pühapäev, 14. veebruar 2021

Kaja Kallas ja valitsus - 3

 

Keskerakonna kosmogramm. Selles on Icarusel täpne opositsioon Lie`ga. Neptuunil ühendus Kuu põhjasõlmega Kaljukitses. Transiitne Päike-Saturn oli ületanud erakonna Saturn-Estonia ühenduse. Sisuliselt tuli Saturn oma kohale tagasi.Transiitne Neptuun tegi trigooni erakonna Pluutga Skorpionis. Transiitne Patria tegi ühenduse erakonna Neptuun-põhjasõlme ühendusele. Kallase valituse Kuu tegi opositsiooni erakonna Uraanile. Kuu põhjasõlm kvadratuuris erakonna Hidalgoga. Transiitne Bellona teeb ühenduse Icarus-Achillesega Skorpionis.


                                        Keskerakond 12.oktoober 1991

Erakonna naislüli on nõrk võitlemaks kõrgema koha pärast. Erandi teevad mõned üksikud liikmed, kes on suutnud tänu oma tugevale potensiaalile etteotsa saada. Näiteks Mailis Reps, Kadri Simson, Yana Toom, Marika Tuus-Laul jt. Aga Achillese ühendus Icarusega võib tähendada seda,et liigne lennuksus kõrvetab tiivad. Kukkumine päris valus! Jällegi sobiks näitena Reps.


                                    Reformierakond 13.november 1994

Reformierakond. Ka neil on Achillese ühendus Icarusega seda aga Kaljuktses. Kaardis Karmal ühendus Liega Veevalajas. Kuu põhjasõlmel ühendus Hidalgoga Skorpionis. Päike-Saturn tegid kvadratuuri erakonna Merkuur-Veenus ühendusele Skorpionis. Opositsiooni neile teeb Uraan Sõnnist.Transiitne Industria teeb ühenduse erakonna Hidalgole. Tähistab seda, et ees ootab heaolu eest võitlus tuuleveskitega.

Asteroide tuleb võtta tõsiselt, sellest palju räägitud. Ja seda üldiselt ka võetakse. Mõni lugeja on minu asteroidide lembusest tüdinud aga mõni vastupidi ootab midagi üldise planeetide kirjeldamise kõrval ka midagi soolakamat. Öeldaks, et saatan peitub detailides. Otsime need kurjamid ülesse. See ei tähenda, et kõik asteroidid oleksid kurjad ja kannavad negatiivset joont. Igas halavas on midagi head. Et sõnad paljalt sõnadeks ei jääks siis toon veel ära mitmete asteroidide olemasolu kaardis.

Kallase valitsuse horoskoobis Lucifer ühenduses Orcusega Neitsis 6.majas. Mõlemad taevakehad ei hiilga heatahtlikusega. Pealegi ollakse opositsioonis Nessuse ja Scientia ühendusega Kalades. Mis on pistmist siin teadusega ?. Nessusega selgem pilt, ihutakse hammast kaotatud võimu pärast.

Veenus on ühenduses Arawniga 11.majas ja kvadratuuris Erisega. See on sama mis Pluuto kvadratuur Erisega. Veenus valitseb kaardis DC Kaaludes. Üheks tüliõunaks saab raha ja veelkord raha. Opositsioon ütleb oma sõna kui Veenus transiidis hakkab tegema ühendusi Kallase valitsuse horoskoobis. Meil ja maailmas üldse praegu toimuv on lisaks muule Uraani ja Varuna kvadratuuri väljenduse tulemus.

Valitsuse lennukus, suured plaanid ja nägemused, edevus väljenduvad Icaruse kaasabil. Teisalt tuleb unistada suurelt. Asteroid ka ühenduses Kalevalaga Kaljukitses. Seda seostan meie rahva mütoloogias Kaleviga.Meie esivanemate esiisaga.

Pluuto ja Saturni vahel asub asteroid Moira, saatuse jumalanna. Seda rasket saatuse risti tuleb siis Kallase valitsusel kanda. Saturn annab suunised ja Pluuto peab need ellu viima.

Ranget poliitilist kurssi sümboliseeriv Fanatica 9.majas teeb ühenduse Kallase horoskoobis prenataalse Päikesevarjutuse kraadiga 23. Amburis (14.12.2020). Õigluse, korra kaitse kättemaksu ja tasu, distsipliini jumalanna Dike on Kaljukitses, lähenev ühendus Veenusega ja ühendus ka Utopia, Kalevala ja Icarusega. Kas viitab uue valitsuse planeeritud plaanide ehk koalisatsioonis kirjapandud täitmise võimatusele ?

Diplomaatiat sümboliseeriv Euneus null kraadi Jääras 12.majas ühenduses Agamemoniga. Kas tähendab jõulist diplomaatiat või siis lihtsalt aktiivset tegutsemist. Mõlemad variandid võimalikud. Samas Kalade viimases kraadis asub Midas, mis sümboliseerib ahnust. Diplomaatia, uhkuse, kõrksuse ja upsakuse ning ahnuse sümbioos.

Kui pikk saab olema valituse iga. Proovime seda näha kolme saatust sümboliseeriva moira abil. Klotho, eluea pikkuse voki ketraja asub 1 kraad Skorpionis 7.majas ühenduses Bellonaga. Ellujäämise nimel tuleb võidelda. Lachesis kui eluea määraja asub 12 kraadi Skorpionis ühenduses Hidalgoga. Võitlus tuuleveskitega. Vältimatust sümboliseerib Atropos, asub 26 kraadi Vähis 5.majas opositsioonis Pluutoga. Kardinaalse muutused aitavad ellu jääda juhul kui järgida tõelisi väärtusi ja need ka ellu viia. Raskeid aegu, piinu ja meeleheidet sümboliseerib Tantalus asudes ise 8 kraadi Kalades 12.majas. Asukohta järgi pole asi nii lootusetu kui algselt tundus. Tantalus teeb poolsekstiili Jupiteriga ja sekstiili Marsiga.

 

järgneb...

Kommentaare ei ole: