esmaspäev, 8. november 2021

Järveromantika

 

Naine ja järveromantika

Selle minu meelest huvitava armuloo rääkis mulle üks hea tuttav.Temale omakorda rääkisid seda asjaosalised ise. Nad lubasid seda lugu kirjeldada aga tingimusel,et eesnimesid ja isiklike nimeliste asteroidide nimetusi mitte avaldada. Samuti jätta ära mõnel puhul sodiaagi märkide nimetused ning veel mõned detailid, mis viitavad tegelike asjaosalistele. Naine oli kursis astroloogia põhitõdedega ja teadis ka asteroidide osast horoskoopides.

Lugu ise sai alguse mitukümmend aastat tagasi 1990-date keskel juulikuu lõpus. Lõuna-Eesti ühe maalilise järve kaldal. Ja sellel lool on aastaid hiljem järg, see on ka peamine põhjus, mis seda lugu kirja panema ajendas ja astroloogilise külje pealt kirjeldama pani. Eriliselt töötavad selles mõningad asteroidid. See on ka üks peamine põhjus miks lugu tähelepanu pälvis, asteroidid mu lemmikud!.

Eelugu ise järgmine. Kaks sõbrannat suvitas järve ääres. Vanust neil natuke üle kahekümne. Nagu eespool sai öeldud,et asjaosalised palusid anonüümsust ja seepärast nimesid ja teisi olulisi astroloogilisi andmeid ära ei too, piirdume varjunimedega ja üldise jutuga. See teeb lugemise keeruliseks aga peab siiski järgima lubatut tingimuste reeglit.

Peategelane on Uraani tütar, märgilt Veevalaja. Lihtsuse mõttes anname temale nimeks Maria. Sõbrannad päevitasid, kohvitasid, jalutasid ümbruskonnas, korjasid mustikaid, käisid järves end jahutamas, paadiga sõitmas. Õhtuti istuti lõkke ääres koos kohaliku talu peremehega, kelle heinaküünis sõbrannad said ööbida. Samas küünis ööbis ka üks mees, kes oli enne sõbrannasid sinna end sisse sättinud. Mees oli puhkusel, töötas ehitusel. Päeval käis ujumas, päevitas, varahommikul kala püüdmas. Mehe varjunimeks oleks Robert, päikesemärgi valitsejaks Merkuur.Täpsustuseks seda,et mees oli pereinimene, laste isa ja abikaasa naisele. Uraani tütar oli ka abielus, mehega, kes märgilt Marss, nimeks Aksel, elasid koos,ühise katuse all

Kuna blogi on astroloogiline siis märgin ära ka selle loo mõned peamised astroloogilised tegurid. Marial Kuu Lõvis Merkuur Veevalajas. Veenus Kaljukitses ja Marss Amburis. Robertil Kuu Kaaludes. Marss Neitsis. Naise ja mehe Marsid omavahel kvadratuuris. Loo mõlemad peategelased olid õhumärgi esindajad.

Õhtulõkke äärest saab alguse see lugu, mida siis koos mõningase astroloogilise seletusega edasi annan. Õhtuhämaruses, üksteisega suheldes, juttu puhudes, õlut ja siidrit mekkides tärkas kahe inimese vahel tuluke,mis tähistas vastastikuse sümpaatia sündi. Seda Maria ja Roberti vahel.Ja ei seganud ka see asjaolu,et neil oli teatud vanuse vahe. Meest võlus noorepoolse naise salapärane silmavaade, maagilisus, silmade suht harvaesinev värv, malbe hääl kummaline naeratus ja naist ümbritsev müstiline oreool. Naine rohkem ingli tüüpi esoteerliste kalduvusega küps hing. Mees rohkem praktilise laadiga, aga omas teatud annust ka salapära ning ei eitanud peenmaailma eksisteerimist. Mees natuke romantilise olemisega, kuid pessimismi sugemetega.

Naise salapärasuses on „süüdi“ tema sünnile eelnenud Päikesevarjustus, mis langes kokku asteroid Spiritiga. Müstilisust lisab päev pärast sündi toimunud Kuuvarjutus tema sünni lõunasõlmel ja tema sünni Päike asus sünnieelse Kuuvarjutuse kraadi lähedale, orb 3 kraadi.

Kokkulangevust naise ja mehe kaartides on olemas. Naise sünnieelne Päikesevarjutus kraad langeb kokku.mehe sünnieelse Päikese varjutuse kraadi ja kohaga. Naise sünnijärgse Päikesevarjutuse kraad langeb mehe põhjasõlme peale.

Nüüd lisanduvad loole taevased tegurid.Taeva tahe,et Marsi taga liigub Uraani tütre tegeliku nime kandev asteroid mis tema enda sünnikaardis asub VII majas olles opositsioonis tema Saturniga. Ja Roberti pärisnimeline asteroid asub Veevalajas. Tuluke süttis kui need kas pärisnimelist asteroidi tol õhtul üksteisele taevakaares lähenedes moodustasid ühise energeetilise paari. Nimelised asteroidid nende endi sünnikaartides omavahel olulist aspekti ei tee. Lõkkeõhtu Jupiter Amburist tegi trigooni Jäära Erosega. Tulemärkide impulss lisas hagu juurde, et südamelõke ikka tugevamini leegitseks ja põlema jääks.

Ajastu seis, Neptuunil koos Uraaniga Kaljukitses ühendus asteroid Pandoraga. See asjaolu mitmekümne aasta pärast kerkib uuesti esile. Laegas avatakse ja valla pääseb vana arm.Kontakt loodi tulevikus hetkel kui momendi AC tegi ühenduse Pandoraga.

Need pärisnime omavad kaks asteroidi mängivad edasises loos vägagi olulist rolli. Tuluke süttis kui armastuse planeet Veenus oli ühenduses planeet Merkuuriga Vähis. Ja see ühendus tegi vastassesu Uraan-Neptuuni ühendusega Kaljukitses.

Saatus oli tahtnud,et peale nimeliste omavahelist ühendust, oli juulikuu teisel dekaadil Must Kuul ühenduses Amori ja Karmaga. See pani pitseri lähiaastatel mehe ja naise omavahelise suhtele.

 

järgneb...

Kommentaare ei ole: