esmaspäev, 15. november 2021

Järveromantika - 2

 

Tutvumis tuluke kasvas aegamööda suuremaks ja sümpaatiale lisandus armumine. Meie peategelased kohtusid selle järve ääres veel mitmel aastal uuesti. Kohtumisi oli ka linnas kus nad mõlemad elasid. Jalutasid jõeäärses pargis, sõitsid ka suure järve äärde, kohtusid kohvikutes.

Kaks aastat peale järvetulukese süttimist Maria lahutas oma mehest Akselist kellega koos käis ka järve ääres kui seal puhkas Robert. Mehed olid seega omavahel tuttavad.Kas just sõbrad, seda ei väideta. Miks Maria lahutas, seda ei oska ta ise öelda, ju siis sisetunne ütles,et nii on vaja.

Maria ja Akseli sünastrias pole eriti seoseid. Midagi siiski on. Kui Maria sünniaeg on teada ja kaart ka selle järgi tehtud , siis Akseli kaart on ainult kosmogramm. Nii on keeruline sünastria võrdlemine kui pole teada mõlemite sünni kellaegu. Üks päris oluline seos on siiski see,et Maria AC on ühenduses Akseli pärisnimelise asteroidiga. Maria lõunasõlm langeb Akseli Pluuto peale. Akseli pärisnimeline asteroid teeb ühenduse Maria põhjasõlmega.

Akseli abielu Mariaga kandis endas saatuslikku pitserit, mehe Saturn täpses ühenduses Lilithiga. Ja Amori ühendus Luciferiga. Ja Lilithi ning Luciferi osalus kooselus kordub uuesti järgmise mehega.

Palju nüüd Robert selles süüdi, et Maria lahutas Akselist, pole selge. Arvatavasti mitte, sest mehed suhtlesid omavahel edasi. Avalikku vaenu ei olnud. Kusagil sisimas oldi ehk rivaalid. Meeste Marsid omavahel pingeaspekti ei tee. Akseli kaardis on naise pärisnimeline asteroid on ühenduses Roberti Marsiga. Akseli ja Roberti pärisnimelised asteroidid on üsna samas kohas ühenduses, seda Akseli kaardis.

Maria eelistas mingi aeg olla vaba kui tuul ja mõtetes lennata kuhu iganes hing ihkab. Naise kaardis tegi lahutuse jõustumisel asteroid Karma ühenduse naise Marsiga. Ja Päike ühenduse naise pärisnimelise asteroidiga.

Siis aga külastas Uraani tütart vikatimees ja viis ära tema kunagise elukaaslase Akseli. Surmapäeva Päike ühenduses Lilithiga. Surmapäeva Marss ühenduses mehe nimelise asteroidiga Kaaludes. Surmapäeva Neptuun eksnaise Merkuuril. Surmapäeva Must Kuu naise nataali temanimelisel asteroidil. Aksel suri kui päeva põhjasõlm asus Maria lõunasõlme peal.

Akseli surmapäeva Lucifer tema sünni Luciferil. Päeva Jupiter nataali Merkuuril. Maria pärisnimeline asteroid arvatavasti Akseli  sünni Kuu peal.

Saatnud kunagise kaasa taevastele radadele muutus Maria elu suureks eneseotsinguks, rännates ringi, otsides kaaslast kodus ja välismaalt, kes südamelähedane oleks. Tegi tutvust ühega ja teisega aga lähedamat sümpaatiat ei tekkinud.Tunded jäid nõrgaks, vastastiku suhetest ei arenenud midagi enamat. Naise Saturn oli teinud oma esimese ringi täis.

Mees, kes Mariasse endiselt armund oli, elas oma elu vaikselt edasi. Uraani tütar ei soovinud Roberti pereelu lõhkuda ja nii nende side näitas katkemise märke. Järveäärseid kohtumisi ei toimunud. Ära jäid ka viisidid Maria koju.Jalutuskäigud parkides ja jõeääres jäid aina vähemaks.  Sel aastal asus Jupiter Kaksikutes ja Saturn astus just üle läve samasse märki.

Päriselt katkes  side kahe järveäärse paari vahel 20.sajandi viimse aasta varakevadel, siis kui mehenimeline asteroid tegi esmakohtumise Karmale vastasseisu. Ja naisenimeline tegi vastasseisu esmakohtumise Pluutole.

Maria kõige tormilisemad aastad algasid 1991.aastal ja võtsid täistuuridel tegemised ette 1992 aasta kevadel. Iseseisva elu algus oli tormiline, lahutused, otsingud, armumised ja pettumused, seda kuni 2000 aastani. Sisuliselt veerand Saturni ringist. Sinna ajaperioodi mahtus esimene abielu, poja sünd, lahutus, teine abielu, pettumused,uus lahutus, lein, otsingud, komistused, valed otsused.

Uraani tütar otsis õnne ja kaaslast välisriikides aga ju tahtis taevas,et sellest midagi asja ei saaks.Ja Maria naases lapsepõlve koju. Taevapilt selline, Uraan naise Päikesel, Merkuur naise Mustal Kuul. Koduigatsusele viitab Erose ühendus Estoniaga. Naise nimeline asteroid tegi opositsiooni tagasituleku Neptuunile.Maria tagasituleku Marss tegi ühenduse nataali lõunasõlmega. Tagasituleku pärisnimeline asteroid tegi ühenduse naise nataali Kuuga. 

 

järgneb....

Kommentaare ei ole: