neljapäev, 4. veebruar 2021

Kaja Kallas ja valitsus

 

Mõtteid ja arvamusi uue valitsuse sünnist.

Uue valitsuse päevakaart on omajagu huvitav aga samas ka hoiatav, karm ja pingeline. Samas ka vastuoluline. Valitsuse horoskoobi valitsejaks on AC märk Jäär ja Marss. Planeet ise asub ühenduses Uraani ja Musta Kuuga Sõnnis horoskoobi 1. majas. Peaministrit selles kaardis esindab kas Päike, mis on poolkvadrtuuris Neptuuniga või MC.Pigem siiski MC. Päikese ainus harmooniline aspekt on sekstiil Chironiga, mis ise asub Jääras ja ühenduses AC-ga. MC valitseja märk on Kaljukits ja selle valitseja Saturn asub Veevalajas 11.majas ühenduses Päikesega. Marsi ja Saturni vahel kvadratuur, äkilise ja pingelise suhte näitaja.

MC on ühenduses Pholusega. See kentaur sümboliseerib maailmast eemaldumist, üksindusse minekut. Pholus assotseerub ka intellektuaalsusega, oskusega rääkida, vaielda. Kallase see suhtluse väljenduse soravus pole kõige paremal tasemel. Samas on Pholuse printsiipide seas ka mõtete täpsus, sihikindlus, ambitsioonikus. Pholus ühendab kahte äärmsust. Pholus hoiatab uraanlikke ootamatuste eest. Tema negatiivsus väljendub provotseerimises, konfliktide loomises, röökimises, ropendamises. Pholus isikutel on üsna sageli poliitilistel liidritel. Pholuse kvadratuur Chironiga viitab,et huumoriga on peaministril puudusi, nõrk kriitika taluvus. Jääb selline tunne,et liider räägib rohkem kui teeb.Kajal endal on Pholus 20 kraadi Kalades ja olulisi aspekte ei tee.MC ühendus Ixioniga kannab endas karmalist seost.

Võimul siis kaks erakonda. Kahtlust või hämmastust äratab asjaolu,et Reformierakond on vastand Keskerakonnale. Seda vähemasti maailmavaatelt kui mitte rohkem.Ühine on vassimise, pooltõdede ja keerutamise oskus. Reformierakonda kureerib Uraan ja Keskerakonda Neptuun. Nende omavaheline suhe on pookvadratuur.Alles üsna hiljuti ütles Kallas,et nemad küll Keskerkonnaga ühte paati ei istu kuna ühe pingi istub EKRE. Nüüd, kui seda EKREt pole, on nad koos paadis ja häda ei midagi aga kui kauaks.EKRE oli see õudus ja hirm, kas ikka oli? Oodati lihtsalt sobivamat aega, et võim haarata, seda nii maises kui taevases pildis. Hetkel ollakse näiliselt sõbrad aga on vana tõde,et poliitikas pole sõprusel kohta. On ainult võimu – ja ärihuvid. Kaks erinevat kivi head jahu ei jahvata. Arvan, et kaua see suhe ja koostöö pikalt ei kesta.Ei vea Riigikogu valimisteni välja.

Reformierakonna ebapopulaarsus osade inimeste silmis tulenes nende varasema valitsemise aja küünilisuses ja ülbuses.Hirmutati Venemaaga, et viimane kohe-kohe kallale tuleb. Seda peale Pronksiööd. Erakond pidas end ilmeksimatuks, teistega ei arvestatud, eirati opositsiooni. Ehk on nüüd õppust võetud ja inimlikumaks saadud. Isiklikult kahtlen.

Keskerakonna negatiivne suhtumine osade silmis tuleneb mitmest asjaolust. Esiteks ei öeldud lahti Edgar Savisaarest, kuigi kohus meest süüdi ei tunnistatud. Paljud ei usu siiamaani, et mees kui puhas prillikivi on.Kuidagi ei kipu uskuma,et mehel, kes suuri rahatähti hoiab raamatute vahel, et ta on aus ja raha seaduslikult saadud. Kogu loost jäi plekk  ikkagi külge ja seda igavesti. Teiseks ei tühistatud lepingut Ühtse Venemaaga. Väideti küll, et leping on külmutatud, seisab aga milleks siis teda vaja on kui ei toimi.Keskerakonna varasem onupoja poliitika ja korruptsioon arusaajat inimest nende pooldajaks ei tee.Venemaa lembus ka ei meeldinud paljudele ja nii eelistati teisi erakondi. Need olid mõned viited erakondade populaarsuse puudumises.

EKRE siunamise, materdamise, sõimamise, halvustamise juures unustatakse ära, et EKRE on ja oli teiste erakondade möödalaskmiste, pattude, vigade jms. tulemus.Nende programmis leiab ka häid ja riigile vajalikke eesmärkide plaane. Iseasi on liidrite väljaütlemised ja käitumine. Paljud ütlemised ja tegemised jätsid ikka tugevasti soovida paremat. Aga kui ikka poleks 17 aasta jooksul elu paremaks läinud poleks ka EKRE sündinud ja sellist toetust olnud nagu nad viimastel parlamendi valimistel said.Et keegi ei saaks mind süüdistada ühe või teise partei pooldamises, siis ütlen, et ma ei ole ühegi erakonna ega partei liige ega pooldaja. Eelistan Taevast „parteid“.


                                                            K.Kallase valitsus 26.01.2021

Selle valitsuse komistuskiviks kujuneb eelkõige tervisealased probleemid ja finants-majandus. Ega selles midagi uut ei ole. Varasematel valitsustel olid samad probleemid. Osa astrolooge kasutab Chironit ka majandusprobleemide uurimisel ja lahendamisel. Et Chiron on meditsiini ja tervisalaste küsimustega seotud on ammu teada. Vähem siis omistatakse Chironile majandusalased asjad.Veel saab parajaks proovikiviks suhete taastamine läänemaailmaga. Raskes seisus finantsasjad kui ikka nii on nagu kirjutatakse. Sellele viitab Pluuto, mis on ühenduses asteroid Money`ga ja Veenusega Kaljukitses horoskoobi 11. majas.   Maja on side parlamendi ja valitsuse vahel. Veenus valitseb ka 2.maja.

 

järgneb....

 

Kommentaare ei ole: