kolmapäev, 19. veebruar 2014

Kirjanduse peategelaste astroloogia



Krahv Monte Cristo - 3

Kuu Lõvis andis Edmondile ka näitlemisoskuse, mida oli tarvis esinedes kord vaimulikuna, kord panga agendina ja iga kord usutakse kindalt kellena ta esineb. Kuu Lõvis ja Päike Skorpionis tähendab seda, et välimine muutus on tee sisemiseks muutuseks ja on selle muutuste abivahendiks. Autor ise ka Päikse ja AC-ga oli Lõvi.

24. oktoobri Kuu positsioon on rohkem harmoonilisem. Järgmise päeval oli Kuul juba opositsioon Pluutoga. Arvestades seda, et Kuu on hinge ja koduelu sümbol ning teades, kui keeruline, karm ja raske oli Edmondi teekond hariliku inimliku õnneni, me võime suure tõenäosusega väita, et 25. oktoober on see sündimise päev (arreteerimisel ta ise ütleb, et on 19 aastat vana, seega klapib 1796. sünniaastaga.). Kuu kvinkunks Marsiga viitab tegelemist minevikuga ja vanad asjad tulevad uuesti päevakorda, mis seotud Kuuga (naine, minevik, emotsioonid). Saturni ühendus Põhjasõlmega, mis sekstiilis Kuuga – eesmärgile suunatud usinus ja töökus viib tõsise transformatsiooni ja Mercedeseni. 

Ainus nõrk koht arutluses on Ambur, mis kingib inimesele lahkuse. Nähtavasti asendab seda Jupiter, mis ise asus Kalades. Edmond polnud mitte ainult helede, vaid oma sisemiselt ka südamlik, ta ilmutas seda kõrgemate moraalinõuetest tulenevalt.

Kui nüüd teha kaart 25. oktoober 1796. aasta ja kohaks sadamalinn Marseille, siis vaataks veel lisadetailide abil, kas need ka kuidagi haakuvad Edmondi kaardiga. Selles kaardis oleks autor Dumas 20 Neitsis ühenduses Veenusega. Edmond (R) 22 Kalades opositsioonis Dumas`e ja Veenusega. Dantesi asendaks asteroid Dantega, mis on 27 Kaaludes lähedal Edmondi Päikesele. Armastatu Mercedes on 17 Skorpionis ühenduses Selenaga. Asteroid Mentor, mis sümboliseerib abee Fariat kui õpetajat ja usaldajat asub 2 Amburis opositsioonis Karmaga. Saatus ise viis Edmondi ja abee kokku.

Edmondi Neptuun asub Päikese ja Merkuuri keskpunktis. Alusetu süüdistus on siin Neptuun, valekaebuse kiri Merkuur ja „sõprade“ kättemaks Päike. Edmondist pidi ju saama järgmisel reisil kapten, mida ametikohana siis Päike esindab.

Oletame et Edmond sündis 25.oktoobril 1796.a.keskpäeval.


 Siis tema AC märgiks oleks 10 Kaljukitses (eesmärgikindel, planeerija, kohusetundlik), ühenduses asteroid Galliaga (Prantsusmaa, kui sünniriik). Marss I majas kvinkunksis on ka hea sümbol I ja VIII majade vahel. Kuu VIII majas ja Lõvis – selline dramaatiline transformatsioon naise pärast. Päike ja Neptuun MC-l – eks see oma unistuste ja eesmärgi täideviimist tähistab. XI ja XII majade valitseja Jupiter  - ka seosed olemas, vanglast kõrgseltskonda, mõlemis kohas oli õnne.

Igasuguseid teisi variante saab ka kasutada. Näiteks solaarmajade süsteemi, kus AC oleks Skorpioni null kraadi ja järgnevad kõik majad märgipõhised. 

järgneb...

Kommentaare ei ole: