teisipäev, 10. juuni 2014

Võimu ja väega naised - 9




Katariina II (Catherine) sündis Saksamaal Stettinis (14.32 E 53.25 N) 2. 05.1729. aastal 02:30 öösel. Peamised seisud sellised:

Päike 11 tau konj. Marsiga 7 + Atlantisega 12 tau, II maja
Hera/Hidalgo Lib trigoon IC/Kuu/Veenus, kvad. Pandoraga (õppis Venemaa kombeid – hea diplomaat)
Pluuto 8 Lib  sekstiil Attilaga Sag

Attila kvinkunks Marsiga, kvad. Saturniga.
MC valitseja Jupiter kvad. Pluutoga, trigoonis Saturniga
9.maja valitseja Pluuto (saatusesõrm Marsilt ja Saturnilt)

Varuna/Midas/Queen 5. majas kvad.  Hidalgo/Hera 7.majas
Pallas op Jupiteriga Vähis
Merkuur 17 Ari konj. Patriaga 14Aari, I maja
Põhjasõlm 20 Aqu konj. Icarusega 19Aaqu, XII maja
Kleopatra 27.42 Kaksikutes konj. Kuu ja Veenusega. Trig. AC-ga.

B.Izraiteli järgi on AC 04 kraadi Veevalajas ja MC 03 kraadi Kaaludes. Kasutan siiski teistsugust kaarti, kus AC on 28 Veevalajas ja MC 18 Amburis.
Katariina horoskoobis on  õhu – ja veemärkide ülekaal.See räägib tema võimest suhelda ja huvide ringist. Vee-elementide osa on suur tundlikus ja tõus läbi tunnete. Palju planeete muutlikes märkides viitab uudishimule ja soovile palju juurde õppida. Ei meeldi rutiin. Ebatavaline saatus kajastub läbi nurgamajade. Kõige domineerivamad planeedid on Kuu, Veenus ja Saturn. Veenus on horoskoopi vedav planeet – Päikese disposiitor. Kuul ühendus Veenusega IV majas Kaksikutes, alateadlik võlu ja sarm ning veetlus. Vajadus vahelduse ja mitmekesisuse vastu. Huvi kirjanduse vastu.Loomult uudishimulik, hea kohanemisvõime. See kindlustab ka rahva poolehoiu.Tugev IV maja ei lase ka unustada oma juuri, päritolu. Neptuun Kaksikutes annab salakavaluse ja lisab müstilisust.
Saturn asub AC-le üsna lähedal I majas Kalades. Viitab karmile ja keerulisele lapsepõlvele. Päike Sõnnis ütleb, et ta on visa, järjekindel, heade maneeride ja kommetega isiksus, hindab ilu ning luksust. AC Veevalaja lõpus, märgi kaks valitsejat satun ja Uraan omavahel aspektis ei ole. Veevalaja AC – isik ekstreemne, ettearvamatu, näeb mitmeid asju teistmoodi kui teised. Saturn annab tõsiduse ja Uraan mässumeelsuse, mõlemis on ta vaba tegutsema.Saturni trigoon Jupiteriga tagab edu. Merkuur Jääras ja I majas, talle on iseloomulik kärsitus, äkilisus, teravad ütlemised. Ei olnud erilist oskust teisi ära kuulata.
Energia tegutseda, teisi allutada, organiseerida annab Marsi ühendus Päikesega. Marss Sõnnis tagab praktilisuse ja konkreetsuse, viitab tegude inimesele.Katariina II horoskoobis on Pluuto saatuse sõrme kujundi tipus, aluse moodustavad Saturn Kalades ja Marss Sõnnis. Siit tema kõrgentatud seksuaalsus ja erootilisus.
                                                  Katariina II horoskoobi teine variant
järgneb...

Kommentaare ei ole: