teisipäev, 23. veebruar 2016

Aasta 2016 - 10



Mässaja Uraan

Uraan Jääras liikudes tõi ja toob veelgi kaasa kõikvõimalikke poliitilisi vapustusi, ettearvamatuid sõjalisi konflikte. Samuti loodus- ja tehnogeenseid õnnetusi, mida ei osatud ei varem ega osata ka tulevikus ette näha. Uraan Jääras soodustab vabadusvõitlust, mässamist. Seda igal tasandil, nii isiklikus kui globaal-poliitilises. Teisalt Uraani mõjul tehakse uusi tehnogeenseid avastusi, edasi areneb alternatiivne energia kasutamine, seda praeguse nafta-gaasi kasutamise asemel. Uraani printsiibi alla käivad ka anarhia, avantürism, seadusetus, boikott, äkkviha, streigid, pagendus, põgenemine, lahutused jm. Aasta viimasel päeval on Uraan 20 kraadi Jääras. 2018 siirdub Uraan Sõnni märki, see muudab praegust tootmisfääri ja suunab tehnoloogia kasutamise uuele tasandile. Neil aegadel, kui Uraan asus maamärkides, toimusid kõige suuremad fundamentaalsed muutused. Koperniku väide, et Maa tiirleb ümber Päikese; Einsteini üldrelatiivsus teooria; autotööstuse tekkimine. Uraan Kaljukitses pani aluse praegusele IT igakülgsele arengule.

Kevadel ja suvel on Uraanil ühendus Erisega. Planeet ilmutab end eriti siis, kui mõni planeet temaga on ühenduses ja enamasti on need seotud katastroofidega. 26.04.1986 – Tshernobõli tuumajaamakatastroof  Erise konj. Merkuuriga Jääras. 7.04.1989 – Barentsi meres hukkus NL allveelaev“Komsomolets”,hukk.41in.Erise konj. PäikesegaJääras

8.04.1990 – toimus tulekahju praamlaeval “Skandinavian Star”, hukk. 158 in. Erise konj. Päikesega Jääras. Samas on mitmed olulised sündmused toimunud Erise ja Päikese ühendusega, mida saab igati positiivseteks lugeda. 6.04.1896 – Ateenas avati esimesed kaasaegsed olümpiamängud Erise konj. Veenuse ja musta Kuuga Kalades.

Minu arvates on huvitav ja hästi ilmekas, et Olympial on väga täpne konj. Erisega ja Olympiadal täpne konj. Chaosega Veevalajas, kusjuures 5 kraadi kaugusel on Athene. Siit saab välja lugeda igati taevase soosingu unustatud vana uuesti elluäratamise. Suurejoonelisuse ja uue algatusele andsid omapoolse heatahte energia Jupiteri ning Quaoari ühendus Vähk/Lõvi märkide piiril.

31.03.1943 – esietendus Rodgersi ja Hammersteini muusikal Oklahoma, Erise konj. Päikesega Jääras. 4.04.1975 – Bill Gates asutab Albuquerques firma Microsoft, Erise konj. Päikesega Jääras, mis kvad. Saturniga Vähis, Marsi konj. Damoclesega Veevalajas, Merkuuri konj. Jupiteriga Jääras, nende kahe ühendus siis viitab millegi uue ja suure algatuse tekkimisele. Ja seda on nüüdseks interneti levik ka näidanud.
Transiitne Damocles oli USA nataalkaardis kraadi pealt oma sünnikohale jõudnud. Internet on peamiselt ülemaailmne suhtlusvahend ja siin Merkuur on omal kohal. Vähese osalusega on aga mängus Uraan, mis teeb ainult Merkuurile kvinkunksi. Oluline on vast seegi, et Chiron, kui võti kõrgemate planeetide juurde pääsemiseks, on ühenduses Chaosega Jääras. 12.04.1992 – Pariisis avati ametlikult disneymaailma “EuroDisney”, Erise konj. Päikesega Jääras. 14.04.2003 – teadlased teatsid, et 99% DNA-st on läbi uuritud, Erise konj. Päikesega Jääras. 

Erise ja Päikese ühendusega on sündinud mitmed kuulsused. 19.03.1924 – Evald Aavik, näitleja ja Olga Bruns, arhitekt, Erise konj. Päiksega Kalades. 29.03.1958 – Anu Lamp, näitleja, Erise konj. Päikese ja Chaosega Jääras. 4.04.1969 – Ene-Liis Semper, kunstiinstalaator, Erise konj. Päikese ja Merkuuriga Jääras.

30.03.1945 – Eric Clapton, briti muusik, Erise konj. Päikesega Jääras, Merkuuri konj. Varunaga Jääras, Chironi konj. Quaoariga Neitsi/Kaalud. 25.03.1947 – Elton John, briti laulja ja muusik, kaks päeva hiljem ameerika ajakirjanik ja kolumnist Walt Mossberg, Erise konj. Päikesega Jääras. 30.03.1968 – Celine Dion, Kanada laulja, Erise konj. Päikesega Jääras, Merkuuri konj. Veenusega Kalades, Marsi konj. Sednaga Sõnnis, Saturni konj. Chaosega Jääras

27.03.1970 – Mariah Carrey, ameerika laulja ja Iraani printsess Leila Pahlavi, Erise konj. Päikese ja Merkuuriga Jääras, Jupiteri konj. Quaoari ja Ixioniga Skorpionis. Nagu näidetest näha on planeedil mõlemad toimed. Pole nii, et planeet oleks üdini halb või ainult hea. Ja aprilli teisel nädalal jõuab Päike Erisega kokku. Oodata nii head kui võimalik, et ka midagi ebameeldivat.

järgneb....

Kommentaare ei ole: