kolmapäev, 10. veebruar 2021

Kaja Kallas ja valitsus - 2

 

Valitsuse horoskoobi planeedid Päike-Saturn Veevalajas on kvadratuuris Marss-Uraan ühendusega Sõnnis 1.majas, lähedale jääb ka Must Kuu. Marss-Uraan ühendus sekstiilis Kuuga Vähis, see oleks toetav aspekt.Näitab rahva poolehoidu muutusele.Ükskõik milline muutus, peaasi, et muutus! Osale rahvast muidugi muutused on vastukarva, nemad tahavad,et kõik vanas voolus jätkuks. Nii, et valikute küsimus.  Neptuuni poolt on kaasa antud täpne kvadratuur Kuu sõlmedega. Põhjasõlme valitseja on Merkuur, mis ise asub Veevalajas, tal on seskvadratuur Kuuga Vähis. See aspekt tõotab pingelist suhtlemist massidega. Püüd asju ilustada, pehmendada. Lõunasõlme valitseja on Jupiter, mis ise asub Veevalajas ühenduses Päike-Saturniga. Jupiter kvadratuuris Uraaniga, see viitab poliitilisele avantüürile. Maailmavaatelised vaidlused, erinevused. Seaduste erinev tõlgendus.

Mitmed meie astroloogid täheldasid valitsuse horoskoopi vaadeldes 12.maja järgi,et tegelik valitsemine käib kulisside taga, tagatubades. Sellel viitab peale planeetide ka mitmete võimu sümboliseerivad asteroidid – Attila Veevalajas ühenduses Merkuuriga, Caesar Kalades ja Agamemnon Jääras ühenduses AC-ga.Kõik nad siis 12.majas. Veel nendivad nad,et 1.majas asuvad Marss, Uraan ja Must Kuu viitavad ülespuhutusele, enese ületähtsutamisele.

Marss-Uraan-Must Kuu kolmikühendus opositsioonis Bellona ja Hidalgo ühendusega. Kui planeetidel pole omavahelisi opositsioone siis see vastaseis võib viidata,et see võim uute korraliste valimisteni vastu ei pea. Vastased, opositsioon, teevad kõik, et nii juhtuks. Rahul pole ka need kauaaegsed veteran poliitikud, kes jäid valitsusest välja. Valitsuse kaardis esindab opositsiooni Vähi märk ja Kuu. Järeldan, et vastutöötamine praegusele valitsusele tuleb rahva hulgast ja seda naissoo poolt. Eelkõige nende naiste poolt, kes valitsusest välja jäid.  

Mida aga arvata sellest,et valitsuse Päike-Jupiter ühendusel on konjunktsioon Lilithiga! Mütoloogiast teame,et Lilith oli küllaltki salakaval, riukaid täis ja mitte just heatahtlik naine.Lilith sümboliseerib ka loomingulist varjukülge. Kas valitsemine on looming? Kuidas seda ühendust veel võiks tõlgendada? Kindlasti mitut moodi. Igal taevakehal on omad positiivsed ja negatiivsed väljundid.

Valitsuse kaardis on DC Kaaludes Veenuse valitseda. DC on opositsioon ja nende liider on IC Vähis. Valitsusest jäid välja EKRE, Isamaa ja Sotsiaaldemokraadid.Liidriteks siis Helme, Seeder ja Saar. Sotsiaaldemokraate kureerib Merkuur, mis asub valitsuse kaardis Veevalajas 12.majas ja on vähe aspekteeritud. Disharmooniline aspekt on Merkuuril seskvadratuur Kuuga ja poolsekstiil Veenusega.

Isamaad kureerib Kuu, asub Vähis, kvinkunks Saturniga. EKRE on Pluuto all, planeet ise Kaljukitses ühenduses Veenusega 11.majas. Peale ühenduse Pluutoga Veenusel muid aspekte ei ole.

Arvan, et Kallase valitust oli meile, ühiskonnale ja riigile vaja kui karmalist lahendust, osalise võlgnemise tasumine. Valitsuse Estonia kvadratuuris Karmaga.Estonia 2.maja tipus, viide riigi finantsasjadele, mis vajavad tegelemist kuna Estonia on pinges. Tema opositsioon Kleopatraga ka viide, aga millele? Ehk rahandusministri soole? Valitsuse horoskoobi AC ühendus Chironiga oleks kui viide,et Päikesevalitsus peab hakkama ravima riiki eelmise valitsuse vale ravi tagajärgi.

Astroloog Annemari arvab Kallase valitsemise kaarti vaadates nii....

Mul on seni jäänud mulje, et eneseimetlusele võiks pigem viidata Jupiteri kehvad seisud. Neptuuni ma esimeses majas seostaks pigem kompleksidega stiilis "äkki me ikka pole piisavalt head" ja kuna merkuur ka seal, siis pigem üritatakse võimalikult palju tegevusest kommunikeerida, et jumala pärast keegi ei peaks neid ebapiisavaks. 5. maja peaks olema minu teadmist mööda kindel maja ja kuu oli vähis (?) ehk siis kardinaalses märgis, seega strateegiat muutlikkuses just ei kahtlustaks. Ma pigem pakuks, et tahetakse kindlal sammul minna tagasi eelmise valitsuse eelsesse turvalisse seisu (just retoorika ja stabiilsuse mõttes). Võimas 12. maja kirjeldab üsna täpselt, mis seisus võimule saadi....tuldi ju hetkel, kui on käimas ülemaailmne võimas pandeemia (12. maja), vajadused kehtestada igasuguseid liikumispiiranguid (12. maja) ning ei saa eitada, et üks valitsusparteidest on seotud ka väga suuremahulise korruptsiooniskandaaliga (12. maja). Aga jällegi, ma olen ainult asjaarmastaja ning kindlasti on hoopis teisi vaateid, mis on tunduvalt asjatundlikumad……

Võimu, naiselikkust ja üldse naisprintsiipi esindvad asteroidid on moodustanud end gruppi. Aphrodite trigoonis Cesarinaga. Hera trigoonis Bellonaga.Veel tasub ära märkida Midase ja Achillese ühendust Kalade lõpukraadides. Midas sümboliseerib ahnust ja Achilles kõige haavatavamat kohta. Kaksikühendus opositsioonis Pandoraga!

Veel mainiks ära Merkuuri ühenduse Attilaga, Agamemnoni ühendus AC-ga ning Academia ühenduse Marss-Uraan ühendusega Sõnnis.See viitab valitsuse suuremale tähelepanule akadeemilise hariduse ja teaduse toetamisele. Või siis alternatiivsete esoteeriliste õpetuste mõningane tunnustamine??Sealhulgas ka astroloogia suurem lavale tulek.

Kallasel ei õnnestunud kevadel 2019 võimule pääseda. Ratas haaras ohjad oma kätte. Toimu see 8.märtsil ja päevaseis oli selline. Päikesel ühendus Neptuuniga Kalades kvadratuuris Jupiteriga Amburis. Karma ja Estonia koos Veevalajas. Must Kuu ühenduses Agamemnoniga Veevalajas. Kuu Jääras. Kallase jaoks sel päeval Päike tegi kvadratuuri tema Neptuunile. Ratase jaoks päeva Päikekoos siis Neptuuniga tegi trigooni tema Jupiter-Must Kuu ühendusele Vähis. Merkuur tegi ühenduse tema Kuu lõunasõlmele. Eks selles võimuhaaramise loos oli mängus nii sullerdamist, võltslubadused, alatused jne. OLi ju mängus Neptuun ja siis pole ime,et võimu karikas Ratase kätte tuli.

Ratas kaotas om positsiooni kui 26.jaanuari Päike tegi ühenduse tema nataali Junole. Esmapilgul tähtsusetu ühendus aga arvan,et on siiski oluline. Kuna siin lõi kaasa ka Lilith. Päeva Kuu Vähis tegi läheneva ühenduse Ratase Päikesele. Marss tegi trigooni tema Marsile Neitsis.Aspekt nagu ütleks,et mees sa oled palju tööd teinud nüüd void või pead troonilt lahkuma. Uraan tegi täpse ühenduse tema Karmaga Sõnnis.

2 kommentaari:

Steve ütles ...

Väga hea ja põhjalik ülevaade. Ühtib suuresti sellega, mida ise näen tulemas.

Ganesh ütles ...

/.../Ratas kaotas oma positsiooni kui 26.jaanuari Päike tegi ühenduse tema nataali Junole./.../.

Juno on üsna tihti konjunktsioonis mõne olulise taevakehaga, kui on perekondlik muutus. Antud juhul: Ratas kaotas oma poliitilise perekonna ning kuna transiitne Päike (oluline riigitegelane) tuli ühendusse, siis see võis olla peatse ehk uue peaministri surve (lähenev Päike -> Ratase enda Junole) Ratasele moodustamaks uut poliitperekonda, sunnitud muutus. Eks siin on kamaluga tegureid, kuid niipalju siis Junost. Asteroide ei saa alahinnata - kui on nimi, siis on olemas selle heliline väärtus, graafiline kujund (visuaalne nimekood) ning ka tõlgenduslik mõju (tähendus). Lihtsalt väike skript Juno suhtes.