laupäev, 4. detsember 2021

MEM

 Ganesha Tamm

Lihtsalt üks pilguheit viimasel ajal meediakajastust leidnud MEM kohviku 17.11.21.a., kella 11 paiku toimunud nn kontrollkülastusest.
 
AC ehk tõus Amburis, milles positsioneerub ka Kuu lõunasõlm (märgipõhine konjunktsioon). Placiduse majadega on IC teljega ühenduses Uraan, ehk "reegliteülene" planeet (küllalt tihti ka kui politsei, kontrolliv jõud "lihtsurelike" üle, meelsusküsimuste jälgimine) ja samal ajal opositsioonis MC lähedal oleva Marsiga (konfliktivõimalus, tahte väljenduse küsimused) ning 1.majas on Pluuto, võimu ja ka varjatuks jääba motiivide või teatava nõ saladuse planeet. 
 
Nurgamajade tugevus sõltub üsna paljuski nende tugevusest ja transendentaalsete planeetide kaasatus ei ole kasuks - ebatavalised juhtumid, prognoosimatus, äkilised sündmused, sündmuste "ülekuumenemine".
Siin on hulk asju, mida ei hakka hetkel kirja panema (materjali oleks pikemaks heietuseks), kuid arhetüüpiliste väljenduste najal jääb mulje, et tegemist võis olla "lõhki ajamise" looga. Kuu Lõunasõlme seos tõusumärgiga kipub vihjama seotusele minevikuga/minevikusündmustega või ka kontekstis, tähistab "riigilippu" ning "riigilipu" mistahes hinnaga kehtestamisele.
 
Heitsin pilgu ka kohviku omaniku kosmogrammile, sellel ajal oli tal enamvähem täpne Saturni tagasitulek, mis enamasti soosib inimesi mingeid väärtusi ümber hindama või läbi eluraputuste edasist hoopis uue pilguga vaatama, pilk ümbritsevale saab uue perspektiivi.

Kommentaare ei ole: