pühapäev, 8. märts 2020

Viirus 19 - 3


Saturn-Pluuto ühendus

Massiline haigestumine on ka Saturni ja Pluuto ühenduse tagajärg.Selle ühenduse vilju saame edaspidi tunda vähemasti 33-35 aastat. Sarnaselt nagu oleme Uraani ja Pluuto kvadratuur mõjude all, mis kestis mitmeid aastaid ja tulemuseks järgnesid geopoliitilised muutused. Praegune ühendus viitab samuti poliitilistele võimuvõitlemistele, kaubandusturu allutamisele, struktuuride ümbermängimine. Aga mitte ainult. Täpne ühendus toimus 13.jaanuaril 2020. Kell 0:58, koordinaadid Wuhani järgi. Kaardis on viide,et Hiina ilmub maailmapildis areenile millegi tavatuga. Asteroid China teeb täpse 165 kraadise aspekti sellele ühendusele.Kuri täht Algol VIII maja tipus Sõnnis.

Saturn on pea alati mängus kui puhkeb suurem epideemia või pandeemia. Hispaania gripist andis märku Saturni ja Neptuuni ühendus Lõvis. Ebola puhangu alguse (1976) pilt selline, et Saturn olles ühenduses Hygiega Lõvis tegi trigooni Neptuunile Amburis. Uuesti puhkes Ebola “õitsele” 2013. Saturn trigoonis Jupiteriga. AIDS (1981) Saturn ühenduses Jupiteriga Kaaludes. Seakatk (2014) Saturn kvinkunksis Uraaniga. 

Sars (2002), Saturn trigoonis Uraaniga. Veel on olnud Linnugripp, Zika virus ning erinevad gripihaiguste vormid. Vaadake nende kaarte, kus Saturn asus ja mida tegi. Teine tegija on Neptuun, tema varjatud ja salapärased ilmingud osalevad samuti viirusega seotud puhangutes. Usun, et mingi kauge, kas nimetu või ka nime kandja,  taevakeha “vastutab”planeedil Maa viiruslike nähtuste kaasarääkimises. Milline ????

Asteroididest pean oluliseks Aesculapia 0 kraadi Kaksikutes asumist, sama kraadis ja märgis asus Wuhan tema avastamise ajal. Lähedale jääb ka Hygiea Sõnni lõpus. Kurjakuulutavaks teeb asjaolu, et sealsamas asub kuri täht Algol (26.27 tau). Kinnistähel on ka ühendus Sedna ja Hygieaga, mis juba iseenesest märkimisväärt seis. Van Albadal ühendus Erisega, kuna van sümboliseeris oma aastaarvuga eelmist aastat, siis aasta oligi üks suur riidude ja konfliktide aasta.


Selle Saturn_Pluuto ühendusega seoses viidatakse sageli aastale 1284 kui 20.detsembril kell 01:45 toimus Kaljukitses Saturn_Pluuto ühendus. Sellega toonitatakse Kaljukitse tugevat väljendust ja võrreldakse praeguse aja seisudega Kaljukitses. Uraan MC-l Vähis. Siis oli Kaljukits planeetidest üleküllastunud – põhjasõlm, Päike, Jupiter, Marss, Veenus, Merkuur, Saturn ja Pluuto.

Saturn/Pluuto kaart. Ühendust võiks ka nii tõlgendada, et inimmassidel (Pluuto) on piiratud, kitsendatud tegutsemise võimalused (Saturn). Varunal ühendus Chinaga, kuis muidu, Hiinast räägib terve maailm. Saavad riiki tundma ka need, kes varem ei teadnud maast suurt midagi. Kui võtta aastaarvust 2019 esimesed kaks numbrit (20) siis selle numbri all on taevane vaste Massalia (Prantsusmaa linna Marseille ajalooline nimi), asub 19 kraadi Kaljukitses ühenduses Päikesega. On see lihtsalt kokkusattumus või mis?

Numbri 2020 all on asteroid Ukko, meie põhjanaabrite mütoloogia tegelane. Asub 28 kraadi Neitsis ja täpses opositsioonis Musta Kuuga. Number 158 on Koronis (sobiks ehk koroona viirust tähistama?) asub 17 kraadi Veevalajas ja täpses opositsioonis Kuuga.Wuhani avastamise koha Nanking asteroid on ühenduses Hippocratesega Skorpionis.

Nanking avastamise kaardis on Nanking opositsioonis Wuhaniga. Täpses kvinkunksis on Aesculapia ja Asclepius.Avastamise Päike ja Kuu Kaljukitses. Nüüd seal teevad ühendusi, aktiveerivad transiitsed planeedis eesotsas Jupiteri, Saturni ja Pluutoga. Wuhani avastamise kaardis on Kaljukitses ainult Kuu ja Koronis.
Wuhan, Nanking ja meditsiinilised asteroidid on kuidagi erinevatele aegadele vaatamata omavahel põimunud. Järgnevates kaartides tuleb sellel asjal silm peal hoida.

järgneb....

Kommentaare ei ole: