reede, 4. märts 2016

Aasta 2016 - 12



Varjutused

9.märtsil kell 01.56 (UT) on Päiksevarjutus 18.56 Kalades. Varjutusest osalevad veel seal asuvad Merkuur, Neptuun, Chiron, Valge Kuu ja Lõunasõlm. Varjutus on suurel määral seotud vaimse sfääriga. Ta võib osutuda katolisaatoriks, mis aitab avada saladusi, intriige ja muid sarnaseid momente. Valge Kuu aitab tuua päevavalgele pettusi. Varjutuse vastas on Jupiter ja Põhjasõlm, mille kaasabil ilmnevad tõelised tõekriteeriumid. Nad aitavad kaasa sündmuste praktlise analüüsi tegemist. Kuna varjutus veemärgis, siis võivad ilmneda võimalikud suurüleujutused ja muud veemaailmaga seotu. Kõige enam mõjub varjutus Kalasid. Varjutuse ajal võib tunda nõrkust, unisust, meeleolu muutusi. Oht on mürgitusteks. Seepärast soovitus mitte tarvitada keemilisi preparaate, alkoholi. Ei tasu end haletseda, säilitada reaalsus. Kui see pole võimalik, siis teadke, et see läheb varsti ruttu üle. Päikesevarjutus on ühtasi ka meie mõistuse varjutus. Lülitub välja meie ratsionaalne mõtlemine. Varjutuse ajal on inimesel kalduvus teha mõistusevastaseid tegusid.

Varjutus on oluline riikidele ja regioonidele – Israel, Palestiina, Egiptus, Portugal, Korea, Sri Lanka, Soome, India, Malta, Rumeenia, Venetsuela, Nepal, Austraalia, Indoneesia, USA. Regioonidest Kamtshatka, Sahhalin ja Primorje. 

Mida on oodata varjutuselt. Jätkuvad majanduslikud keerukused, pettused, provokatsioonid. Segadus nafta ja gaasi hindades. Võimalik, et päevavalgele tulevad suured paljastused, konfliktid ja skandaalid, mis seotud pettustega, suurte finantsriskidega, eksitustega, moonutatud informatsioon. Varjutuse ajal vastu võetud otsused võivad osutuda valedeks. Varjutuse kraad on pinges, opositsioon Jupiteriga ja kvadratuur Saturniga. See juhib tähelepanule, et Neitsi-Kalad ja Kaksikud-Ambur märgi isikutel tuleb olla rohkem tähelepanelik, mitte sattuda illusioonide küüsi. Peab end kokku võtma, et mitte olla ajameelne, hoiduda avantüüridest.

Varjutus Kalades võib olla eelteateks kellegi tuntud isiku enneaegseks surmaks. Kalade varjutusega võib kergesti kaasneda looduskatastroofid, mis seotud veestiihijaga (tsunami, orkaan, üleujutus, anomaalsed sademed). Samas varjutus Kalades annab lootust, et armastus päästab maailma. Et inimkonnal jätkub mõistust ja tarkust mõista kuivõrd haavatav on meie planeet.

23.märtsil kell 11.48 (UT) on Kuuvarjutus 3.17 Kaaludes. Märgis asub ka Must Kuu, see võib tekitada olukorra, et enneaegselt katkevad poliitilised riiklikud läbirääkimised. Rühmitustel ja inimestel endil tuleb tähelepanelikumalt suhtuda omavahelistesse suhetesse, hoiduma kergelt tekkivatesse konfliktidesse sattumist, täitma võetud kohustused. Päike ja Merkuur Jääras võivad kergelt provotseerida konfliktseid olukordi. Enim mõjub Jäära ja Kaalude märkide all sündinuid. Samuti Kaljukitsed ja Jäärad. Väheneb enesekontroll, tähelepanu on rohkem hajutatud.  Tekib tahtmine kedagi allutada oma soovidele. Pinge all on närvisüsteem, esineb peavalusid, suurem on neerude tundlikus. Soovitav on vältida pingesuhete klaarimist, see pole selleks parim aeg. Hea pole sõlmida abielu ja pidada pulmi. Varjutus blokeerib alateadvuslikud instinktid. Need võivad võtta kontrolli inimese üle. Kerged on tulema foobiad ja hirmud. Tähtsale kohale tulevad partnersuhted. Suurt rolli mängib diplomaatia. Sel ajal sõlmitud kokkulepped, seadused võivad olla üliolulised kogu maailmale. On risk, et mõningad kokkuleppeid ignoreeritakse.
Varjutus puudutab riike ja regioone – Süüria, Saudi Araabia, Hiina, Prantsusmaa, Inglismaa, Venetsueela, Moldaavia, Slovakkia, Austria, Kreeka, Monako, USA, Austraalia. Regioonidest – Ida-Siber, Sahhalin, Kamtshatka, Arktika ja Antarktika.

1.septembril kell 9.08. Päiksevarjutus 9.21 Neitsis. Taevane muster küllaltki pingeline. Varjutuse teljele on T- kvadratuur, Marsil ühendus Saturniga  Amburis. See võib olla aiendiks, et maailmas olukord järsult pingestub, seda religioossel, etnilisel ja riikidevahelisel üksteise mittemõistmise tasandil. Rikutakse või öeldakse lahti varem kokkulepitud asjadest või seadustest. Varjutus nõuab, et minnakse üle ausate, konkreetsete, täpsete, selgete kokkulepeteni. Enim mõju on tunda Neitsi märkide isikutel. Võimalik on suurem närvilisus, ärrituvus, detailides norimine, kapriissus.

16.septemberil kell 18.55 Kuuvarjutus 24.20 Kalades. Neitsid ja Kalad kõige enam mõju all. Üldiselt paljudel Päikesevarjutus tekitab häireid tervisega, eriti südame-vereringe häiretes. Seepärast sel ajal ei maksa ette võtta operatsioone ja tuleb vähendada oma tegevuskoormust. Päikesevarjutuse mõju on rohkem tunda keha füüsilisel tasandil. Kuuvarjutus mõjub rohkem psüühhilisel ja emotsionaalsel tasandil.

Kommentaare ei ole: