reede, 26. november 2021

Järveromantika - 4

 

Saanud lahti egomanijakist, nautis ta nüüd vabaks olemist ja elades endale ja lastele.Võttis elust mis momendil võtta oli.Hindas vabadust kui kõige kallimat aaret. Hingas täie rinnaga. Püüdis ekskaasaga võimalikult vähe kokku puutuda.

Vaba olla aga ei tähenda,et sisimas ei otsiks hingekaasalast. Kusagil südamesopis valitses nukrus ja igasus millegi ilusa ja hella järel.Hing janunes armastus järgi. Otsis, kes täidaks selle tühiku.

Tähistades oma juubeli aastat ei osanud naine arvata,et uus solaar toob endga kaasa suure muutuse – tõelise armastuse.

Eelmise aasta naise solaaris (algas 2020 veeb.) on mehe nimeline ühenduses naise Veenusega. Ja solaari Jupiter täpses ühenduses solaari naise tõelise nime asteroidiga. Seisud andsid märku, et kunagine järveromantika saab järje.Ja selle aasta (2021) solaaris on naise nimeline väga täpselt mehe nimelisega koos, seejuures solaari MC-l. Kontakt loodi 8 päeva hiljem.

Ja jällegi sekkus taevas, suunas teerajale, mis viis kunagise sümpaatiaga päris kontakti looma. Ja vastav taevapilt oli sellele vastav. Uraani tütre nimeline asteroid ja Roberti pärisnimeline olid taevas vägagi tihedalt kokku saanud. Tehes kvinkunksi Uraani tütre nataali Kuule. Kvinkunks tõi tagasi olnud olukorra, kordas ka naise nimelise asteroidi areenile tulemist. Toetas seda nimeliste asteroidide kooslust armastuse planeet Veenuse sekstiil.

Kontakt loodi õhtul kui päeva Päike tegi täpse ühenduse mehe temanimelisele asteroidile ja Maria põhjasõlmele.Päeva Veenus naise Päikesel, Saturn tegi opositsiooni naise Kuule.Asteroid Aphrodite ühenduses naise IC-ga.

Päev ise sisaldas veel mitmeid huvitavaid seise. Kuul täpne ühendus Uraaniga Sõnnis, Neptuunil ühendus Amoriga Kalades. Juno kui suhete esindaja ühenduses Kuu lõunasõlmega.Saturn täpses ühenduses asteroid Harmoniaga Veevalajas. Eros kontaktiloomise hetke IC-l.Neptuun ühenduses Amoriga.

Edasi arenes kontakti loomine tõusvas joones. Mõlemad said aru,et algselt taasloodud sõprus on midagi palju enamat.Vana arm ei roosteta. Kaks nädalat peale esmase kontakti loomist said kunagised armunud taas kokku ja mõistsid varsti,et nad ei saa olla sõbrad ainult sõpruse tasandil. Päeva Päike naisenimelise ja mehenimelise asteroididega ühenduses. Suhete Juno täpselt ühenduses Erosega Amburis.

Mõne aja jooksul tekkis teineteise suhtes usaldus.Sagenesid kokkusaamised, jalutuskäigud, kohvikukülastused. Võeti ette väljasõidud lähilinnadesse, käidi pealinnas, jalutati mere ääres. Iga kokkusaamine oli justkui imeline pidu.Õpiti teinetest tundma. Kõik ühised olemised ja kontaktid aina enam kinnitasid,et kaks hinge kuuluvad ühte.

Armurõõmus südamed viisid kõige intiimsete toiminguteni.Selleni jõuti juunis kui mehenimeline tegi ühenduse asteroid Amoriga, Veenus oli kvinkunksis Saturniga. Päeva Päike tegi ühenduse järveromantika Karma ja Amori ühendusele Hetke Kuu ühenduses naise nataali Kuuga.

Mis edasi, tuttav, kes selle loo minuni tõi, teadis niipalju rääkida,et kaks hinge peaksid praegugi vahel kokku saama ja üksteise olemasolu nautima.Ka planeetide ja asteroidide seosed ja positsioonid aitavad kaasa suhte edasikestvusele.

Loodan,et vaatamata salastusele ja varjamisele sai lugeja üldjoones arusaadava pildi kuidas asteroidid aastate pikema vahe ajal uuesti loovad tingimusi. Millega siis asjaosalised kas lähevad kaasa või mitte.

Vahel piisab kui armuasjadest rääkides kasutada kolme peamist asteroidi - Amor, Eros Aphrodite. Lisades siis tegelast nimelised juurde ja me saame mingi pildi suhete arengust läbi aegade.

 

 

Kommentaare ei ole: