neljapäev, 5. märts 2020

Viirus - 19


Asteroid Wuhan

Juba Wuhani avastamise kaart on huvitav. Ja kas üldse ongi ebahuvitavaid kaarte, ega vist. Wuhan (3206) avastati 13.11.1980.Nanking Hiinas. Wuhan 0 kraadi Kaksikutes R.Lisaks on 0 kraadi ka Hygiea. Päike 20.56 (keskpäev) Skorpionis. Sabiani sümbol Päikesele selles kraadis oleks “Sõdur ei allu käskudele” (valmisoleks seista silmitsi agressiivse ühiskonna autoritaarsetele mustritele vastuhakkamise tagajärgedega). Wuhani tiir ümber Päikese kestab 4.35 aastat.





Nankingi observatoorium kus avastati Wuhan on taevas avastamiskoha temanimeline  asteroid Nanking (2078).  Wuhani kaardis leiame selle 2 kraadi Amburis ühenduses Makahoniga. Asteroid Nanking 2078 (1975AD) avastati 12.jaanuaril 1975 Nankingis, Jangsu provintsi halduskeskuses.Tiir ümber Päikese kestab 3.64 aastat. Omamoodi huvitav see,et tulevikus toimuvate sündmuste tegelased Koronis, Fortuna ja van Albada figureerivad ka Nankingi avastamise kaardis. Fortunal ühendus Jupiteriga Kalades. Koronis täpses ühenduses van Albadaga Amburis. Kõige tagatipuks on see Koronis-van Albada ka täpses ühenduses Neptuuniga!



Merkuuril ühendus Fortunaga Skorpionis
Marsil ühendus Neptuuniga Amburis.
Jupiteril ühendus Saturniga Kaaludes.
Pluutol ühendus Musta Kuuga ja Asclepiusega ning Hippocratesega Kaaludes.
Wuhan poolkvinkunks põhjasõlmega

Fortuna on 2 kraadi Skorpionis ühenduses Merkuuriga.Linna nimelise asteroidi tuntusele aitas kaasa Varuna trigoon Veenusega Kaaludes. Koronis on 17 kraadi Kaljukitses. Nüüd siis liiguvad antud märgis Saturn, Jupiter ja Pluuto. Väiksematest tegelastest rääkimata.

Nessusel ühendus Aesculapia ja Ceresega Vähis. Märgiline on 1980-date aastate kahe kauge ühendus. Ixioni konjunktsioon Quaoariga Skorpionis. Ühendusele paneb oma pitseri Karma ühendus kahe kaugega ning kvadratuurne seis sõlmedega. Näiteks AIDS-i olemasolust teatati 5.juunil 1981.a.San Franciscos kui Päike tegi ühenduse Varunaga Kaksikutes ning ühendus ka Californiaga! Ixion - Quaoar oli ühenduses Musta Kuuga Skorpionis.Kuu oli sisenenud Lõvisse ja põhjasõlmel ühendus Aesculapiaga Lõvis. Veel üks kummaline seis, asteroidil China on ühendus põhjasõlmega Lõvis. On see juhus või …..

järgneb...

Kommentaare ei ole: