esmaspäev, 29. veebruar 2016

Aasta 2016 - 11



Müstik Neptuun

Neptuun Kalades. Soosib vaimse taseme arengut. Võimalik, et loobutakse mõnest iganenud maailmavaatest. Suureneb üldine religiooni osa maailmas. Esiplaanile kerkivad need probleemid ja kitsaskohad, mis seotud Kalade omaduste ja Neptuuni printsiipidega. Neptuuni alla käivad ka desinformatsioon, kahepalgelisus, sulid, eksiarvamused, idealism, reeturlus, intriigid, teesklus, raskemeelsus jm. Need ja paljud teise printsiibid väljenduvad Neptuuni aspektidega erinevates olukordades ja sündmustes. Aina tähtsamaks muutub mageda vee ja meditsiiniline valdkond.  Negatiivsena neist märgiks ära narkootikumid, viirused, epideemia puhangud, nafta- ja keemia tööstuse ohtlikus. Aasta viimasel päeval on Neptuun 9 kraadi Kalades.

Allilma Pluuto

Pluuto Kaljukitses. Soodustab võimsalt poliitilisi muutusi. Parimal juhul Pluuto kaasabil muutuvad poliitilised kitsaskohad. Halvimal juhul annab tõuke suurte siseriiklike ja rahvusvaheliste konfliktide tekkeks. Pluuto printsiipide hulka kuuluvad ka lasteröövid, väljapressimine, genotsiid, gigantomaania, jõhkrus, lõksud, kloonimine, massimõrvad, vägivald, hirm, kohtuotsused jm. Lähiajalugu on näidanud, et maailma katel ohtlikult podiseb ja on oht üle keeda. Mis siis viga, kui saaks konkreetselt ja täpselt ette öelda, mis ja millal juhtub. Siis oleks vast mitmed negatiivsed asjad olematud olnud, sest inimkonda on ette hoiatatud ja ta on mingil määral valmis, teab mille vastu ja kuidas võidelda. Kahjuks on see sisuliselt võimatu, sest paljudes otsustes on inimestel vaba valik ettearvamatu. Aasta viimasel päeval on Pluuto 16 kraadi Kaljukitses.


Ahvatleja Must Kuu
Must Kuu kuni 22.maini asub Kaaludes. Kaaludes liikudes on Mustal Kuul sõnum, tuleb olla ja teha väga selgeid otsuseid, valides kas hea või kurja tee vahel. Ei tohi omada segaseid moraali-eetika alaseid tõdemusi, olla korraga kahel erineval positsioonil. Eriti aus peab olema igasugustes läbirääkimistes, ei tohi reeta ega taganeda võetud kohustustest. Seda nii üksikinimese tasandil kui ka riiklikul. Must Kuu Kaaludes võib moonutada seadusi, võib ette tulla valesüüdistusi, näidis kohtulikke protsesse, mille tagajärjel kannatavad ausad inimesed. Veel võib esineda sagedamini manipuleerimine tõega, õigluse ja aususega. 

Esimesel aastapoolel tuleb hoida häid sidemeid perekonnaga, püüda mitte lõhkuda partnersuhteid, sest need pannakse proovile. 22.mail Must Kuu siseneb Skorpionisse. Siin on ta eksalteeritud ja seotud inimhinge kõige mustemate ja tumedate ilmingutega. Skorpioni Must Kuu võib aktiveerida kriminaalse elemendi tegude hoogustumist, sealhulgas ka seksuaalsete kuridegude osa. Üks raskemaid perioode on 12-21 oktoober, kui Must Kuu on 17-s Skorpioni kraadis. See on tema enda eksalteerituse kraad. Skorpioni ajal aktiveerub igasugune maagia, vampirism. Sellega tegelemine on siis ohtlik ja võib kaasa tuua ettearvamatuid sündmusi või tulemusi. Must Kuu on provokaator, mis keerab paljud asjad peapeale. Aasta viimasel päeval on Must Kuu 24 kraadi Skorpionis.

Kaitseingel Valge Kuu

Valge Kuu on kuni 16.aprillini Kalades. Sel ajal aitab ta kaasa usu kinnistumisele ja soosib omandada vaimne orientatsiooni. Valge Kuu aitab tõelistel sensitiividel, tervendajatel nende tegevuses. Jäära märki sisenedes aitab kaasa tõelistel oma ala tippudel, liidritel esile tulla. Reaalsemaks muutub võimalus lõpetada sõjalised konfliktid. Septembri lõpus ja oktoobri algul on Valgel Kuul ühendus Uraaniga, annab võimaluse teha poliitikas läbimurre. Areenile võib tulla uus vabastaja-liider. Temast saab progressiivsete reformide alusepanija. 15.novembril Valge Kuu siseneb Sõnni, selles märgis ta soodustab materiaalsuse rahuldamist, heledekäelisust. Aitab kaasa tõkete kõrvaldamist, mis segavad heaolu arengut. Maailma majandus aasta lõpus võib teha pöörde suuremale tõusule. Eelkõige seda materiaalsete väärtuste ümberhindamise kaudu. Aasta viimasel päeval on Valge Kuu 6 kraadi Sõnnis.
Sõlmed liiguvad Neitsi Kalade teljel. Aasta viimasel päeva on Põhjasõlm 4 kraadi Neitsis. Kuu aasta viimasel päeval liigub Veevalajas.

järgneb....

Kommentaare ei ole: