie suhtlemist ja eluteel edasiliikumist. Oluline on olla teadlik oma sõnade ja tegude mõjust, vältida impulsiivsust ja pöörata tähelepanu minevikumustritele, mis vajavad lahendamist. Kui suudame nendest väljakutsetest teadlik olla ja nendega konstruktiivselt toime tulla, saame seda energiat kasutada oma isiklikuks kasvuks ja eneseteostuseks.

 

Kommentaare ei ole: