kolmapäev, 11. märts 2020

Viirus 19 - 4


Astroloog Peeter T kasutab palju sündmuste lahtimuukimisel varasemaid planeetide ühendusi. Tema toob ära järgmist. Viimane Päike-Algol ühendus toimus 17.mail 2019.kell 14.53 (02.23 pm). Omaltpoolt lisasin juurde meditsiini asteroidid. Sellel Päike-Algol ühendusel on omakorda ühendus Chinaga (orb 0.26)! Ja tagatipuks asub seal ka Aesculapia ning Alekto! Marss MC-l. Jupiter IC-l. Neptuunil ühendus Karmaga. Pluutol ühendus Koronisega. Wuhanil ühendus Fortunaga. Karmal ühendus Makahoniga.



2020 aasta Päikese ja Algoli ühendus tuleb 16.mail. Kaart tehtud Pekingi kohale ütleb, et Päikesel on ühendus Sednaga, Merkuuril ühendus Karmaga, Saturnil ühendus Wuhaniga, Alektol ühendus põhjasõlmega. IC-l Must Kuu Jääras. Vägagi oluliseks tuleb lugeda Kuu ühendus Neptuuniga, ühendus kvadratuuris Veenuse ja Hygieaga Kaksikutes. Kalade Kuu viitab, et ei saada veel viirust kontrolli alla. Infot palju, oska ainult lugeda ja järeldusi teha.


Viimast Päikese-Neptuun ühendust, mis toimus 7.märtsil 2019 08:59 Wuhan, võiks lugeda kui ülemaailmset (Päike) nakkuse (Neptuun) levikut. Kuu Kalades kvadratuuris Jupiteriga Amburis VIII majas. Ehk siis massid (Kuu) on nakatanud (Kalad), mis viib (ülemaailmsele) Ambur, levikule, mis on seotud paljude surmadega (VIII maja): Peetri arvamuse/seletuse tekst.

Läheme veel ajas tagasi. Neptuun oli pinge all ka 2.mail 2019 kui Uraan tegi Neptuunile poolkvadratuuri. Neptuun oli ühenduses Pekingiga, Uraan Hygeiaga Sõnnis.Marss ühenduses Panaceaga (ravimine) Kaksikutes.Ehk ühendus viitab sellele, et tekib vajadus kiirele ravitsemisele või siis viiruse kiirele levikule. Chinal ühendus Aesculapiaga. Hygieal ühendus Uraaniga. Pekingil ühendus Neptuuniga. Merkuuril opositsioon Asclepiusega.

Saab veelgi rohkem ajas tagasi minna,et näha Neptuuni olemust ja tegemisi. Saturn-Neptuuni opositsioon 25.juunil 2007.Pluuto MC-l Amburis opositsioonis Päikesega. Chinal ühendus Hygieaga Jääras. Marsil ühendus Aesculapiaga Jäär/Sõnn piiril. Karmal ühendus Asclepiusega Sõnnis. Wuhan kvadratuuris Saturniga.

Olulist infot annab Hiina riigikaart (1.10.1949. 15:15 Peking). Saab kaardiga siduda erinevate aegade sündmusi, vaadata mida teevad transiidid ja progressioonid.Aluskaardile saab lisada transiite, progressioone, teha varjutuse kaarate ja palju muid meetodeid kasutades.Kõik nad annavad mingi pildi olnust ja viitavad ka tulevikule.
Järgmises osas uurime lähiaega ja võimalikke prognoose.

järgneb

Kommentaare ei ole: