teisipäev, 17. märts 2020

Viirus 19 - 6


Ametlikult teatati, et esimene inimene haigestus 17.novembril 2019. Päikesel seskvadratuur põhjasõlmega ja opositsioon Sednaga. Kuu Vähis.

Päikesel ühendus Cetoga Skorpionis
Merkuuril ühendus Typhonega Skorpionis
Kuul opositsioon Pluuto, Arawn ja Saturniga.
Saturnil ühendus Asclepiusega Kaljukitses
Jupiteril opositsioon Pandoraga.

Marsil opositsioon Uraaniga
Chironil täpne opositsioon DNA`ga
Marsil ühendus Zhulongiga
Chironil ühendus Salaciaga Jääras



Paljuütlev on Pandora vastasseis Jupiteriga. Samuti DNA vastasseis Chironiga.
Kui siia lisada veel nii öelda kurjad, surma, leina, matust sümboliseerivad asteroidid, siis pilt on üsna sünge. Kasutan umbes 25 surm/lein printsiipidega taevakeha. Kõiki siia nüüd ritta panna pole vast mõtet aga iseloomulikumad ja põnevamad oleksid:

Kuul ühendus Gravesiga Vähis
Neptuunil ühendus Karmaga
Luciferil ühendus põhjasõlmega ja Church`ga Vähis

Jupiteril ühendus Lilithi (asteroid) ja Rip`ga Amburis
Saturnil täpne ühendus Apophisega  Kaljukitses
Hylonomel ühendus Asclepiusega Kaljukitses

Skorpioni alguses koos kooslus – Desdemona, Chimaera, Tisiphone, Memnon ja Merkuur. Lisame juurde ka kauged – Rhadamanthus, Zhulong ja Typhon. Saame küllaltki karmi mustriga pildi.

Seoses viirusega tõi astroloog Heie Tuli välja järgneva tähelepaneku. …….Salacia ja Logose vastasseisud on igaaastased. Hetkel (13.03.2020) on nad jõudnud Jäära - Kaalude teljele. Ja Salacial ( nime saanud Neptuuni naise järgi) on ühendus nii Chironi kui Musta Kuuga. Logos liigub Kaaludes. Nende vastasseisud toimuvad 2 korda aastas ja on meie elujaoks nn igikestvad, toimivad vähemalt kuni aastani 2099.

Selle aasta täpsed ühendused toimuvad 21.mai ja 2. august. 5.42 ja 5.58 Jäära- Kaalude teljel. Kus asub oma sünnikaardis asteroid Logos ja kuidas Logose energiat kasutab ? Salacia on selles osas huvitav, et kui Neptuuni energia avab kogu maailma ookeanina ja sulatab üheks terveks eluks, kus pole mingeid müüre ja seinasid, siis Salacia teeb seda sissepoole ehk siis hoiab lahti avarust ja mõõtmatut ruumi, mis on suunaga kõige kõige kõige väiksemate kehastunud kehadega teadvuste maailma. Kui Neptuuni mõjul saab nägemusi kirjeldada, nähtavaks tuua, sõnastada, siis Salacia teeb nägemused vaikseks , sügavaks, mõõtmatult mittekirjeldatavaks, mida enam otsid sõnu, seda sügavamale "vajud", ainus toetuspunkt endasolev Mina olen Mina.

Sõnnis 8 kraadi asub transneptuun Albion, mis on ühenduses nimetu 2001 UR 163-ga. UR 163 sümboliseerib esmakordsust. Viirus 19 on küll sarnane SARSIGA aga ikkagi on ta esmakordne, uudne. Vähemasti meie teada. UR 163 printsiipide hulka kuulub natsionaalne koloriit, esindab etnilist kogukonda. Omab uraanlikke omadusi – solidaarsus, vendlus. Albioni seostatakse küll Inglismaaga. Tema osa praegustes sündmustes tuleb veel leida. Kindlasti oli ta mängus Brexiti saagas. See eraldi teema ja juba olnud asi.



Arvan, et ka kauged Haumea ja Teharonhiawako on kuidagi seotud viiruse olemasolu ja levikuga. Teharonhiawako on ühenduses Neptuuniga ja Haumea tegevuse lülitas sisse Marss. Nad on küll sagel hästi näha Ameerika asjades ning Vaikse ookeani regiooni sündmustes aga ülemaailmsed asjad ei jää neist puutumata. Neptuun on ka bioloogiline relv. Ühendus Teharonhiawakoga viitaks nagu sellele, et maakera selles regioonis, mida esindab nii Teharonhiawako kui Makemake, on viiruse sünnikoduks.

Kuul on ühendus 1999 TD 10-ga. Selle transneptuuni printsiipide hulka kuulub ebastabiilsus, hullus, toksilisus, paanika. Kuu, tehes ühenduse, käivitas siis need omadused kaasates ka need taevakehad, millega Kuu aspektides oli.
Must Kuu täpses ühenduses Borasisiga. Oma printsiibilt “Kõige õiglasem” transneptuun Rhadamanthus täpses ühenduses Zhualongiga. Maailma õiglus süütas tõrviku. Logos-Salacia omavahelisse suhtlusesse lülitus ka Makemake, olles konjunktsioonis Logosega. 

Neid kaugeid tuleb tahes tahtmata arvestada ja jälgida. Nemad loovad fooni tulevase sündmuste tekkeks ja ilmnemiseks. Võtta tuleks peamised ja need, milled printsiibid kattuvad sündmusega. Valik tuleb muidugi teha, sest juba neid nimelisi kaugeid on üksjagu.Vähesel määral kasutan ka nimetuid, näiteks 1996 TL 66 (15874), 1996 TO 66 (19308). Transneptuunide liikumine taevas ja sidemed teistega määravad paljuski ära, mis siin maamunal toimub. Sellepärast ma neid kasutan ja arvestan.

järgneb...

Kommentaare ei ole: