laupäev, 24. august 2024

August 2024 - 4

 

Praegu mõjutab meid väga keeruline planeetide kombinatsioon – Veenuse-Orcuse ühendus Neitsis, mis on kvadraadis Marsi-Jupiteri ühendusega Kaksikutes ja opositsioonis Saturniga Kalades. Ning Marss-Jupiter on omakorda kvadraadis Saturniga.

Selle aspektide kombinatsiooni ühendmõju kestab ligikaudu 14-22. augustini.

 

✔Aspektide mõjuulatus eraldi võttes:

Marsi-Jupiteri ühendus – 14. august (ca 8-22. august).

Marsi kvadraat Saturniga – 16. august (ca 12-20. august).

Veenuse ühendus Orcusega – 17. august (ca 15-20. august).

Veenuse ja Marsi kvadraat – 23. august (ca 17-28. august).

⚡⚡⚡See planeetide kombinatsioon on sügav, keeruline ja täis pinget, sest see sisaldab mitmeid võimsaid ja kontrastseid energiaid, mis mõjutavad üksteist erinevatel tasanditel. Veenuse-Orcuse ühendus Neitsis, mis on kvadraadis Marsi-Jupiteri ühendusega Kaksikutes ja opositsioonis Saturniga Kalades, loob astroloogilise mustri, mis mõjutab meie suhteid, väärtushinnanguid, jõu kasutamist ja vastutust ja kohustusi.

💚Veenus-Orcus Neitsis

Veenuse ja Orcuse ühendus Neitsis on seotud sügava pühendumise, praktilisuse ja transformatsiooniga suhetes ja kõiges selles, mis meeldib ja pakub rahuldust.

Neitsi märk toob esile detailidele orienteerituse, perfektsionismi ja teenimise soovi.

Veenus siin väljendab armastust ja kõike meeldivat praktilisel ja mõnikord kriitilisel viisil, samas kui Orcus lisab intensiivsust ja kunagiste lubaduste ja sellest tulenevat kohustuse tunnet, kutsudes esile vajadust sügavamate ja tähenduslikumate sidemete järele.

 

⚡Kvadraat: Veenus-Orcuse kvadraat Marsi-Jupiteri ühendusega Kaksikutes

Kvadraat Marsi ja Jupiteri ühendusega Kaksikutes lisab sellele kombinatsioonile pinget ja dünaamilisust. Marsi energia on aktiivne, julge ja mõnikord ka agressiivne - Jupiter omakorda laiendab seda energiat, andes sellele suurema ulatuse ja intensiivsuse.

Kaksikute märk rõhutab kommunikatsiooni, mitmekülgsust ja intellektuaalset uudishimu. See kombinatsioon võib tekitada konflikte või väljakutseid suhetes ja väärtushinnangutes, kus paljud meist võivad tunda survet tegutseda kiiresti ja jõuliselt - samas kui Veenus-Orcuse ühendus Neitsis nõuab sügavamat läbimõtlemist ning kohustustest ja lubadustest kinnipidamist.

 

👉Veenus-Orcuse opositsioon Saturniga Kalades

Saturn Kalades lisab sellele konfiguratsioonile kaalu ja tõsidust. Saturn esindab struktuuri, vastutust ja piiranguid.

Opositsioon Veenus-Orcusega võib tuua kaasa tunde, et kohustused ja takistavad asjaolud seavad armastusele ja suhetele piiranguid. Saturni mõjul võib tekkida hirm pettumise või läbikukkumise ees, mis võib pärssida Veenuse ja Orcuse sügavat pühendumist ja muutumisvajadust.

Süntees

❗❗❗Selle planeetide kombinatsiooni süntees viitab perioodile, mil inimesed võivad kogeda tugevaid pingeid ja väljakutseid, eriti suhetes, elu meeldivates teemades ja kohustuste-vastutuste valdkonnas.

Veenuse-Orcuse ühendus Neitsis viitab vajadusele võtta suhted ja kõike väärtuslikku väga tõsiselt, olles valmis sügavateks muutusteks ja pühendumiseks.

 

❗Kuid kvadraat Marsi-Jupiteri ühendusega Kaksikutes lisab sellele dünaamikale impulsiivsust ja võib viia konflikti või ülepingutamiseni, kus kiirustamine või liigne riskivõtmine võivad seada ohtu suhte stabiilsuse ja turvatunde.

*     Samal ajal seab Saturni opositsioon suhete ja väärtuste väljendamisele ja arendamisele piiranguid, tuues esile hirmud, kohustused ja reaalsuse kontrolli. See võib põhjustada pettumust, kuna inimesed võivad tunda, et nende suhetele ja isiklikele väärtustele on seatud piirangud, mis takistavad nende täielikku väljendamist.

 

Soovitused ja tähelepanekud

• Kannatlikkus ja enesedistsipliin: Saturni mõju nõuab kannatlikkust ja enesedistsipliini. Selle perioodi jooksul on oluline mitte kiirustada ega teha otsuseid hetkeimpulsside ajel. Pühendu oma suhetele ja sellel, mida sa väärtustad, kuid ära lase end survestada kiirete ja lõplikke lahenduste leidmiseks.

• Mäleta oma kohustusi ja antud lubadusi: Orcus ja Saturn koos viitavad sellele, et on oluline olla teadlik oma kohustustest ja vastutustest. Pea meeles, et pikaajaline stabiilsus ja pühendumine nõuavad mõnikord ajutisi ohverdusi ja piiranguid.

• Vältige ülepingutamist: Jupiteri ja Marsi energia võib tekitada kiusatust liialdada või võtta tarbetuid riske. Ole ettevaatlik ja püüa tasakaalustada oma soove ja vajadusi tegelike võimalustega.

• Tasakaal reaalsuse ja unistuste vahel: Saturn Kalades ja Neitsi energia nõuavad, et oleksid realistlik ja praktiline, samas kui Marsi ja Jupiteri kombinatsioon Kaksikutes kutsub üles unistama suurelt ja võtma riske. Leia tasakaal nende vastandlike energiate vahel.

✔Kokkuvõttes esindab see konfiguratsioon keerulist ja intensiivset perioodi, mis võib esitada väljakutseid, kuid pakub ka võimalusi sügavaks enesetundmiseks ja pühendumiseks. Nõuetekohase ettevaatuse ja tähelepanelikkusega saab sellest ajast kasu lõigata ning tugevdada suhteid ja kõike meeldivat pikaajalises perspektiivis.

 

 

Kommentaare ei ole: