laupäev, 27. veebruar 2021

Kaja Kallas ja valitsus - 5

 

Viited, mis annavad aimu kuidas valitsus hakkab ja suhtleb välismaailmaga. Proovin seda teha nimeliste asteroidide kaasaabil.

Asteroid Russia asub valitsuse 1.majas ja on trigoonis Pluutoga ja Liega. Jätkub Eesti süüdistamine, valepropaganda levitamine. Masside ajupesu. Seda soosivad siis trigoonid, mis pole alati sõbralikud. Ka trigoon kannab endas negatevismi. Moskva on Jäära alguses ühenduses Agamemnoniga 12.maja lõpus.Moskva poolt militaristlik, vaenulik sõjalik suhtumine.

America on 12.majas trigoonis Kuu põhjasõlmega Kaksikutes. Seoses uue USA presidendi ametisse astumisega loodab valitsus ajada asja USA-ga varjatult ja püüab säilitada eelmisi omavahelisi kokkuleppeid, mis meile kasulikud. Põnev on asteroid Veritas (tõde) ühendus Americaga. Washingtonia 6.majas opositsioonis Neptuuniga. Teatud illusoorsed nägemused, mida Ameerika lubab. Kõik pole kuld mis hiilgab.

Bruxelles 1.majas ühenduses Uraaniga. EL pealinnast tulevad ootamatud käsud, uued seadused, eeskirjad. Ühendus Academiaga võiks tähendada Euroliidu eeskirjade pealesurumist akadeemilise hariduse ja teaduse valdkonnas. Asteroid opositsioonis Bellonaga viitab teatud vastuhakkamisele Euroliidu direktiividele.

Germania 7.majas ühenduses Cesarinaga Skorpionis. Valitsus Saksamaa lummuses, allumine Merkeli poliitika elluviimisele. Piirid lahti, superliberaalne suhtumine.

Ukraina 12.majas täpses ühenduses Kieviga Veevalajas. Jätkuvad varjatud tööjõu lepingute sõlmimine suviste põllutööde tarvis Eestis. Sellele viitab kaksikühenduse ühendus Merkuuriga. Sama teevad ka soomlased.

Belgica 8.majas ühenduses Kleopatraga ja Educationiga. Puudutab hariduse valdkonda. Siin võib tegu olla Belgiapoolse abi andmisega.

China 7.majas ühenduses Industriaga. Jätkuv Hiina surve nii meie kui teiste maade majandusele. Ühendus võib ka tähendada suuremat kaubavahetust või Hiina kapitali osatähtsuse tõusu meie majanduses.

Soumi Kalades 12.majas ühenduses Neptuuniga ja sekstiilis Veenusega. Helsinki Sõnnis 1.majas. trigoonis Pluutoga.

 

järgneb...

Kommentaare ei ole: